- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
şarkıyı gönderemiyorum özel mesaj kutunuz dolu galiba @Tuncay Tum
Simdi deneyebilirmisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şarkıyı gönderemiyorum özel mesaj kutunuz dolu galiba @Tuncay Tum
Düz bir porsuğun bile tek bakışı yetiyorsa, ''Bal Porsuğu''nun ne yapacağını varsın onlar düşünsün![]()
Biz kişisel başarıların değil takım çalışmasının ürünüyüz. Bu yarışmanın ilk şampiyonu, ikinci şampiyonu bizden, halk müziği yarışmasının şampiyonu bizden, sahne replik şampiyonu bizden. Totalde ezmiş geçmişiz. Biz bir iki oyuncunun sırtına yüklenip gitmiyoruz![]()
![]()
![]()
Ozan ve Erman düşmanlarını bertaraf edeceğiz yakındır![]()
Totalde ezmişsiniz mi? Ha hay güleyim bari. Alpay'ı çıkar, diğerlerinizin toplam şampiyonluk sayısı bir tek Arda abinin şampiyonluk sayısı kadar değil.Ki zaten o çok güvendiğiniz Alpay'ın da en son şampiyonluğu 2011 senesindeydi.
Ha bu arada bizde bir de Uğur var. Yerli Messi. 18 yaşında 2 şampiyonluğu var adamın.![]()

Totalde ezmişsiniz mi? Ha hay güleyim bari. Alpay'ı çıkar, diğerlerinizin toplam şampiyonluk sayısı bir tek Arda abinin şampiyonluk sayısı kadar değil.Ki zaten o çok güvendiğiniz Alpay'ın da en son şampiyonluğu 2011 senesindeydi.
Ha bu arada bizde bir de Uğur var. Yerli Messi. 18 yaşında 2 şampiyonluğu var adamın.![]()
Tuncay gönderdiğim şarkıya önce okey dedi. Sonra pişti oldun dedi.Önümüzü kesmeye başladılar beyler. Şarkı çok iddialı bir şarkıydı. Kesin Alpay falan gönderdiği için beni yemeye çalışıyorlar.
@B. Arda Aycan abi göreve.
Aslan kardeşim.
4 birincilik ( Dido-White Flag, Lana Del Rey-Blue Jeans, Sweet November-It's not Goodbye, Doris Day-Perhaps)
6 ikincilik (Adele-Set Fire To the Rain, Pink Martini-Donde Estas Yolanda, Beach Boys-California Dreamin, Axel Rudi Pell-Oceans Of Time, Joe Cocker-Unchain My Heart, Rolling Stones-Angie)
1 üçüncülük ( Goran Karan-Stay With Me)
En az 7-8 tane de 4.lüğüm var.(hadi onları sayma)
İkinci olduğum şarkılarım 1. olduklarımdan daha iyi.
Bir de olamadığım
Scorpions-Wind Of Change
Haggard-Herr Mannelig
Rosey-Love
Katılmayı düşünüp de kaptırdığım
Jose Feliciano-Rain
Ane Brun-Big In Japan (hadi Rain'i anlarım Arda Abi bunu nasıl buldu hiç bilmiyorum.) bunları da koyarsak dengeler nasıl oluyor bir bak istersen.
![]()
Ahmet KOLKOPARAN B. Arda Aycan ilgilenin beyefendiyleBonservisim elimde. Lobi görüşmelerim devam ediyor. Benim için zor bir karar olacak.

Bonservisim elimde. Lobi görüşmelerim devam ediyor. Benim için zor bir karar olacak.
Tolga sana BPL yakışırBonservisim elimde. Lobi görüşmelerim devam ediyor. Benim için zor bir karar olacak.
4 şampiyonluğum var, yönetim kanadındayım, bu yarışmada da 5. yıldız adına çok iddialıyım
tekliflere açığım...![]()
Neredeyse herkes 1.lik için iddialı bu sefer playlisti çok merak ediyorum![]()
4 şampiyonluğum var, yönetim kanadındayım, bu yarışmada da 5. yıldız adına çok iddialıyım
tekliflere açığım...![]()