43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Hemen şimdi, burada 44. yarışmayı yapalım. :D

Yapılırsa yola çıkıyorum yazdırın ben Ozan Tokgöz abi ve tüm porsuk gönüldashlarım. :D

Gelenek bozulmamış,herkesi tebrik eder lobi faaliyetleri için Allah'tan dirayet dilerim.

44 bu gece yapılırsa tarihin en iyi eurovisionu olur.

Herkes hırslı herkes bilenmiş kilit şarkılar sandıktan çıkarılmış...

Bu fırsat kaçmaz sayın moderatörler

Ne oldu mırnavlar, alın size hodri meydan. Niye ortadan kayboldunuz ? Hemen şimdi burada hesaplaşalım :D

O değil de ilk playlistte bring me to life'la kimdi merak ediyorum. Büyük ihtimal ilk 3'e girerdi.

12 puanı görür görmez yazmıştım. :)

O değil de ilk playlistte bring me to life'la kimdi merak ediyorum. Büyük ihtimal ilk 3'e girerdi.

12 puanı görür görmez yazmıştım. :)
Benimdi... Çok kötü oldu ya bende ilk 3 bekliyordum o şarkıdan, ama patladı.

Son düzenleme:
Yarışma yapa yapa şarkı kalmadı be :D İlk 10 yarışmadaki şarkıları yasaklılar listesinden çıkarın da havuz genişlesin bari biraz :D

Son düzenleme:
Yahu ben iyi niyetle görüşmelere başlansın diye uğraşıyorum. Sen aynasızları peşime takıyorsun oldu mu şimdi bu :D

Maaşımı ve bonservisimi artırma uğraşındayım :D Bu yarışmada 6. oldum gelecek vaadediyorum :D Bu arada 6 dedim eyvah eyvah,666 laneti başıma musallat olmasa bari :D

Son düzenleme:
Yarışma yapa yapa şarkı kalmadı be :D İlk 10 yarışmadaki şarkıları yasaklılar listesinden çıkarın da havuz genişlesin bari biraz :D
Daha bulmak isteyene çok şarkı var Ayberk :D Onlar serbest kalırsa benim şampiyonluklarım tehlikeye girer yapmayın böyle şeyler :D

Geri
Üst Alt