Yukarıda ben de yazmıştım zaten uzun topları gerçekten çok iyi. Tak diye takım arkadaşının ayağına uzun top atıyor.

Öte yandan da Ligue 1, Bundesliga falan görmüş Belhanda 5m yanındaki adama doğru dürüst pas atamıyor yerden.

Ben Ozan dan çok ümitliyim gerçekten. Zamanında Semihten de umutluydum ama o hep yerinde saydı hatta bir noktadan sonra gerilemeye başladı.

sent via GSC
Semih'in ayağı bu kadar iyi değildi ama defansif anlamda tekmeye bile kafa atıyordu çok maçta defansif olarak takımı kurtarmıştır eğer ki iyi bir ayağı olsa muhtemelen hala takımda olur ama hep geriye gitti :D

Semih'in ayağı bu kadar iyi değildi ama defansif anlamda tekmeye bile kafa atıyordu çok maçta defansif olarak takımı kurtarmıştır eğer ki iyi bir ayağı olsa muhtemelen hala takımda olur ama hep geriye gitti :D
Serdar da tekmeye kafa atıyor ama işte bu daha çok dengesiz olmalarından kaynaklanıyor. Gözü kör dana gibiler zaman zaman gerçekten, bilhassa da Serdar bazen öyle garip hareketleri var ki insan şaşıyor gerçekten.

sent via GSC

benim bu satten sonra şaşıracagım bişey yok,sizler zevkini cıkarın.umarım yunus ve ali yavuzdan daha fazla mahrum kalmazsınız
Atalay fiziğini güçlendirse onu Fernando gibi lider bir oyuncuyla pişirmek lazım o soğukkanlılığı öğrendiği dakika kendi tekniğini ilerletip çok büyük bir futbolcu olabilir. Zaten gençlerin en büyük sıkıntısı yetenek değil soğukkanlı kalması bunu Ozan, Yunus başardı umarım Celil, Ahmet Sivri, Atalay ve niceleri de başarır. Fiziklerine iyi baksınlar abilerinden detayları öğrensinler

Maicon'u satalım hazır Araplar istiyordu.

Ozan 5 kat daha iyi oynuyor Maicon'dan ,resmen 1 taşla 5 kuş vurmuş oluyoruz Maicon'u sattığımız anda.

Hem Ozan'a daha çok şans gelir , hem saatli bomba stoperden kurtuluruz , hem transfer için bütçe açılır hem de ffp al satta elimiz rahatlar.

Serdar da tekmeye kafa atıyor ama işte bu daha çok dengesiz olmalarından kaynaklanıyor. Gözü kör dana gibiler zaman zaman gerçekten, bilhassa da Serdar bazen öyle garip hareketleri var ki insan şaşıyor gerçekten.

sent via GSC
Serdarın gerçekten maç içinde dengesiz dakikaları olabiliyor saçma sapan yaptığı işlerde bizi de yakma ihtimali oluşuyor ama bunu kendini kaptırdığından olduğunu düşünüyorum. Az sakin kalsa soğukkanlı olsa o kadar üst seviyeye çıkma ihtimali var ki umarım 2-3 sene içinde o seviyeye çıkar şu panik havasından çıkıp daha bir tecrübeli hale dönüşmesi lazım.

Atalay fiziğini güçlendirse onu Fernando gibi lider bir oyuncuyla pişirmek lazım o soğukkanlılığı öğrendiği dakika kendi tekniğini ilerletip çok büyük bir futbolcu olabilir. Zaten gençlerin en büyük sıkıntısı yetenek değil soğukkanlı kalması bunu Ozan, Yunus başardı umarım Celil, Ahmet Sivri, Atalay ve niceleri de başarır. Fiziklerine iyi baksınlar abilerinden detayları öğrensinler
benı sıkan tek konu yunusa haksızlık edilmesi şu an.bursa macında oynamasını bekliyorum acıkcası

benı sıkan tek konu yunusa haksızlık edilmesi şu an.bursa macında oynamasını bekliyorum acıkcası
Şu an için Ozan Kabak gibi şanslı değil bize minimum 1 stoper lazımken transfer yapılmadı forvette Sinan Gümüş bu konuda şanslı bazen bazı futbolcuların şans önüne gelir. Kanatta Garry, Onyekuru, Feghouli var skor olarak önde olduğumuz maçta girip kendi kaderini kendi çizmek zorunda kalacak umarım bulduğu ilk fırsatı çok iyi değerlendirir.

Şu an için Ozan Kabak gibi şanslı değil bize minimum 1 stoper lazımken transfer yapılmadı forvette Sinan Gümüş bu konuda şanslı bazen bazı futbolcuların şans önüne gelir. Kanatta Garry, Onyekuru, Feghouli var skor olarak önde olduğumuz maçta girip kendi kaderini kendi çizmek zorunda kalacak umarım bulduğu ilk fırsatı çok iyi değerlendirir.
valla rodrigues kötüyken oynamaması ayıptır

Hata da yapacak. Sabır göstermeliyiz.

Maicon'dan tartismasiz daha iyi

Ayrica hata da yapsa ses cikarmam 18 yasinda cocuk hatalarindan Ders cikararak gelisecek

Maicon denen gereksiz her mac irzimiza geciyor ve yasi 30,isterse sabah aksam idman yapsin ondan bi halt olmaz,porto yöneticileri de Bunu anlamis olacak ki tekme tokat göndermisler

Umarim bizde ayni sekilde göndeririz Maicon'u

Onun önünde şanssızlık Feghouli var
hoca fegholiyi yeni yeni oynatıyor.fegholi 10 numaranın yedegidir benim için bundan sonra hatta 10 numarada kendisi oynamalı.ayrıca fegholi de iyi değilki yunusun önünde olsun zaten.içerde yunus sans bulmalı artık

Öyle ama dep de forma vermek riskli biraz.

Bursa maçında verebilir forma bekliyorum ben.
evet deplasman konusuna katılıyorum.peki bu kadar poktan bi antalya zemininde sola geçince etkili olan,mac boyu 4-5 adam geçen onyekuruya edilen laflara ne diyosun?rodrgiues kötü,belhanda kötü,sinan forvette hayalet gibi ama onyekuru bu zeminde maradonalık yapacak tek basına ba ba ba ba ba

araya girip o topu alması,yerden ve havadan isabetli oynaması....nazar degmesin.1.48da bittim öldüm ben cennetteyim

BEYLER 18 YAŞINDA BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM

ŞİMDİ GELİP BANA AJAXIN GENÇLERİ DEMEYİN ONLARIN ALTYAPISI İLE BİZİMKİ BİR DEĞİL. GENEL OLARAK BÜYÜK TAKIMLARDA 18 YAŞINDAKİ BİRİNİ KİMSE STOPER OYNATMAZ LİGDE. YAŞINA GÖRE ÇOK İYİ UMARIM DAHADA İYİ OLACAK

Her maç kritik hatalar yapsaydi neyse de su ana kadar iyi bir performans sergiliyor, takimi zor duruma düsürecek durumlari da olmadi. Potansiyel de var. Tecrübesizlik sorunu oynayarak çözülebilir. Güvenelim. Koray Günterler, Emre Can Coskunlari da gördük.

Geri
Üst Alt