gerekiyorsa girecek kaleye top, girecek ki bizim pırıl pırıl gençlerimiz yetişecek, tecrubelenecekler.

Umarım abilerin gibi yurt dışına fahis fiyatlara satılıp guzel bir kariyeri olan bir oyuncu olur. Ben inanıyorum.

Maicon-donk'u forvete koyup gunu kazanacağına ali yavuz kolu kazanalim, mustafa kapiyi kazanalım.
Floryada maden var bu cocuklari acilen işleyelim. Gerekiyorsa 3.ligden kulüp satın alıp bu çocukların mac eksikliklerini. Şampiyonluk,lig atlama gibi heyecanlari aşılamamız gerekir

semih kaya gibi oynadı bugün. yanlış pasları çok tehlikeli

yaptırdığı penaltıdan sonra yönetim maaşına 800 kat zam yapsın!

Bi hatasıda topla hiç cıkamıyor nerdeyse 0 her topda aldığı andan itibaren yanında ndayeyi bekliyo olmaz böyle.

Bu cocugun daha cok fırın ekmek yemesi lazım.

Hamle zamanlamaları, verdiği paslar, geriden oyun kurması, top hakimiyeti, boya ragmen kafa topu zaafiyeti ve daha bircok konuda çoooookkkk eksiği var..

Yaşı kucuk , bu eksikliklerini giderirse işimize yarar.. Yoksa bu haliyle bu takımın stoperi olamaz.

Bunun da yeri yok takımda. Bizim taraftar hasta genç oyuncular oynasın diye.

Bu macta baya batirdi. Top ile fazla oynuyor ve kendine bazi pozisyonlarda cok fazla guveniyor. Basit oynamayi ogrenmeli.

Stoper bu kadar büyük hatalar yapma hakkı yok. Daha erken lig icin. Turkiye kupasinda oynasin.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çocuk ilk kötü oyununda torpilli oldu , bu forumda harbi akbabadan bol birşey yok. Saniyesinde üşüşülüyor saniyesinde.

Genç diye hatalarını unutamayız. Ama hata yaparak öğrenecek.

Serdar dışında doğru düzgün stoperimiz olmadığı için devre arası stoper şart.

Çocuğun en iyi özelliği topla arasının iyi olması normalde. Ama medyada ve taraftar arasında o kadar fazla konuşuldu ki çocuğun psikolojisi allak bullak oldu. Belki götü kalktı belki üzerinde baskı oluştu kaldıramadı her neyse bilmiyorum ama futbolda psikoloji inanılmaz önemli bir şey.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok eleştirilecek bir maç oynadı.... Özelikle semih pasları oynadı gereksiz şekilde ama üstüne yaşından dolayı abartılı şekilde gitmemek gerekir kesinlikle taraftar olarak.

Teknik heyet uyarır herhalde artık

Tecrübesiz bir oyuncu ve takımda aniden 3 değişiklik olmuş takım düzeni değişmiş böyle hatalar normal abartmayın.İlk yarıda takımın en iyisiydi.

Boş yapılıyor
Takımın yarısı yatışta diğer yarısı yetersiz
Çocuk napsın
Yanındaki bek formatındaki zat KOŞMADAN maçı bitirdi
Hata yapmış olabilir ama şu maçla eleştirmek saksafonculuk

Geri
Üst Alt