Sırıtmadı lakin ben hala as stoper olmaması gerektiğine inanıyorum

Tecrube kazanmaya devam edecektir, sabirli olmak gerek.

öpeyim şampiyonluğu su cocuk gibi 3 tane daha üzerine koya koya takima koysak 3 sene sonra lige ambargo koymaya başlarsın. Uzun vadeli düşünmek lazım artik.
Cok yetenekli cok kaliteli çocuklar var günü kurtaracağım diye bu cocuklari harcıyoruz farkında degiliz.

1538852565004.webp
Sunu gorup cildirmamak elde degil. Hani nerde lan diger futbolcular. Sonra neden bu kadar geri pas yapiyoruz uzun pas yapiyoruz, ulan nereye atacak ? Maicon oluncada ayni sorun ama sonra adamin pasina kufur ediyoruz geri pas verdigi icin kufur veriyoruz.
Mariano, Belhanda, Fernando ve Ndiaye artik birisi biraz disiplinli olmali ya bu her mac sorun olur mu.

Ozana gelince harika bir yetenek, Semih Kaya gibi ayarsiz bir ayaga yok bu yuzden umitliyim bu cocukdan.

şimdilik rotasyon oyuncusu olabilir.ilk 11 oynayabilmesi gelişimine bağlı.

Yine iyi oynadı.
Hata da yapıyor ama şu ana kadar bu hataları telafi etmesini de biliyor.

Vallah bence de kesinlikle oynamasi lazim.

Yillarca Porto da oynamis Maicon'u da görüyoruz sonucta. Maicon veya Ahmet'in hatalarina katlanacagimiza kendi evladimiz ve 18 yasindaki gencecik gelecek vaad eden Ozan'in hatalarina katlanalim gikimi bile cikarmam.

Maicon'a tahammülüm kalmadi artik benim, Porto maci ile bardak tasti.

Saygılı olacaktım ama ben dayanamıyorum.ilk 11 olmasi gerektiğine inandığınız kim maicon denen kazma mi?yoksa stoperde yapamayan donk mu yoksa ahmet mi?saçmalamayın artık ya.kasımpaşa maçında fazla iyiydi.akhisar maçında yanında ve önünde saçmalayan 4 futbolcuya rağmen macin en iyisiydi fatih hocaya gore.ki bence de iyiydi.bu maçta da doukarayi kitledi.gidin plaj voleybolu izleyin

öpeyim şampiyonluğu su cocuk gibi 3 tane daha üzerine koya koya takima koysak 3 sene sonra lige ambargo koymaya başlarsın. Uzun vadeli düşünmek lazım artik.
Cok yetenekli cok kaliteli çocuklar var günü kurtaracağım diye bu cocuklari harcıyoruz farkında degiliz.
Ne guzel dedin.yunusu harcıyoruz resmen şu an.Rodrigues bu kadar kotuyken hem de

Her şeyi geçtim Maicon gibi dan dun vurmuyor topa, o en önemli artısı.

Nazar değmesin

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt