Şu kadro içinde yetersiz bulanlar var, hangi konuda kimden ne gibi bir eksikliğini tespit etmişlerse, paylaşsınlar da biz de öğrenelim!. Ozan' dan daha büyük yaşta kadroya girmeye başlamış Bülent Korkmaz ve Semih Kaya ile kıyaslamak bile kendisine açık haksızlık olur. Şu anda dahi Semih' in en iyi halinden çok daha iyi buluyorum. Bülent Korkmaz ise hava toplarındaki defosunu ancak 29 yaşından sonra bertaraf edebildi, soğukkanlı kalabilmeyi kariyerinin sonuna kadar öğrenemedi zaten; kendisini çok severim ama biraz 'Kör ölür, badem gözlü olur'' durumu söz konusu...

Ozan' ın bariz bir defosunu görmedim. Soğukkanlılığı, topu iyi ve doğru tercihlerle kullanabilmesi, hava toplarında öncelik alma kabiliyeti, faulsüz ama efektif defansif müdahaleleri vs vs...Daha ne olsun?. Maç oynaya oynaya, fiziğinin de gelişmesiyle bütün meziyetlerini bir üst seviyeye taşımasını muhtemel görüyor ve ümit ediyorum. Allah nazardan saklasın, sakatlık kaza bela vermesin, amiiin!...

18 yaşında çatır çatır oynuyor

ozan-kabak-of-galatasaray-of-galatasaray-looks-on-prior-to-the-group-picture-id1045260024

Arslan kardeşim benim.

Övmeyeceğim.

Semih'de dilim yandı.

İnşallah hiç bir zaman bulunduğu yer ile yetinmez.

Eğer devre arasında Maicon 'u satıp savunmaya liderlik edebilecek tecrübeli bir stoper alırsak hem defansımızı hem de Serdar-Ozan ikilisinin performansını çok yukarılara çeker ...

habire ortada postlar atiyor
biri ilerde quote edecek diye odu kopuyor
adeta golgesinden urker hale gelmis
Kes lan hıyar ağası

3 maçla gelip adamı Terry yapmışsın bir de millete bok atıyorsun.

Sana kalsa Servet de Semih de Tabata, Köybaşı falan da muhteşem adamlardı

Ne dediğimi bilmiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt