Genç oyuncu diye eleştirilmez diye birşey yok bu zihniyetle futbolda her zamanki gibi geri kafalı kalırız. Ozanın çok eksiği var bu çok belli, Ayağında topu çok tutup zorlama tercihler yapıyor, Pozisyon bilgisi düşük bundan ötürü de zorlanıyor, Kafa toplarına hakim değil yanlış yerlere topu uzaklaştırıyor ve topa müdahalelerinde hatalar yapıyor özellikle ceza sahasında. Artıları da var ikili mücadelelerde iyi, Ayağı çok kötü değil pas kalitesi fena değil ve özgüveni yerinde, Ama şu kadroda banko oynaması hem kendisine hemde takıma zorluk çıkarır ileri ki süreçte süresi iyi ayarlanmalı. Genç futbolcu diye eksiğini görmezsen yeni Semih Kayalar yeni Emre Çolakları takımda görmüş olursun ve bu taraftar yapısıda buna müstehak zaten fazlası beklenemez.

Tabiki haklisin yapmamasi gerekiyordu, ama Kufurler etmek nedir ? Hakaret edenler bile cikmis. Bu Takimda hayatta oynayamaz diyenler bile oldu simdiden.
Peki Mariano ve Maicon bunu niye habire yanliz biraktilar?
Linnes ile cok daha uyumluydular mesela. Cunku Mariano pert olmus maalesef
Cocugun gelecegi parlak. Birakalim hata yapsin. Daha kotusu tecrubeli dediklerimiz bunu yapa yanliz birakmasi. Onlarin salakliklarini temizlemesi

Küfür edenleri anlamıyorum,kendi ruhani çirkinliklerini çocuğa yansıttılar. Bir işte hata yapmadan tecrübe kazanılmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

en büyük sıkıntısı ceza alanı içinde rakibe kontrolsüz müdahaleleri. bunun için biraz çalışma yapması lazım. yoksa 18 yaşındaki bir stoper için fazlaca iyi bir arkadaş kabul etmek lazımki, hata yapa yapa öğrenecek ama bizde yaptığı hatalar bir anadolu takımına göre daha fazla zarar veriyor çünkü şampiyonluğa oynayan bir takımda oynuyor.. ama futbolcu yetiştirmekde istiyorsak bunları tolere etmemizde gerekiyor malesef. bu oyuncular oynaya oynaya gelişecek. en büyük şansızlığı takımda lider bir stoperin olmayışı. inşallah onuda devre arası alırız

Ben GS de oynayabilecegini sanmiyorum dememe ragmen penalti pozisyonundaki hatasini anlamadim ? Neye gore hata ?

Yani kendisinden cok daha suratli bir adam var. biraksin diyebilirsiniz , ve evet biraksa adam sutu cekmis ve kacirmisti da , haybeye gol hediye ettik

Ama o vurusa karar verdigi anda zaten ozan "artik gol oluyor , engellemek icin son sansim" demisti , bunda hata gormuyorum

Benim bu cocukla ilgili gordugum tek problem , hantallik . Agir ve kalipli birisi ve cabuk degil

Benim gorusum bu , gorecegiz bakalim insallah yanilirim

ya hu tamam ozan penaltıdan yedirdi de Ömer bayram boş pozisyonda kaleye atabilseydi 2-1 olacaktı. Galatasaray hücüm yapamıyor tıkanıyor, resmen 4-2-4 oynadık.

Oyun durmasin diye krampi kendisi duzeltmeye calisiyor. Istedigi kadar hata yapsin, gelecegin Bulentisin sen.

Dun bir kac sefer hata yaptin ama daha gencsin. Ozguveni yukseltse on numara olacak.

Korkarak pas yapiyor bazen.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Oyun durmasin diye krampi kendisi duzeltmeye calisiyor. Istedigi kadar hata yapsin, gelecegin Bulentisin sen.

Dun bir kac sefer hata yaptin ama daha gencsin. Ozguveni yukseltse on numara olacak.

Korkarak pas yapiyor bazen.

morali bozuldu penaltıdan sonra,duygusal biri

bakın ne buldum.hoca hücumdayken kızıyo,sonra pozisyon oluyo ve pozisyonu önleyen yine ozan.her yerde ozan.dün böyle 5 müdahalesi vardı,mariano ve ömerin yedigi haltlarla beraber.bakın çok kritik noktaları kaçırıyosunuz,sonra yine oynayınca,böyle göze batan penaltı falan olmadan,kral ilan ediliyo.sabredin hatalarına ama potansiyeli de görün.

