43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tuncay Tum

Şarkımı gönderdim...Pişti durumu veya yasaklı listesinde gözden kaçırma varsa geri dön :D

Ebu Cehiller'in hala aramızda olduğunun kanıtı.
Vallahi ebu cehil falan anlamam ben ama Aslan denen o heybetli ve asil canlıya da kedi demem kusura bakmayınız Mehmet Bey :D :D

Zamanında bal porsuklarının cinsel tercihleriyle ilgili attığım postu bana tekrarlatma Erman :D
Açık konuşmak gerekirse şu anda bu konu altında tekrarlamanı isterim ağabey :D :D :asd22:

Üst yöneticiniz Ozan bey şahsıma yönelik rencide edici mesajlarda bulundu. Yoksa küçüklüğümden beri bal porsuğunu tuttuğumu herkes bilir. :D

Amma velakin giydiğim formaya da asla ihanet etmem. Benim için şu anda en önemli hedef kedi lobisinin başarısıdır.
Arkadaş rencide edici mesaj falan değil insan sevdiğiyle uğraşırmış derler sen ona ne bakıyorsun :D Ona bakarsan o rencide etti dediğin adamın verdiği 12 puan ve benim verdiğim 4 puan ile şampiyon olmadın mı? 4 puan deyip geçme :) Ben normalde bu şarkıya puan vermeyeceğim çünkü futbolda çok bilinen ve aleni olan bir şarkı diye düşündüm ama sonra düşündüm acaba bu şarkı Aslan kardeşimin olabilir mi diye ve puansız geçmemek için 4 puan verdim. O 4 puan dahi olmasaydı neler olurdu acaba bir bak istersen tekrardan puan tablosuna :D :D Ayrıyetten şampiyonluğuna hepimiz sevindik sevinmedik mi kardeş? :D

Kediler porsuklar savaşında metaldi rocktı bazı ayrımlar görüyorum mesajlarda lütfen bu konuda hassas davranalım. :D

Yani puan verirken metalse şu lobidir cazsa bu lobidir puan vermeyeyim düşüncesi biz bağımsızlara patlar, sonra vicdan azabı çekmeyin :D

Playlist birazdan sizlerle olacak beyler :)

Kediler porsuklar savaşında metaldi rocktı bazı ayrımlar görüyorum mesajlarda lütfen bu konuda hassas davranalım. :D

Yani puan verirken metalse şu lobidir cazsa bu lobidir puan vermeyeyim düşüncesi biz bağımsızlara patlar, sonra vicdan azabı çekmeyin :D

Bir şey yanlış anlaşılmasın, biz birbirimiz ile şakalaşıyoruz, bu tarz bir düşünce ile asla oy kullanmayız, çoğunuz biliyorsunuz ama ben gene de söylemek istedim.

Bir şey yanlış anlaşılmasın, biz birbirimiz ile şakalaşıyoruz, bu tarz bir düşünce ile asla oy kullanmayız, çoğunuz biliyorsunuz ama ben gene de söylemek istedim.

Yok hocam ben de farkındayım olayın takılıyorum :)

Misal Erman da, ben de Arda ağabeye az 12 çakmadık :D :D Bu başlıkta birbirimizle uğraşmamızın amacı zaten mevzuyu daha eğlenceli hale getirmek. Herkes kendi beğenisine göre oy atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt