Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Ahmet oynasa hata yapmicak sanki anasini sattim, ostersundsa gorduk ahmeti
oynasin, daha 17 yasinda
oynasin, daha 17 yasinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trzegeye karsi gördük hiziniLeşti bugün hızlı oyunculara karşı da oynamayı öğrenmeli. Serdar çıkmasaydı o penaltı olmazdı muhtemelen. Sağlık olsun çocuk eğme başını.
maçlarda yaptğı hatalarda takılıp kalıyor bugünde hatası sonrası baya bi panik yaptı fakat normaldir. inşallah gelişimi butür hatalardan dolayı sekteye uğramaz. bülent korkmaz bile ne hatalar yaptı zamanında. hafta başında adamı intere gönderiyordu heyecanlı arkdaşlarımız bugün çöpe. övmede de yermede de biraz sabır
bu konuda katılmıyorum. serdar olsaydı aynı pozisyonda adamı çift biçer kırmızı bile yerdi. zaten yanlış dalışlar klasik bi stoperi hastalığı. ozana da bugün sirayet etti ama umarım devam etmezLeşti bugün hızlı oyunculara karşı da oynamayı öğrenmeli. Serdar çıkmasaydı o penaltı olmazdı muhtemelen. Sağlık olsun çocuk eğme başını.
yok yanında Serdar olsaydıyı kastettim. Dediğine katılıyorum Serdar biçerdi sakhoyu.Maiconla dil sıkıntısı var anlaşmıyorlar, bu çocuğun yönlendirilmesi lazım zaman zaman. Baskıyı üzerine bindirdi sürekli maicon topu buna atarak.bu konuda katılmıyorum. serdar olsaydı aynı pozisyonda adamı çift biçer kırmızı bile yerdi. zaten yanlış dalışlar klasik bi stoperi hastalığı. ozana da bugün sirayet etti ama umarım devam etmez
Nasıl normal yahu? Öyle bir pozisyonda arkadan o şekilde dalmasi bununla alakalı birşey olamaz ki.Tecrübesiz bir oyuncu ve takımda aniden 3 değişiklik olmuş takım düzeni değişmiş böyle hatalar normal abartmayın.İlk yarıda takımın en iyisiydi.