Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cem Karaca?Paşalar gibi Whitesnake' e de, Led Zeppelin e de puan verdim. Alnımız ak.
Bu yarışmanın özeti budurEvvela Arda Ağabeyi kazandığı için tebrik ediyorum. Derece yapan arkadaşları da tebrik ederiz. Amma velâkin biraz şarkıları dinleyin be canlarım. Sizin zevkinize yakın değil diye yarıda bırakıp geçiyorsunuz. Misal Alpay'ın şarkısındaki ince gitar nağmelerini duymaya çalışın. Murat'ın şarkısındaki derinliği hissetmeye çalışın. Melezlerin baldırlarına bacaklarına oy verip sonra müzikal puanlama yaptık diye çıkmayın karşımıza. Bundan sonra ''Bal Porsukları'' olarak intifadayız. Çatışmalara hazır olun. Zira resmen trafolara kedi sokuyorsunuz.![]()
Şaka maka benim hiç hazzetmediğim biri maalesef keriy :38573:Paşalar gibi Whitesnake' e de, Led Zeppelin e de puan verdim. Alnımız ak.
Cem Karaca?![]()
@Can Uz @Aslan Türkoğlu sizlere de tebrikler beyler
@Tuncay Tum teşekkür ederiz, eline sağlık kardeşim.
Puan veren herkese teşekkür ederim. 6' dan kurtuldum oh beley:
Evvela Arda Ağabeyi kazandığı için tebrik ediyorum. Derece yapan arkadaşları da tebrik ederiz. Amma velâkin biraz şarkıları dinleyin be canlarım. Sizin zevkinize yakın değil diye yarıda bırakıp geçiyorsunuz. Misal Alpay'ın şarkısındaki ince gitar nağmelerini duymaya çalışın. Murat'ın şarkısındaki derinliği hissetmeye çalışın. Melezlerin baldırlarına bacaklarına oy verip sonra müzikal puanlama yaptık diye çıkmayın karşımıza. Bundan sonra ''Bal Porsukları'' olarak intifadayız. Çatışmalara hazır olun. Zira resmen trafolara kedi sokuyorsunuz.![]()
Şaka maka benim hiç hazzetmediğim biri maalesef keriy :38573:
bu arada Aslan beyin puanlamasını anlamadım adam Axel'e ve diğer rocklara puanları dağıtmış tek Led Zeppelin 'e puan vermemiş
Kısmet ,@Murat Kayanda ve @Ahmet KOLKOPARAN abilerim müzik den anladiklarini gösterdiler bana 8 & 10 puan vererek. Tesekkürler ikinize.
Murat abi yazik oldu senin ücüncülüge.
Şikeyle değil bilekle şampiyon oldular abi@B. Arda Aycan Ağabey Mariah Carey hakkındaki düşüncelerimi muhafaza etmekle beraber tebrik ediyoruz yapacak birşey yok![]()
@Can Uz Tebrikler renkdaş![]()
@Aslan Türkoğlu Sen de açıldın artık dereceye girmeler falanAma ben sana demedim mi bana adam akıllı puan verdikten yolun açılacak diye
![]()
@Tuncay Tum Bilaloğlan tebrik ve teşekkür ediyoruz bu güzel organizasyon içinLobini şampiyon yaptın yine görmedik sanma
![]()
![]()
Lütfetmişsin ağabeyAslında ona da 1 puan vermiştim, son anda vazgeçtim Axel Rudi Pell' e verdim.