Dünyada penaltı yaptıran ilk futbolcu, lisansı yırtılmalı

Nasıl normal yahu? Öyle bir pozisyonda arkadan o şekilde dalmasi bununla alakalı birşey olamaz ki.
Tamam bencede yanlış zaten düpedüz iş bilmezlik zaten.Ama kaleci çıkarken dikkat etmemek biraz tecrübesizlik bir de ben diğer pozisyonlar için diyorum daha çok.

Yaşına göre sahada hantal kalıyor.
Biraz incelip hızını artırmali aksi halde ileri gidemez.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Aslında iyi iş çıkarıyordu ama müdahalesi penaltıya sebep oldu. O pozisyon hariç kritik müdahaleleri vardı.

Hem derler genç oynasın hem de ilk hatasında yerden yere vururlar

Türkiye'nin özeti adeta o yüzden bir bok olmaz bizden işte

Saracak baska sey bulun kendinize 18 yasinda cocuk ilk sezonu 40 bin homurdanan herif onunde kolay degil oynamak hata yapa yapa alisacak gelisecek

Hantal falan degil,ligin en hizli oyuncularindan biri olan Yusuf Erdogan ile bas edebildi

Kesinlikle oynamaya devam etmeli

Semih içinde aynı şeyler söyleniyordu sonra ne olduğunu gördük. Tabiki tek kalemde silmek doğru değil ama bu çocuğun hem oyun tarzı hemde gidişatı çok fena Semih Kaya'yı anımsattı.

Bu kadar rakiple karşı karşıya kalan tecrübeli defans oyuncuları bile hata yapar ki eleştirirken Ozan’ın yaşını ve oynadığı maç sayısını aklımızda tutalım.

Neredeyse her tehlikeli Bursa atağında Ozan karşılarına çıktı. İyi yer tuttu. Hızlı şekilde kademeye girdi. Sorumluluk aldı. Maicon’un ortalıkta olmadığı yerde Ozan vardı. Eleştirirken Ozan’ın cesurca aldığı bu sorumluluğu göz ardı etmeyin.

Ceza alanı içinde nedense bizim defansçılarda şuursuzca rakibe dalma sıkıntısı var. Ozan’ın kafasını kullanıp orada kaymaması, rakibi omzuyla itmeye çalışıp şut çekecekken rahatsız etmesi lazımdı. Sonuçta Muslera açıyı gayet iyi şekilde kapatmıştı zaten. Kayıp çok riskli bir harekete gerek yoktu.

Bir de bazı noktalarda çok riskli şekilde ayağında top tutuyor. Buna hiç gerek yok.

Yaşı çok genç ve tecrübesi yok. Hatalarından ders aldığı sürece benim için sorun yok. Hata tabii ki yapacak.

Bu kadar kötü oynadığımız bu kadar şanssızlıkların olduğu bir maçta suçu 18 yaşındaki Ozan 'a atamam evet hatalıydı ama ne yapalım hata yaptı diye vuralım mı çocuğu ? Maicon geldiği günden beri kaç hata yaptı ?

İlk yarıda Serdar 'la oynayan Ozan ve ikinci yarıda Maicon 'la oynayan Ozan arasında dağlar kadar fark var bunda Maicon 'un da hatasının olduğunu düşünüyorum

Devre arasında kaliteli bir stoper alırız almayız orasını bilemem ama bu takımın mevcut durumda stoper ikilisi Ozan-Serdar 'dır inşallah sakatlık /kaza olmadan devam eder bu ikili ...

galiba tek iyi bulan benim. Penalti yaptirdi + bir hareketi daha vardi. Yine de iyi top kesti, rakibleri yakaladi

Yalnız bana mı öyle yansıdı bilmiyorum ama arenada bir kaç taraftar ıslıklayamaya başlamıştı...

Bunları ıslak odunla kovalayacaksın aslında Kadıköye kadarr buyurun yeriniz burası sizin diye

Yalnız bana mı öyle yansıdı bilmiyorum ama arenada bir kaç taraftar ıslıklayamaya başlamıştı...

Bunları ıslak odunla kovalayacaksın aslında Kadıköye kadarr buyurun yeriniz burası sizin diye
Sana öyle yansımış olabilir ıslık oldu ama direkt oyuncuya değil. Ben öyle anladım en azından.

Bu oynadığı maçlardaki bilmem kaçıncı kritik hatası. Zamana ihtiyacı var, bence mecbur kalınmadıkça oynatılmamalı. Kupada oynaması daha faydalı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yok aksine daha da alkislamaya basladilar penaltidan sonra

baska bir sey oldu galiba isliklanmaya basladilar

yok aksine daha da alkislamaya basladilar penaltidan sonra

baska bir sey oldu galiba isliklanmaya basladilar
Alkışlayanlar çoğunlukta oldu evet dediğin gibi bir ara. Ama pas hatası olmuştu bir posisyonda maç 0-1 giderken.
Orada baya bir ıslıklama mıdirdıma yansıdı sanki

Alkışlayanlar çoğunlukta oldu evet dediğin gibi bir ara. Ama pas hatası olmuştu bir posisyonda maç 0-1 giderken.
Orada baya bir ıslıklama mıdirdıma yansıdı sanki
mirirdanmaya bir sey diyemem. Taraftar'da baya heyecan yapti. Olabilir seyler. Isliklamasinlar anlik olsun yeter

Daha 18 yaşında hemen doğramamak lazım. Yıllarca Porto'nun kaptanlığını yapmış adam bile her maç bir sürü hata yapıyor.

İki maç önce Ramos ilan edilmişti. Bir penaltı yaptırdı diye homurdanmalar başladı. Futbol bu, Ramos ne hatalar yapıyor Real Madrid maçlarını düzenli izleyen varsa bu nasıl dünyanın en iyi savunma oyuncusu seçilmiş diye gülmekten yerlere yatar. Zaten rotasyonumuz dar, oyuncu kaybedecek durumda değiliz.

Geri
Üst Alt