43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Porsuk ağlamaa, porsuk ağlamaaa :D

Rekabet diye bırssey kalmadı azızım.:) Arda abı itina ile benim şarkıları da patlatıyor marıah çarey hero ile katılmayı düşünüyordum. Bundan once, daha once katılıp 4. Oldum diye görmekten vazgecmıstım. Yıne patladık.Rekabet bittiğine gore katılmayı da gözden gecirmek lazım artık.:D Porsuklar olarak kendi aramızda mıyarıssak ne yapsak beyler.:D

Başkaldırıp, Rock Vizyon'a geçiş yapıyoruz beyler. Olmaz olsun böyle puanlama. Biz sonuncu olalım mühim değilde. Her yarışma ne efsane şarkılar dayak yiyiyor. Hazmetmek zor vallahi :D

Tebrikler Arda abi :cheeky-smiley-022:.

Ben bu oyunu bozarım diyorum bozamıyorum arkadaş... Deli Kadir uleeeeeeen

Vaybe resmen pati oyunlarının kurbanı olduk

Başkaldırıp, Rock Vizyon'a geçiş yapıyoruz beyler. Olmaz olsun böyle puanlama. Biz sonuncu olalım mühim değilde. Her yarışma ne efsane şarkılar dayak yiyiyor. Hazmetmek zor vallahi :D
Tek tesellim whitesnake'in sahibinin Ayberk olması ile Marya keriye zırnık koklatmamam oldu ,

Tebrikler B. Arda Aycan , Can Uz , Aslan Türkoğlu

Puan veren, vermeyen, katılan herkese teşekkürler...

Emeğine sağlık Tuncay Tum

Yarışma kedi lobisinin kazandığı son şampiyonluk olarak tarihe geçecek, N.Forest gibi olacaksınız :oley:

Takip ettiğim kadarıyla B. Arda Aycan renkdaşımız sürekli 1.oluyor.Kendisini ve diğer arkadaşları tebrik ederim.

Evvela Arda Ağabeyi kazandığı için tebrik ediyorum. Derece yapan arkadaşları da tebrik ederiz. Amma velâkin biraz şarkıları dinleyin be canlarım. Sizin zevkinize yakın değil diye yarıda bırakıp geçiyorsunuz. Misal Alpay'ın şarkısındaki ince gitar nağmelerini duymaya çalışın. Murat'ın şarkısındaki derinliği hissetmeye çalışın. Melezlerin baldırlarına bacaklarına oy verip sonra müzikal puanlama yaptık diye çıkmayın karşımıza. Bundan sonra ''Bal Porsukları'' olarak intifadayız. Çatışmalara hazır olun. Zira resmen trafolara kedi sokuyorsunuz. :D

Geri
Üst Alt