43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Tebrikler B. Arda Aycan Can Uz
Tuncay Tum eline sağlık. :hat:

Puan veren herkese teşekkürler. Kusura bakmayın işten geliyordum, yoldaydım. Böyle heyecanı kaçtı. :( O yüzden tek tek teşekkür mesajı yazamadım puan verenlere.

Bir dakika beyler. Ben Can kardeşim ile aynı puanda bitirdim. Niye 3. oluyorum lan? :D Hakkımı yedirtmem. Kedileri salmayayım üzerinize. :D

Hakket benim de tikkatimi çekti. Normalde en çok 12 alan üstte olmaz mı. Senin 3 12 var...

Diyerek bombayı atıp kaçıyom :asd22:

Tebrikler B. Arda Aycan Can Uz
Tuncay Tum eline sağlık. :hat:

Puan veren herkese teşekkürler. Kusura bakmayın işten geliyordum, yoldaydım. Böyle heyecanı kaçtı. :( O yüzden tek tek teşekkür mesajı yazamadım puan verenlere.

Can Uz Aslan Türkoğlu sizlere de tebrikler beyler :hat:
Tuncay Tum teşekkür ederiz, eline sağlık kardeşim.

Puan veren herkese teşekkür ederim. 6' dan kurtuldum oh be :oley:

Tebrikler arkadaşlar :)

Lobicilik faaliyetlerinden uzak, bağımsız bir şekilde 2.yarışmamda 2.olmanın haklı gururunu yaşarken öncelikle puan veren, daha sonrasında da puan vermeyen tüm dostlara teşekkürlerimi iletiyorum.:D

Evet Aslanimiz 2.olmali.Yoksa tepenize bineriz.Lobimizin hakkini yedirmeyiz

Tebrikler arkadaşlar :)

Lobicilik faaliyetlerinden uzak, bağımsız bir şekilde 2.yarışmamda 2.olmanın haklı gururunu yaşarken öncelikle puan veren, daha sonrasında da puan vermeyen tüm dostlara teşekkürlerimi iletiyorum.:D

Can kardeşim tebrikler.

>>>> @Ahmet KOLKOPARAN = CAN UZ---3-Nightwish: The Islander ;)

Ayberk Çetin Görüldüğü üzere, porsuklardan bir şey olacağı yok, artık bizim saflarımıza geçmenin zamanı gelmedi mi? Daha neyi bekliyorsun?

Gelecek yarışmada çok net şampiyonum buraya da yazdım :D Herşeye rağmen şike, teşviğe, rüşvete ve baldıra rağmen gelecek yarışmayı ben kazanacağım ve lobimi onurlandıracağım :D :D

Geri
Üst Alt