- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 343
Neyse ben bir büyük açıp, demlensem fena olmayacak. Çamura yatma kotamı doldurdum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikeyle değil bilekle şampiyon oldular abi![]()
Kedi lobimizden cikti sampiyon vaybe cok sevincliyim bayraklari alip sokaklara dokulebiliriz![]()
![]()
Şikeyle değil bilekle şampiyon oldular abi![]()
Ama düşündüğün gibi değil abi şike filan yok hakkıyla kazandılar.Demek öyle :
Neyse ben bir büyük açıp, demlensem fena olmayacak. Çamura yatma kotamı doldurdum![]()
![]()
Evvela Arda Ağabeyi kazandığı için tebrik ediyorum. Derece yapan arkadaşları da tebrik ederiz. Amma velâkin biraz şarkıları dinleyin be canlarım. Sizin zevkinize yakın değil diye yarıda bırakıp geçiyorsunuz. Misal Alpay'ın şarkısındaki ince gitar nağmelerini duymaya çalışın. Murat'ın şarkısındaki derinliği hissetmeye çalışın. Melezlerin baldırlarına bacaklarına oy verip sonra müzikal puanlama yaptık diye çıkmayın karşımıza. Bundan sonra ''Bal Porsukları'' olarak intifadayız. Çatışmalara hazır olun. Zira resmen trafolara kedi sokuyorsunuz.![]()
Öncelikle GSC Ahalisine yapmış olduğunuz bu çirkin ithamı şiddetle kınıyorum. Bu sexist ve kadın vücudunu aşağılayan ifadenizi yarışmayı kaybetmiş olmanın verdiği derin üzüntüye bağlıyorum. Şarkıları dinlemeyip, klipleri izlemediğiniz belli, zira benim şarkımın klibinde Mariah Carey hanım ablamız gayet mutasıp ve şık bir kıyafet ile arzı endam etmişlerdir. Bir kez daha sizi GSC Ahalisinin iradesine saygılı olmaya davet ediyorum.![]()
Bence Tawny Kitaen daha güzeldi ağabey,kusura bakma senin Mariah'na yolda 2 kez hadi tamam 3, olmadı 4 kez bakmam.Öncelikle GSC Ahalisine yapmış olduğunuz bu çirkin ithamı şiddetle kınıyorum. Bu sexist ve kadın vücudunu aşağılayan ifadenizi yarışmayı kaybetmiş olmanın verdiği derin üzüntüye bağlıyorum. Şarkıları dinlemeyip, klipleri izlemediğiniz belli, zira benim şarkımın klibinde Mariah Carey hanım ablamız gayet mutasıp ve şık bir kıyafet ile arzı endam etmişlerdir. Bir kez daha sizi GSC Ahalisinin iradesine saygılı olmaya davet ediyorum.![]()
Öncelikle GSC Ahalisine yapmış olduğunuz bu çirkin ithamı şiddetle kınıyorum. Bu sexist ve kadın vücudunu aşağılayan ifadenizi yarışmayı kaybetmiş olmanın verdiği derin üzüntüye bağlıyorum. Şarkıları dinlemeyip, klipleri izlemediğiniz belli, zira benim şarkımın klibinde Mariah Carey hanım ablamız gayet mutasıp ve şık bir kıyafet ile arzı endam etmişlerdir. Bir kez daha sizi GSC Ahalisinin iradesine saygılı olmaya davet ediyorum.![]()
Aynen ya ne müzikalitesini beğenirim ne güzelliğini beğenirim o hatunun ama gitti Led Zeppelinleri Whitesnakeleri Cem Karacaları yani babaları geçip şampiyon olduBence Tawny Kitaen daha güzeldi ağabey,kusura bakma senin Mariah'na yolda 2 kez hadi tamam 3, olmadı 4 kez bakmam.
Bence Tawny Kitaen daha güzeldi ağabey,kusura bakma senin Mariah'na yolda 2 kez hadi tamam 3, olmadı 4 kez bakmam.
Bana altın vuruş yaptırcaklar sonunda Rammstein ile :asd22:Bilek değil o, baldır bildiğin baldır.
Ben de onu diyorum işte, Ozan' ın şirazesi kaydı iyice, baldır diyor, bacak diyor, başka bir şey demiyor adam.Sen bir konuş, seni dinler, psikolojisi bozulmasın
![]()
Aynen ya ne müzikalitesini beğenirim ne güzelliğini beğenirim o hatunun ama gitti Led Zeppelinleri Whitesnakeleri Cem Karacaları yani babaları geçip şampiyon olduBir daha forum müzikten anlıyor demeyin bana allasen :2aloh1:
Hiç sorma hocam bana da Carmen Electra ile yaptıracaklar sonunda o altın vuruşuBana altın vuruş yaptırcaklar sonunda Rammstein ile :asd22: