Biraz daha mi irilesmis ozan bana mi öyle geldi?

D0vmM4FWsAAuUq8

D0vnFotWsAASX0-

Bayernliler insallah aliriz diye baslamislar. O yasta olmasina ragmen cok sogukkanli diyip duruyorlar

2 gol ve piyasa fiyatı biranda 2 katına çıktı mı dersiniz?

Ozan Kabak: ''Fatih Terim benim için bir baba figürü gibi. Şampiyonlar Ligi'nde bana 18 yaşında güvendi. Maçlarımı takip ettiğini biliyorum, görüşüyoruz. Bayern Münih maçındaki formalarımı istedi ve ona gönderdim.''

Buyudugun yeri unutma Cocuk

Ozan Kabak: ''Fatih Terim benim için bir baba figürü gibi. Şampiyonlar Ligi'nde bana 18 yaşında güvendi. Maçlarımı takip ettiğini biliyorum, görüşüyoruz. Bayern Münih maçındaki formalarımı istedi ve ona gönderdim.''

Buyudugun yeri unutma Cocuk

musappppppppp

Fenerbahçe ya da beşiktaş'a gitmek gibi bir hata yapma da naparsan yap.

Bizim ligde Bursaspor'da, Göztepe'de, Ankaragücü'nde, Trabzon'da falan bir genç futbolcu çıkıp en büyük hayalim Galatasaray'da oynamak dese süresiz kadro dışı kalır, o kulüpte barınamaz, sokakta taraftarlardan dayak yer.

Ozan Kabak: "Galatasaray son ana kadar şampiyonluğu kovalayacaktır. Hele ki takımın başında Fatih Hoca varsa! Tabii ki gönlüm, kendimi evladı saydığım Galatasaray'dan yana. Maçları kaçırmıyorum." (Fanatik)

Sikeci kuluplere gidebilir diye korkanlar sakin olsun

Marca gazetesine göre Real Madrid Ozan ile ilgileniyormus.

Varane giderse, ve de Ligti alamazlarsa Ozan ciddi alternatif olabilirmis yaziyor. VFB 6 ay icinde aldigi fiyatin 3 katina falan satarsa 10% falan satisdan pay koymayan idari manajerin ...

Ozan Kabak: "Çok mutluyum. Şenol hocama çok teşekkür etmek istiyorum. Şenol hocanın yaklaşımı çok babacan ve çok iyi. Onunla ilk kez çalışma fırsatı buldum. Elimden geldiğince ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. İnşallah ben de onun çıkardığı yıldızlardan biri olurum."

Mal

Söylediklerinde bir şey yok sabah akşam Fatih Hoca'yı övecek hali yok. Milli takımla alakalı konuşmuş.
ne hainlik yapmış?
"İnşallah ben de onun çıkardığı yıldızlardan birisi olurum" demiş Şenol için, ona taktı herkes.

Geri
Üst Alt