Maşallah diyelim beyler nazar değmesin. Allah sakatlıklardan korusun.

Tipinin düzgün olması futbol kariyeri için büyük risk.. işi çok zor ve çok akıllı olması lazım

Dün ki antalyaspora göre stoper değerlenirmişsiniz yine ortanız yok bi türlü 2.3 defa baskı yediğimiz bir maçtada ozan a iyi sallayacaksınız

Tipinin düzgün olması futbol kariyeri için büyük risk.. işi çok zor ve çok akıllı olması lazım
O işler tiple olmuyor.
Sabri, fbli selçuk, arapların Emre vs vs...
Aslan parçası çok çalışacak ve çok başarılı olacak.

Gscimbom Mobile

Dün ki antalyaspora göre stoper değerlenirmişsiniz yine ortanız yok bi türlü 2.3 defa baskı yediğimiz bir maçtada ozan a iyi sallayacaksınız

Sadece dün değil paşa maçı diagneye karşı da gördük.

İyi oyuncu sahada duruşuyla bile gösterir kendini.

Sadece dün değil paşa maçı diagneye karşı da gördük.

İyi oyuncu sahada duruşuyla bile gösterir kendini.
İyi stoper olabilir ilerde ama şuan iyi stoper dersen kötü oynadığı maçta sövme hakkını dana verir ki kötüde oynadığı maçlar olacaktır hata yapacaktır

İlk kez dünki maçta güven verdi, böyle devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi stoper olabilir ilerde ama şuan iyi stoper dersen kötü oynadığı maçta sövme hakkını dana verir ki kötüde oynadığı maçlar olacaktır hata yapacaktır

Onu bunu bilmem ama bence takımdaki en iyi 2 stoper :

Serdar ozan

Hata yapsalar da bu böyledir yapmasalarda.

Saatli bomba Maicon'u stoper diye saymam ben.

ilk kez mi?kasımpaşa maçının adamıydı zaten

Semih’in ilk zamanlarına göre 2 önemli farkı var: Ayağı çok düzgün Semih’e göre ve onun gibi bir omuz darbesinde 50 metre uçmuyor.

Semih fizik olarak çok eksikti ve bu konuda kaç yıl boyunca bir arpa boyu yol kat edemedi maalesef.

vücut geliştirme yaparak iyi bi fiziğe ulaşmış biraz esnekliğini de arttırırsa hamleleri daha seri olur. diğer konularda maşallahı var

ozan zaten daha maca cikmadan degisik yabanci kaynaklarda gelecegin umut vadeden bilmem kac topcusu gibi seylerde ismi gecen bir evlatti
semihte oyle bisey hatirlamiyorum zorunluluktan sans bulmustu ve ilk 2-3 sene cok iyi oynamisti (danyle)
ama ozanin daha komple yetenekleri oldugu bariz bilhassa top teknigi hususunda

Lille istiyordu 2 yıl önce Yunusuda Roma istemişti sürpriz değil bu isimlerin oyunu

Daha öncede söyledim bu çocuk sanki 10 yıllık stoper tecrübesi var gibi oynuyor gerçekten inanılmaz bir potansiyel sahada duruşu, nerede ne yapması gerektiğini çok iyi bilen, ayağıyla bazen 30-40 metre uzun paslarla sağdan sola oyunu çevirmesi, önündeki oyuncuya pası verdikten sonra hareketli bir şekilde arkadaşına pas opsiyon noktası oluşturması bunlar daha da uzar gider Semih defansif anlamda çok iyi dönemleri vardı ama bu çocukta hem defansif hem de hücum noktasında ciddi potansiyel var hem de hazırlık kampını kaçırmasına rağmen muazzam oynuyor bir de kamp yemiş olsaydı şu an zaten her maç ilk 11 olurdu

Semih Kaya ile alakası yok. Ne ikili mücadelelerde savruluyor, ne ayağı tahta, ne de hava toplarında zaaf yaşıyor. Başta biraz ağır sanmıştım ama o izlenimimi şimdilik çöpe attı. Tam modern stoper potansiyeli var. Yaşına göre çok soğukkanlı, ayağı iyi, stoper için uygun hıza sahip, tek hamleli değil ve beklerin kademesine girmeyi de biliyor. Uzun zaman sonra ilk defa bir altyapıdan çıkan oyuncu için bu kadar umut besliyorum. Fiziksel gelişimini sürdürsün ve oynamaya devam etsin zaten bir daha formayı bırakmaz.

Övmek için de yermek için de erken, desteklenmeli ve bu süreçte bolca maça çıkmalı.

Geri
Üst Alt