- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Dünyada penaltı yaptıran ilk futbolcu, lisansı yırtılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam bencede yanlış zaten düpedüz iş bilmezlik zaten.Ama kaleci çıkarken dikkat etmemek biraz tecrübesizlik bir de ben diğer pozisyonlar için diyorum daha çok.Nasıl normal yahu? Öyle bir pozisyonda arkadan o şekilde dalmasi bununla alakalı birşey olamaz ki.
Sana öyle yansımış olabilir ıslık oldu ama direkt oyuncuya değil. Ben öyle anladım en azından.Yalnız bana mı öyle yansıdı bilmiyorum ama arenada bir kaç taraftar ıslıklayamaya başlamıştı...
Bunları ıslak odunla kovalayacaksın aslında Kadıköye kadarr buyurun yeriniz burası sizin diye
yok aksine daha da alkislamaya basladilar penaltidan sonraYalnız bana mı öyle yansıdı bilmiyorum ama arenada bir kaç taraftar ıslıklayamaya başlamıştı...
Bunları ıslak odunla kovalayacaksın aslında Kadıköye kadarr buyurun yeriniz burası sizin diye
Alkışlayanlar çoğunlukta oldu evet dediğin gibi bir ara. Ama pas hatası olmuştu bir posisyonda maç 0-1 giderken.yok aksine daha da alkislamaya basladilar penaltidan sonra
baska bir sey oldu galiba isliklanmaya basladilar
mirirdanmaya bir sey diyemem. Taraftar'da baya heyecan yapti. Olabilir seyler. Isliklamasinlar anlik olsun yeterAlkışlayanlar çoğunlukta oldu evet dediğin gibi bir ara. Ama pas hatası olmuştu bir posisyonda maç 0-1 giderken.
Orada baya bir ıslıklama mıdirdıma yansıdı sanki