43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Neyse ben bir büyük açıp, demlensem fena olmayacak. Çamura yatma kotamı doldurdum :D :D

Evvela Arda Ağabeyi kazandığı için tebrik ediyorum. Derece yapan arkadaşları da tebrik ederiz. Amma velâkin biraz şarkıları dinleyin be canlarım. Sizin zevkinize yakın değil diye yarıda bırakıp geçiyorsunuz. Misal Alpay'ın şarkısındaki ince gitar nağmelerini duymaya çalışın. Murat'ın şarkısındaki derinliği hissetmeye çalışın. Melezlerin baldırlarına bacaklarına oy verip sonra müzikal puanlama yaptık diye çıkmayın karşımıza. Bundan sonra ''Bal Porsukları'' olarak intifadayız. Çatışmalara hazır olun. Zira resmen trafolara kedi sokuyorsunuz. :D

Öncelikle GSC Ahalisine yapmış olduğunuz bu çirkin ithamı şiddetle kınıyorum. Bu sexist ve kadın vücudunu aşağılayan ifadenizi yarışmayı kaybetmiş olmanın verdiği derin üzüntüye bağlıyorum. Şarkıları dinlemeyip, klipleri izlemediğiniz belli, zira benim şarkımın klibinde Mariah Carey hanım ablamız gayet mutasıp ve şık bir kıyafet ile arzı endam etmişlerdir. Bir kez daha sizi GSC Ahalisinin iradesine saygılı olmaya davet ediyorum. :D

Öncelikle GSC Ahalisine yapmış olduğunuz bu çirkin ithamı şiddetle kınıyorum. Bu sexist ve kadın vücudunu aşağılayan ifadenizi yarışmayı kaybetmiş olmanın verdiği derin üzüntüye bağlıyorum. Şarkıları dinlemeyip, klipleri izlemediğiniz belli, zira benim şarkımın klibinde Mariah Carey hanım ablamız gayet mutasıp ve şık bir kıyafet ile arzı endam etmişlerdir. Bir kez daha sizi GSC Ahalisinin iradesine saygılı olmaya davet ediyorum. :D

Bak ağabey tam çamura yatmayı bırakacaktım beni provoke ediyorsun :D :D

Bence Tawny Kitaen daha güzeldi ağabey,kusura bakma senin Mariah'na yolda 2 kez hadi tamam 3, olmadı 4 kez bakmam.

Koca koca adamlara yaptığı yakıştırmaya bak . Tövbe tövbe.

Ne yani Miley katılsa o toplu kliple tüm kediciler ona mı oy verecek yaneee... :D

Belli olmaz verebilirim de... :red:

Bu arada Keane dinliyorum. Çok güzel slowları var gerçekten...

Belki bir sürpriz yapabilirim ondan . Ama ileride...

Bence Tawny Kitaen daha güzeldi ağabey,kusura bakma senin Mariah'na yolda 2 kez hadi tamam 3, olmadı 4 kez bakmam.
Aynen ya ne müzikalitesini beğenirim ne güzelliğini beğenirim o hatunun ama gitti Led Zeppelinleri Whitesnakeleri Cem Karacaları yani babaları geçip şampiyon oldu :D Bir daha forum müzikten anlıyor demeyin bana allasen :2aloh1:

Ben de onu diyorum işte, Ozan' ın şirazesi kaydı iyice, baldır diyor, bacak diyor, başka bir şey demiyor adam. :D Sen bir konuş, seni dinler, psikolojisi bozulmasın :D

Ben de onu diyorum işte, Ozan' ın şirazesi kaydı iyice, baldır diyor, bacak diyor, başka bir şey demiyor adam. :D Sen bir konuş, seni dinler, psikolojisi bozulmasın :D

Biz bakmayız ağabey, ama millet bakıyor. Artık gözümüz manav beğenmez oldu, karpuzlar yetim kaldı :D Hem baldır olarak Tawny'im 5'er kilodan 10 basar bence :D

Aynen ya ne müzikalitesini beğenirim ne güzelliğini beğenirim o hatunun ama gitti Led Zeppelinleri Whitesnakeleri Cem Karacaları yani babaları geçip şampiyon oldu :D Bir daha forum müzikten anlıyor demeyin bana allasen :2aloh1:

Kim dedi Erman müzikten anlıyor forum diye :D Ne şarkılarla katıldık hep hüsran sonumuz. Bize özel bir yarışma lazım yoksa nal toplarız hep :D

Son düzenleme:
Bir dakika beyler. Ben Can kardeşim ile aynı puanda bitirdim. Niye 3. oluyorum lan? :D Hakkımı yedirtmem. Kedileri salmayayım üzerinize. :D

Geri
Üst Alt