Hadi aslanım Kasımpaşa maçındaki gibi savaş.

30 yaşındaki topçunun kademe hatası hamle hatası yapmasını görmektense Bu gibi gençlerin hata yapmasını görmek benim gibi birçok cimbomlunun tercih edeceği şeydir. Olacak olacak

Bugün hata yapsa bile ses edilmemeli

İnş geçenki maç gibi güzel oynar

O attığın savunma arkası topunu bizim sözde 10 numaralar beraber uğraşsa atamaz

Bugün özellikle kafa toplarında kötüydü.Kendi kalesine gol da attı ama vardan döndü.Şimdi yazık değil mi bu çocuğa özgüveni sarsıldı.Deplasmanda zaten rezilsin ozanı oynatacak lüksü nerden buluyorsun.Oyuncuyu küstürmeye hakkın yok.

yine iyiydi.top tekniği çok iyi.o attıgı pas şahaneydi

Bugün özellikle kafa toplarında kötüydü.Kendi kalesine gol da attı ama vardan döndü.Şimdi yazık değil mi bu çocuğa özgüveni sarsıldı.Deplasmanda zaten rezilsin ozanı oynatacak lüksü nerden buluyorsun.Oyuncuyu küstürmeye hakkın yok.
gayet iyi oynadı ,ozanlık durum yok.

yine iyiydi.top tekniği çok iyi.o attıgı pas şahaneydi
Defans oyuncusu pas ile mi ölçülür? Yaptigi defans ile mi? On numara mi oynuyor paslarina bakalim. Abartmayalim gencleri lütfen sonra heba oluyorlar. Ozan kaliteli kumas ama abarttigin seviyede degil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben net olarak beğendim. Son golde belki hata denilebilir ama %80 muslera hatalı. Her türlü alması lazım topu.

2 net hatası golle sonuçlandı biraz daha sıkı çalışmalı. Arkanda Muslera varken lütfen ona doğru hamle yapma

Edit: 1 i iptal edilen gol
daha muslera ile 2.maçı.muslera orda seslenmeliydi.suc muslerada.kendi kalesine atılan gol de olabilir,herkesin basına geliyo.

Tabii hatalar yapacak kendisini birakmamali dikkat etmeli calismali ve daha onemlisi bu hatalari tekrarlamamali

Potansiyeli ortada

Defans oyuncusu pas ile mi ölçülür? Yaptigi defans ile mi? On numara mi oynuyor paslarina bakalim. Abartmayalim gencleri lütfen sonra heba oluyorlar. Ozan kaliteli kumas ama abarttigin seviyede degil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben abartmadım ama seviyesi abartılabilir.gayet iyiydi ozan.muslera sıctı bugun yapacak bişey yok.serdarda kötüydü.mariano da kötüydü.ozanın defansta canavaro olmasını bekleyemezdin bunlar böyleyken

Serdardan iyiydi
Helal olsun genç ahbabım

bok atmayın çocuğa hata yapa yapa bir yerlere gelecek kaldı ki bugün pek bir hatası yoktu.

Geri
Üst Alt