43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Lobimizden 2 derece ve bir de bagimsiz.Bagimsizi da bunyemize kattik mi tamamdir

Kedi lobimizden cikti sampiyon vaybe cok sevincliyim bayraklari alip sokaklara dokulebiliriz :D :P

Itırafedıyotum pis kıskandım. Su forumdakı enbuyuk hayalımdı açık ara şampiyonlukta önde olmak.Ama hsytta onemsedıgım hıc bır şeyi beceremeyen bır insan olduğumu unutuyorum.Yarışmayı az takarken cok daha basarulıydım.:( Cakallık yapalım dedik elimizde patladı.

Evvela Arda Ağabeyi kazandığı için tebrik ediyorum. Derece yapan arkadaşları da tebrik ederiz. Amma velâkin biraz şarkıları dinleyin be canlarım. Sizin zevkinize yakın değil diye yarıda bırakıp geçiyorsunuz. Misal Alpay'ın şarkısındaki ince gitar nağmelerini duymaya çalışın. Murat'ın şarkısındaki derinliği hissetmeye çalışın. Melezlerin baldırlarına bacaklarına oy verip sonra müzikal puanlama yaptık diye çıkmayın karşımıza. Bundan sonra ''Bal Porsukları'' olarak intifadayız. Çatışmalara hazır olun. Zira resmen trafolara kedi sokuyorsunuz. :D
Bu yarışmanın özeti budur :D :D

Rock Severler Rahatsız.

YCK Göreve :D

Murat Kayanda ve Ahmet KOLKOPARAN abilerim müzik den anladiklarini gösterdiler bana 8 & 10 puan vererek. Tesekkürler ikinize.

Murat abi yazik oldu senin ücüncülüge.

Paşalar gibi Whitesnake' e de, Led Zeppelin e de puan verdim. Alnımız ak.
Şaka maka benim hiç hazzetmediğim biri maalesef keriy :38573:
bu arada Aslan beyin puanlamasını anlamadım adam Axel'e ve diğer rocklara puanları dağıtmış tek Led Zeppelin 'e puan vermemiş

cats1-kopya.jpg

Evvela Arda Ağabeyi kazandığı için tebrik ediyorum. Derece yapan arkadaşları da tebrik ederiz. Amma velâkin biraz şarkıları dinleyin be canlarım. Sizin zevkinize yakın değil diye yarıda bırakıp geçiyorsunuz. Misal Alpay'ın şarkısındaki ince gitar nağmelerini duymaya çalışın. Murat'ın şarkısındaki derinliği hissetmeye çalışın. Melezlerin baldırlarına bacaklarına oy verip sonra müzikal puanlama yaptık diye çıkmayın karşımıza. Bundan sonra ''Bal Porsukları'' olarak intifadayız. Çatışmalara hazır olun. Zira resmen trafolara kedi sokuyorsunuz. :D

Kendi puan vermedi ya beni yazmadı çakal porsuk :D :D :D

Şaka maka benim hiç hazzetmediğim biri maalesef keriy :38573:
bu arada Aslan beyin puanlamasını anlamadım adam Axel'e ve diğer rocklara puanları dağıtmış tek Led Zeppelin 'e puan vermemiş

Aslan stratejik oy kullanır :D Led Zeppelin'i direkt rakip olarak görmüştür ve vermemiştir mantığı basit :D

@B. Arda Aycan Ağabey Mariah Carey hakkındaki düşüncelerimi muhafaza etmekle beraber tebrik ediyoruz yapacak birşey yok :D
@Can Uz Tebrikler renkdaş :)
@Aslan Türkoğlu Sen de açıldın artık dereceye girmeler falan :D Ama ben sana demedim mi bana adam akıllı puan verdikten yolun açılacak diye :D :D

@Tuncay Tum Bilaloğlan tebrik ve teşekkür ediyoruz bu güzel organizasyon için :D Lobini şampiyon yaptın yine görmedik sanma :D :D

@Murat Kayanda ve @Ahmet KOLKOPARAN abilerim müzik den anladiklarini gösterdiler bana 8 & 10 puan vererek. Tesekkürler ikinize.

Murat abi yazik oldu senin ücüncülüge.
Kısmet ,
diskalifiye nedeniyle giden bir birincilik ile 2 kere son puanlamada kaybedilen 3.lük ,
ama elbet güneş bizim içinde doğacak , senin şarkının bu versiyonunu ben daha çok beğendim valla bundan sonra sık sık dinlerim bunu :hat:

@B. Arda Aycan Ağabey Mariah Carey hakkındaki düşüncelerimi muhafaza etmekle beraber tebrik ediyoruz yapacak birşey yok :D
@Can Uz Tebrikler renkdaş :)
@Aslan Türkoğlu Sen de açıldın artık dereceye girmeler falan :D Ama ben sana demedim mi bana adam akıllı puan verdikten yolun açılacak diye :D :D

@Tuncay Tum Bilaloğlan tebrik ve teşekkür ediyoruz bu güzel organizasyon için :D Lobini şampiyon yaptın yine görmedik sanma :D :D
Şikeyle değil bilekle şampiyon oldular abi :D

Lobinin alfabesini bilmeyenler gelmiş burada lobicilik yapmaya çalışıyo te Allahım ya... :asd22:

Geri
Üst Alt