43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Gelecek yarışmada çok net şampiyonum buraya da yazdım :D Herşeye rağmen şike, teşviğe, rüşvete ve baldıra rağmen gelecek yarışmayı ben kazanacağım ve lobimi onurlandıracağım :D :D

Kedi Lobisi' ne transfer olmadan önce bu söylemleri Aslan yapardı. Sen de gülüp eğlenirdin. Eh, hayat, ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin. Şimdi sen yazıyorsun, Aslan gülüyor :D

Üzülecek birşey yok tetikçi mikser :D GSC ahalisi baldırı müzikaliteye tercih etti bu durumda elimizden birşey gelmez :D

Ohooo bu iş baldırla olsaydı, benim nochenko zamanın da şampiyon olurdu; zira klip baldırdan çok daha fazlasını içeriyordu. Bu sebeple çekemiyorsan, kumdan kale yapmanı tavsiye ediyorum :oley:

Kedi Lobisi' ne transfer olmadan önce bu söylemleri Aslan yapardı. Sen de gülüp eğlenirdin. Eh, hayat, ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin. Şimdi sen yazıyorsun, Aslan gülüyor :D
Yok öyle birşey ağabey element uydurmayın :D Bir kere Aslan 50 yarışmadır aynı şeyi söylüyordu ve şampiyonluğu yoktu :asd22: Benim 3 adet şampiyonluğum var hatırlatırım :D O yüzden ben diyorsam yaparım ağabey meraklanmayın sıkıntı yok :D :D

Yok öyle birşey ağabey element uydurmayın :D Bir kere Aslan 50 yarışmadır aynı şeyi söylüyordu ve şampiyonluğu yoktu :asd22: Benim 3 adet şampiyonluğum var hatırlatırım :D O yüzden ben diyorsam yaparım ağabey meraklanmayın sıkıntı yok :D :D

Aslan dediğin adam üstadı Arda Aycan ile birlikte tarih yazıyor. Herkese meydan okuyor. 2 şarkısı pişti olmasına rağmen 3. şarkısı ile 2. oluyor. Hala neyin kafasını yaşıyorsunuz? :D

Abi porsuk harici üyeler ile Atakan Arda nın himayesinde olan kedi lobisi old boys ilgileniyor, harekete geçmeleri için gerekli yazışmaları yapacağım :oley:

Kedi lobisi old boys ;
cats%20funny%20garfield%20kittens%20badass%201920x1080%20wallpaper_www.wall321.com_8.jpg

Adamın iyice psikolojisi bozuldu, 3 tane şampiyonluğu varmış. Fenerli gibi Yayla Cup' ları saymaya başladı :D

Hee sorun klipte yani benim bal gibi sarkim sondan ikinci oldu heee.

Diger yarismaya Satisfaction ile katilmayan modu opsunler

HTC One cihazımdan gönderildi

Adamın iyice psikolojisi bozuldu, 3 tane şampiyonluğu varmış. Fenerli gibi Yayla Cup' ları saymaya başladı :D
Aslan Türkoğlu Senin düzenlenmesine ön ayak olduğun HalkVision ve Sahne-Replik yarışmalarına Yayla Kupası diyen var bak gör :D Yanlış yerdesin er ya da anlayacaksın :D Şu an ki durumun gözüne perde olmasın sakın :D :D

Ugrastirma beni Aslan :D ikinizde puan alacaksiniz iste :D :D program oyle duzenledi programa karsi mi gelecez simdi :D

İkimiz de 10 puan alırsak benim için sorun yok. Ama benim hakkım olan 5 puanımı sırf program böyle istiyor diye saçmasapan bir sebepten dolayı keserseniz hakkımı helal etmem. İki elim yakanızda olur. Senin organizatörlük hayatın biter. :D

İkimiz de 10 puan alırsak benim için sorun yok. Ama benim hakkım olan 5 puanımı sırf program böyle istiyor diye saçmasapan bir sebepten dolayı keserseniz hakkımı helal etmem. İki elim yakanızda olur. Senin organizatörlük hayatın biter. :D

Tuncay' ın inadı tuttu :D Emrah halleder, merak etme :D

Aslan dediğin adam üstadı Arda Aycan ile birlikte tarih yazıyor. Herkese meydan okuyor. 2 şarkısı pişti olmasına rağmen 3. şarkısı ile 2. oluyor. Hala neyin kafasını yaşıyorsunuz? :D
O senin yolunun basiretinin açılmasından kaynaklanıyor Arda ağabey'den veya kedi lobisinden dolayı değil :D Bana adam akıllı puan verdin ve basiretin açıldı işte nedeni çok uzaklarda(kedi lobisi) arama :D :D

Geri
Üst Alt