Bu adam GS de oynayamaz . Sebebi yaptigi hatalar filan degil

Yapisi geregi son derece donmekte zorlanan , butun suratli gelen takimlar karsisinda pacavra olabilecek bir adam

Bu sebepten de kizilmaz cunku surat ve cabukluk calisarak kazanilmaz

Hatalarinin , yaptirdigi penaltinin hic onemi yok , onlar duzeltilir ama biz cok riskli ve ileride basan sekilde top oynuyoruz

Hele hele berabere veya maglupkem savunmacilar hucuma katildiginda bu adami yere sererler . Bugun bursa o ayarda bir takim degil ama schalke macinda sahaya cikarsa dedigimi gorursunuz

Bunlari soylemek uzucu ama asgari cabuklugu ve manevra , mudahale hizi olmayan bir savunmaci Gs de oynayamaz

Beğenmiyorum maalesef, Şu kritik süreçte yedekte beklerse daha iyi olur

Ilerde basan bir sekilde oynasaydik keske yok oyle birsey
Cok rahat cikiyorlar gram.baski kuramiyoruz

Alkışlayanlar çoğunlukta oldu evet dediğin gibi bir ara. Ama pas hatası olmuştu bir posisyonda maç 0-1 giderken.
Orada baya bir ıslıklama mıdirdıma yansıdı sanki
O sırada başka bişey oldu stadda bence.o homurdanmanın ozanla alakası yoktu

Ben yanlis maci mi izledim

Cocuk gayet iyi oynadi,penalti yaptigi pozisyon da adami Kaciran oyuncu mariano.

Degil Ozan dünyanin en iyi stoperlerinden biri olan Ramos gelse yetisemezdi.

Risk almak zorunda kaldi olmadi,büyük futbolcu olmak istiyorsa bu sekilde risk alacak

Umarim böyle devam eder

Homurdanma ve tepki sacma ama macin son dakikalarinda stadyumda kimse o ozanmis oteki maiconmus , gencmis gelecegimizmis demez

Anlik tepkiler ... benim ozandan bu GS oyun sistemine uygun bir stoper cikacagini dusunmuyorum

Gomulerek oynayan defanslarin aynen semih gibi , onemli bir adami olabilir ama biz zaman zaman geride tek adam birakip yukleniyoruz , bu adam bu hamle hizi ile malesef olmaz

Tamam bu mac sacmaladi da adami 1 mac sonrasi cop ilan ettiniz oyunculari artik 1 maca gore mi degerlendirmeye karar verdiniz

Bence cop degil . Fakat bazi oyuncu bazi oyuna gore yildiz olur , bazi oyuna gore sahada acinacak hale duser

Bizde , hele bir de fernando filan sakatken , o darbe yemeden gelen suratli adamlara karsi hic bir sey yapamaz

Maicon da biraz bunun gibi , o da GS nin stoperi degil

Bizde gerekirse biraz boy dezavantaji olan ama suratli stoper lazim

Ya da illa ozanla oynayacaksak linnes ve nagatomo mutlaka sahada olmali

Cunku bu 2 si hem hizli hem de oyun bilgileri var , kapatabilirler

Totalde yine beğendim Ozan' ımızı...3 yaş daha büyük ve yanında Ujfalusi gibi bir defans maestrosuyla sahneye çıkan Semih' le filan asla kıyaslamam. Penaltıya sebebiyet verdiği pozisyon en kaliteli ve tecrübeli stoperler için bile çok zordur. Oradaki hatasının etkisiyle, takım da yenik durumda olduğu için yaptığı birkaç pas hatasını mazur görüyorum. ''18 yaşında takıma girsin ve hiç hata yapmasın''; öyle bir Dünya yok...

Insani futboldan sogutuyorlar bazen var ya gercekten sasiyorum surada yazilanlara.

Penaltida hatali oldugunu dusunmuyorum , cunku topa atlamaya hazirlandigin anda futbolcunun sut atacagini ya da daha uygun yere topa durtecegini bilemezsin

Orada savunma oyuncusu golden farkli neyr sebebiyet verse razidir olana bitene

Bir hata oldugunu dusunmuyorum . Ayrica atladigi da topaydi ama lima cok suratli adam , ati alan uskudari gecmisti

Ama GS nin oyuncusu olamayacagini dusunme sebeplerini onceki mesajlarimda yazdim

Başına sakatlık-kaza-bela vs gelmezse, tam Galatasarayımızın as oyuncusu olacak bir çocuk. Fundamental yönden peşinen hiçbir eksiklik görmüyorum. Allah bahtını açık eylesin...

ozana laf eden herkes GS hainidir.

Gayet iyi adam ujfa gibi adam olsaydı yanına 20 den aşağı satan maldır konuları açılırdı millet yürüyerek orta sahamızı geçiyor bekler acayip formsuz ozan tartışılıyor.

Ben yanlis maci mi izledim

Cocuk gayet iyi oynadi,penalti yaptigi pozisyon da adami Kaciran oyuncu mariano.

Degil Ozan dünyanin en iyi stoperlerinden biri olan Ramos gelse yetisemezdi.

Risk almak zorunda kaldi olmadi,büyük futbolcu olmak istiyorsa bu sekilde risk alacak

Umarim böyle devam eder

Sakho'yla kafa kafaya kaldığında birebirde bayağı zorlandı,iyi oynadı diyemem ama 2-3 maç üstünden gömmek yanlış olur.Altyapıdan gelme oyuncu sonuçta.

Ya arkadaş konu Avrupalı genç oyuncu bu tür hataları görmezden gelenler ozan gibi alt yapı oyuncumuzu eleştiriyorlar. Bana göre hata bile değil. Oyuncumuz gayet öz güvenli bir şekilde pozisyonu sonuna kadar kovalamiş istediği sonucu alamamış. Kendisini başarılı buluyorum allah yolunu açık etsin

ozanın yanına adam koyun adam.mariano gibi geri dönmeyen,futbolu gerilemiş,ömer bayram gibi abuk subuk hatalar yapan,hücumda ne yaptıgı belirsiz,maicon gibi canlı bomba ile oynatmayın şu çocugu.önünde bi de selcuk oynadı bu maç.resmen rezillik

Geri
Üst Alt