- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Bir dakika beyler. Ben Can kardeşim ile aynı puanda bitirdim. Niye 3. oluyorum lan?Hakkımı yedirtmem. Kedileri salmayayım üzerinize.
![]()
Kurallar geregi oyle oldu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir dakika beyler. Ben Can kardeşim ile aynı puanda bitirdim. Niye 3. oluyorum lan?Hakkımı yedirtmem. Kedileri salmayayım üzerinize.
![]()
Kurallar geregi oyle oldu![]()
![]()
![]()
![]()
Kurallar geregi oyle oldu![]()
![]()
![]()
Kurallar açık, kimin 12 puanı daha fazlaysa o 2. dir. Ben baktım Aslan' ın daha fazla, gerekli düzenlemeyi yapalım lütfen![]()
Ne kuralı lan?Yedirtmeyin kuralınızı. Ben ve Can kardeşim 2. oldu işte. Murat Kayanda 3. oldu. Daha önce örnekleri var. Aynı puanla tamamlayan çift şampiyon bile çıktı zamanında.
![]()
Tebrikler B. Arda Aycan Can Uz
Tuncay Tum eline sağlık.
Puan veren herkese teşekkürler. Kusura bakmayın işten geliyordum, yoldaydım. Böyle heyecanı kaçtı.O yüzden tek tek teşekkür mesajı yazamadım puan verenlere.
Can Uz Aslan Türkoğlu sizlere de tebrikler beyler
Tuncay Tum teşekkür ederiz, eline sağlık kardeşim.
Puan veren herkese teşekkür ederim. 6' dan kurtuldum oh beley:
Üzülecek birşey yok tetikçi mikserTebrikler @B. Arda Aycan , @Can Uz , @Aslan Türkoğlu
@Erman Türker @Ozan Tokgöz Hahaha arkadaş valla yazık size, çok üzülüyorum ya... Ne olacak sizin bu haliniz ? Adnan polat dönemi Galatasaraya döndünüz.
Tebrikler arkadaşlar
Lobicilik faaliyetlerinden uzak, bağımsız bir şekilde 2.yarışmamda 2.olmanın haklı gururunu yaşarken öncelikle puan veren, daha sonrasında da puan vermeyen tüm dostlara teşekkürlerimi iletiyorum.![]()
Üzülecek birşey yok tetikçi mikserGSC ahalisi baldırı müzikaliteye tercih etti bu durumda elimizden birşey gelmez
![]()
@Aslan Türkoğlu seni şampiyonluktan sonra 2. de yaptık, sözleşmeni uzatmak istiyor musun?![]()
Evet Aslanimiz 2.olmali.Yoksa tepenize bineriz.Lobimizin hakkini yedirmeyiz
Eyvallah abi. Hakkımızı yedirmeyiz.![]()