43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Daha bulmak isteyene çok şarkı var Ayberk :D Onlar serbest kalırsa benim şampiyonluklarım tehlikeye girer yapmayın böyle şeyler :D

O değil de biz zaten sınırlı bir müzik kategorisinde yarışıyoruz. Baldır bacakları bilmeyiz pek :D Öyle olunca liste de kısılıyor elbet.

Yaş ortalamalarının yüksekliği nedeniyle üst üste heyecan ve aksiyonu kaldıramayabilirler :oley:

Yav sende gazlama lobidaşlarını Murat, sen sağlıklı beslenen dipçik gibi bir ege delikanlısısın, Ozan ve Erman'da her türlü melanet var :D asıl onlar kaldıramayabilir bu heyecanı.

Yav sende gazlama lobidaşlarını Murat, sen sağlıklı beslenen dipçik gibi bir ege delikanlısısın, Ozan ve Erman'da her türlü melanet var :D asıl onlar kaldıramayabilir bu heyecanı.

Arkadaş adrenalin bize koymaz. Kumarbaz adamız biz. Bizim için bunlar çiğdem, çitlembik. Sizin ekip tansiyon haplarını almadan bu meydan okumaya karşılık vermez :D Sen bile kurtaramazsın şu anda onları :D

Ulan hep böyle böyle diyorsunuz sıfır puanı basıyorsunuz :D :D

Yahu kaç yarışma üst üste 12 verdim. Sonra baktım benden 12 alınca kazanamıyorsun taktik değiştirdim yine olmadı :D Ne yapacağız bilemiyorum ki ? Baldır bacak kültürümüz de yok kediler gibi :D

Ulan hep böyle böyle diyorsunuz sıfır puanı basıyorsunuz :D :D
Eline yüzüne dizine dursun Ayberk :D Murat ve ben 12 puanı çakmadık mı alnına? :asd22: Bu forumda Rock'n Roll müzik türüne karşı bir önyargı var yapacak birşey yok :) Kedi lobisine geçtiğinde whitesnake türevinde şarkılarla katılınca herkesden 12 puan falan alabileceğini mi zannediyorsun? Her yarışma toplamda en fazla 10 puan alırsın o lobiden :D :D

Ben ve şarkım hazırız.

Eline yüzüne dizine dursun Ayberk :D Murat ve ben 12 puanı çakmadık mı alnına? :asd22: Bu forumda Rock'n Roll müzik türüne karşı bir önyargı var yapacak birşey yok :) Kedi lobisine geçtiğinde whitesnake türevinde şarkılarla katılınca herkesden 12 puan falan alabileceğini mi zannediyorsun? Her yarışma toplamda en fazla 10 puan alırsın o lobiden :D :D

Murat ile seni hariç tutyorum zaten...O kendini biliyor :D :D

YouTube

Şöyle bir şarkıyla katılan olmadı ya

Ateşe veririz bu sokakları :D

photo.jpg

Arkadaş adrenalin bize koymaz. Kumarbaz adamız biz. Bizim için bunlar çiğdem, çitlembik. Sizin ekip tansiyon haplarını almadan bu meydan okumaya karşılık vermez :D Sen bile kurtaramazsın şu anda onları :D

Şarkıyı kime yolluyoruz. Hazır da :H

ben de artık baldırlı kızlar ile gireceğim.:D. Olmadı klasik muzik falan da deneyebbılırım düzene tepki olarak

44 için seçtiğim şarkı saha dışı etkenler devreye girmezse düzeni yıkabilir.

Güçsüz değiliz, bağımsızların da şampiyon olabileceğini er ya da geç göstereceğiz.

o değilde Hunteelaar ne çaktı be yav

Geri
Üst Alt