- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
sonuncu olmuşum la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rekabet diye bırssey kalmadı azızım.Arda abı itina ile benim şarkıları da patlatıyor marıah çarey hero ile katılmayı düşünüyordum. Bundan once, daha once katılıp 4. Oldum diye görmekten vazgecmıstım. Yıne patladık.Rekabet bittiğine gore katılmayı da gözden gecirmek lazım artık.
Porsuklar olarak kendi aramızda mıyarıssak ne yapsak beyler.
![]()
Porsuk ağlamaa, porsuk ağlamaaa![]()
Yiğit Can Kaplan göreve.Başkaldırıp, Rock Vizyon'a geçiş yapıyoruz beyler. Olmaz olsun böyle puanlama. Biz sonuncu olalım mühim değilde. Her yarışma ne efsane şarkılar dayak yiyiyor. Hazmetmek zor vallahi![]()
HahahahhahaVaybe resmen pati oyunlarının kurbanı olduk
Bir de porsuklarin hicbir sey umrunda olmaz derler.![]()
Tek tesellim whitesnake'in sahibinin Ayberk olması ile Marya keriye zırnık koklatmamam oldu ,Başkaldırıp, Rock Vizyon'a geçiş yapıyoruz beyler. Olmaz olsun böyle puanlama. Biz sonuncu olalım mühim değilde. Her yarışma ne efsane şarkılar dayak yiyiyor. Hazmetmek zor vallahi![]()
Tek tesellim whitesnake'in sahibinin Ayberk olması ile Marya keriye zırnık koklatmamam oldu ,
Aynen hemen Rockvision isterük , dağıtmamız lazım
Vaybe resmen pati oyunlarının kurbanı olduk
Tek tesellim whitesnake'in sahibinin Ayberk olması ile Marya keriye zırnık koklatmamam oldu ,