43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

İkimiz de 10 puan alırsak benim için sorun yok. Ama benim hakkım olan 5 puanımı sırf program böyle istiyor diye saçmasapan bir sebepten dolayı keserseniz hakkımı helal etmem. İki elim yakanızda olur. Senin organizatörlük hayatın biter. :D

Tehdit ediyorsun demek vay be Aslan Bey sizi kirmayip yarisma yapalim artik ayda bir yarisma ancak gorursunuz :D :P

@Aslan Türkoğlu Senin düzenlenmesine ön ayak olduğun HalkVision ve Sahne-Replik yarışmalarına Yayla Kupası diyen var bak gör :D Yanlış yerdesin er ya da anlayacaksın :D Şu an ki durumun gözüne perde olmasın sakın :D :D

Yuh hadi Halkvision neyse de Sahne-replik yarışmasını şampiyonluktan saymak tam bir acizlik, çaresizlik, hayasızlık örneğidir. :D

Müzik yarışması ile film yarışmasında şampiyon olmak aynı mıdır? :D

Yuh hadi Halkvision neyse de Sahne-replik yarışmasını şampiyonluktan saymak tam bir acizlik, çaresizlik, hayasızlık örneğidir. :D

Müzik yarışması ile film yarışmasında şampiyon olmak aynı mıdır? :D
Yuh arkadaş ben böyle birşey görmedim adam kendisni inkar ediyor :D Radyo çok bozdu seni kardeşim sen böyle değildin :D Herşey radyodan bize gürcüce küfür etmenle başladı :D Sen ne diyorsun bu çocuğun duruma Ozan Tokgöz :asd22:

Tehdit ediyorsun demek vay be Aslan Bey sizi kirmayip yarisma yapalim artik ayda bir yarisma ancak gorursunuz :D :P

Tehdit değil lan. Sadece daha yarışmanın kuralını bilmiyorsun. :D bu yarışmadaki şampiyonluk sayısı senin yaşında fazla olan koskoca Arda abi diyor ki, kural böyle. Sen hala program diyorsun. :D

Beyler Porto--Basel maçı güzel geçiyor. Maç izlemek isteyenleri D-Smart 77 ye davet ediyorum

Tehdit değil lan. Sadece daha yarışmanın kuralını bilmiyorsun. :D bu yarışmadaki şampiyonluk sayısı senin yaşında fazla olan koskoca Arda abi diyor ki, kural böyle. Sen hala program diyorsun. :D

Kurallari biliyorum simdi tabloyu degistirmeyle ugrastirma beni diyorum kalsin oyle iste :D :D

2. ve 3.'nün puanları aynı ise, ikiside 2. kabul edilip 4. sıradaki arkadaş 3. kabul edilir.

Sadece 1. ve 2.'nin puanları aynı ise, 12 puanlara bakılır.

1. @B. Arda Aycan
2. @Aslan Türkoğlu
2. @Can Uz
3. @Murat Kayanda

Geçmiş tecrübelerimize dayanarak durum böyle. Program ilk kimin puanları önce girildiyse onu da ön sıraya almış olabilir.

Saygılar.

Aşağıda örnekleri mevcuttur;

8. GSC Eurovision Şarkı Yarışması

1. Davut Deniz / Zaz - Je Veux
2. Şahin Şarif / Whitney Houston - I Will Always Love You
3. Gökay Akpınar / Pavarotti & James Brown - It's a Man's World
3. Serkan Şakrak / Eagles - Hotel California

15. GSC Eurovision Şarkı Yarışması

1. Tolga Aybakan / Cat Stevens - Wild World
1. B. Arda Aycan / Kirsty McGee - Sandman
2. Serkan Şakrak / Berlin - Take My Breathe Away
3. Tanju Kayhan / Beatles - Yesterday

Son düzenleme:
2. ve 3.'nün puanları aynı ise, ikiside 2. kabul edilip 4. sıradaki arkadaş 3. kabul edilir.

1. @B. Arda Aycan
2. @Aslan Türkoğlu
2. @Can Uz
3. @Murat Kayanda

Geçmiş tecrübelerimize dayanarak durum böyle. Program ilk kimin puanları önce girildiyse onu da ön sıraya almış olabilir.

Saygılar.

Örnekleri mevcuttur;

Oldumu @Aslan Türkoğlu bosuna basimin etini yedin zaten Emrah admin ikinize de 10 puan verecekmis macin 20 dakikasini izliyemedim senin sayende :D :D :D

Ulan Alpay Asma sen nasıl enteresan bir nankörsün lan? Yıllardır başımın etini yedin 12 puan diye diye. 40 yılda bir 12 puan verdim, teşekkür bile etmiyon. Sonra da vay efendim Aslan bana niye puan vermiyor. :mad:

Ulan @Alpay Asma sen nasıl enteresan bir nankörsün lan? Yıllardır başımın etini yedin 12 puan diye diye. 40 yılda bir 12 puan verdim, teşekkür bile etmiyon. Sonra da vay efendim Aslan bana niye puan vermiyor. :mad:

Şimdi yazıyordum kimin verdiğinden bile haberim yeni oldu, telefondan girdiğim için :asd22:.

Ayrıca matemdeyiz be usta berbat yerde bitirdim yarışmayı.

Oldumu @Aslan Türkoğlu bosuna basimin etini yedin zaten Emrah admin ikinize de 10 puan verecekmis macin 20 dakikasini izliyemedim senin sayende :D :D :D

Hakkımı kasp ettireyim de adım minnoşa mı çıksın?

Kural neyse o. Sanki zorla 10 puan verin diyorum. Ulan bi kere de hakkımı doğru dürüst teslim edin be. :D

Şimdi yazıyordum kimin verdiğinden bile haberim yeni oldu, telefondan girdiğim için :asd22:.

Ayrıca matemdeyiz be usta berbat yerde bitirdim yarışmayı.

Bu sefer haketmedin ama. O şarkı ilk 3'te olmalıydı. Ha üzüldüm mü? Zerre kadar. Sana az bile. :D Zamanında yaptığın dalaverelerin ahıdır, şimdi tutuyor. Çok mazlumun hakkını yedin.

1. @B. Arda Aycan
2. @Aslan Türkoğlu
2. @Can Uz
3. @Murat Kayanda

Saygılar.

O zaman Recep İçfındık ın da puanını vermek lazım, aynı puanla 3. değil 4. olduğunu çok net hatırlıyorum. :D Recep porsuktu di mi bu arada, boşverin o zaman :D

1. @B. Arda Aycan
2. @Aslan Türkoğlu
2. @Can Uz
3. @Murat Kayanda

Saygılar.

Murat Kayanda bak sayemde 3. oldun abi. :D Bir de Aslan şöyle böyle diyordun.

Bu sefer haketmedin ama. O şarkı ilk 3'te olmalıydı. Ha üzüldüm mü? Zerre kadar. Sana az bile. :D Zamanında yaptığın dalaverelerin ahıdır, şimdi tutuyor. Çok mazlumun hakkını yedin.

Ya bırak gelen vuruyor giden vuruyor zaten kaç yarışmadır. :(

Ahmet KOLKOPARAN bu arada sen nasıl bir karizmatik adamsın abi. O son puanları açıklarken verdiğin 12 puan da neyin nesiydi? O nasıl bir kapaktı? Porsukların çığlık sesi radyoya kadar geldi be. :D

Sözleşmemi derhal uzatın. Bundan sonra ölene kadar sizin için savaşacağım komutanım!

Geri
Üst Alt