Aynen cok belli oluyor, hata yapmaktan korkarak oynuyor ve bu oyunu etkiliyor. Ozana sahip cikilmali.

Bende cok kizdim dun ama Ozana sans vermemiz lazim, o gelecegimiz olacak.

kızılacak baş sorumlu belhanda ve marianodur.lima orda öyle boş kalamaz.ayrıca ozan ve muslera henüz iletişim kuramamış.bu dikkatimi cekti.muslera ozana seslenmeli.serdar akhisar macında musleraya baktı baktı müdahale etmedi,penaltı oldu.bu sefer tam tersine ozan musleraya bakmadı yine penaltı oldu

Tecrübesizlik yüzünden hatalar yapmasi normal.

Galatasaray gibi günlük ve reaktif taraftara sahip olan bir kulüpte kendisini gelistirmesi kolay olmayacak. Eger yeni stoper alirsak Ozan yurtdisina kiralanmali, oradaki tecrübeyle kendisini daha iyi gelistirebilir

Akhisar macinda da yazdim. Milyon alan herifler ozana oyun kursun mac kurtarsin diye her topu atiyor ama kendileri rakibin arkasina gizleniyor. Semih sansliydi çünkü yanindakiler onundekiler falan hep baba adamlardi.melo ile fernando bir olamaz kardesim. Melo hic bir vakit kız gibi rakibin arkasina gizlenmemistir.

Tecrübesizlik yüzünden hatalar yapmasi normal.

Galatasaray gibi günlük ve reaktif taraftara sahip olan bir kulüpte kendisini gelistirmesi kolay olmayacak. Eger yeni stoper alirsak Ozan yurtdisina kiralanmali, oradaki tecrübeyle kendisini daha iyi gelistirmis olur.
o da bi seçenek ama hoca artık ozanı tutmuş,bırakmaz.büyük ihtimal gelecek olan stoper ozanın yanına gelecek.serdarı seviyosunuz ben de seviyorum ama gercekler bunlar.hoca ta sezon basında ozan dedi.böyle bi potansiyelden vazgecmek aptallık olur.çok farklı meziyetlere sahip ama etrafındakiler adam olmadıgı için o riskleri alamıyo.

Hataları var tabii ki. Olmasa garip olur. 18 yaşında yahu bu çocuk. Bırakın hata yapsın. Takım iyi olsa açığı kapatır.

Cocuk yeni 18ine girdi + STOPER STOPER

Bu hata yapmicak ta kim yapacak

İlk hatasında yerin dibine gömmek saçmalık ötesi. Henüz 18 yaşında ve bu seviyedeki 4.maçını oynuyor.

Dünyanın en iyi stoperleri bile zamanlama hataları yapabiliyor. Potansiyeli oldukça fazla. Ben kendisine sonuna kadar inanıyorum. Umarım mental açıdan güçlüdür. Bu hatanın da üstesinden gelecektir.

Bakin surekli yastan ornek verilmesini ben de dogru bulmuyorum . Madrid ve fransada banko oynayan varane denen adami bilirsiniz , su an 25 yasinda , 2011 senesinde , 7 sene evvel 18 yasindayken madrid e transfer olmus

2010/2011 senesinde fransa lig 1 de 23 mac oynamis
2011/2012 senesinde ise 9 la liga , 4 sampiyonlar ligi oynamis
2012/2013 senesinde 15 la liga , 11 sampiyonlar ligi , 7 mac da kral kupasi oynamis

Bu adam 93 dogumlu , yani 2010 da sadece 17 , 2011-2012 de de ozan in su anki yasinda idi

Ve dikkat edin adam GS , lyon ya da interde degil , Real Madridde o yasta ilk 11 oynuyordu

O yuzden yas bir etkendir diyemiyorum ben de

Bütün özellikleriyle beğendiğimiz için destekliyor ve birkaç hatasını mazur görüyoruz; sadece yaşından dolayı değil elbette...

Ki nice futbolcu için bu yaşlarında ''Uçacak-kaçacak-Dünya yıldızı olacak'' denmiştir; büyük çoğunluğundan bir halt olmayacağını ilk seyrettiğim birkaç maçta anlamış ve burada da ifade etmişimdir. Aklımın yettiği dönem içinde Tugay-Okan-Emre vardır hatırladığım, Ozan gibi çok beğendiğim. Bülent kaptan ve Arda için bile o derece iyimser beklentilerim olmamıştı. Zor beğenen biriyimdir yani...

Geri
Üst Alt