Hergün yarışmamı olur yahu haftada 1 iyidir![]()
Valla bilmiyorum 1 hafta beklersek porsuk ve kedi lobileri karışabilir. Biz bağımsızlar da boş durmayız söyleyeyim.
Forumun selameti için tez zamanda 44 şart gibi renktaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hergün yarışmamı olur yahu haftada 1 iyidir![]()
Tuncay Tum Bak amirin ne diyor? Eğer bir an önce 44. yarışma için çalışmalara başlamazsan bu lobi savaşının tam ortasında kalabilirsin :asd22: Kendi selametin için 44. yarışmanın kayıtlarını almaya başlaman hayrına olur kardeşimBenden onay var hangi yöneticiyi ikna ederseniz artık![]()
İsterseniz ben düzenleyeyim yarışmayı, kendi düzenlediğim yarışmayı kazanamam mantık olarak![]()
Yok öyle birşeyGelin beyler bu yarismadan sonra size 1 ay yarisma yok![]()
https://www.gscimbom.com/forum/f121...masi-kayitlar-baslamistir-116033/#post7363958
İsterseniz ben düzenleyeyim yarışmayı, kendi düzenlediğim yarışmayı kazanamam mantık olarak![]()
Cuma çok geç değil mi?Yok öyle birşeyCuma akşamına 45. yi isteriz sen kafana takma
![]()
![]()
3. Aslan değil miydi noldu yav
Sen 2.olacaksan bir gecede kural değiştiririz bizBen ve Can Uz kardeşim aynı puanda bitirdik. Fakat benim aldığım 12 puanlar daha fazla. Bu durumda niye 3. ben oluyorum anlat? Beni mi kekliyonuz?![]()
Sen 2.olacaksan bir gecede kural değiştiririz biz![]()