19 yaşında bundesliga seviyesinde oynayan bir stoperin değeri en az 30 falandır.

Sane ve Stambouli yok bir süredir; hala da dönmediler sanırım, bu süreci iyi geçirmesi oldukça önemli.
stambouli + sane dönseler bile 3lü savunma oynarlar büyük ihtimal, veya stambouli asil mevkisi olan cdme gecer yeniden. (stopere gecen sezon problemlerden dolayi gecmisti).
büyük ihtimal

Kenny Ozan Sane Oczipka
stambouli ...
......

diye gider

Ozan bu yaz da sakatsa 2018 ve 2019 yaz kampini gecirmemis oluyor.

Schalke'nin 2 isabetli şutu var, golde kaleciden dönen kendi şutunu tamamlıyor, ikisini de Ozan çekmiş yani şutların :berkan:

hep diyorum tarihin en iyi yerli stoperi olacak diye.. Millet sürekli Merih-Çağlar diyor ama Ozan'ın potansiyeli hepsinden fazla.

Gol atma yeteneği çok fazla, ayak tekniği iyi,liderlik özelliği var.. Pozisyon alma da sıkıntıları var ama bir zahmet.. 20 yaşında bile değil.

hep diyorum tarihin en iyi yerli stoperi olacak diye.. Millet sürekli Merih-Çağlar diyor ama Ozan'ın potansiyeli hepsinden fazla.

Gol atma yeteneği çok fazla, ayak tekniği iyi,liderlik özelliği var.. Pozisyon alma da sıkıntıları var ama bir zahmet.. 20 yaşında bile değil.
Kaan bana göre halen 3 den de iyi. Adam sadece Düsseldorfta oynuyor diye deger görmüyor (milli maclarda bile hep en iyisiydi)

Geri
Üst Alt