O Varane, özel yetenekli oyunculardan biri ve o Varane bile hala daha ne bomba hatalar yapıyor. Üstelik gelişimi duran oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum.

Armut ile elmayı karıştırmasak.

sent via GSC

Tekrar dile getirmek istiyorum, Fernando çıktıktan sonra çocuk ayağına top gelince nasıl bir vücut diline sahip idi tekrar izleyip bir bakın. Önünde oynayan üç tane orta saha oyuncusu, ki iki tanesinin hala daha futbolcu olmaları bile rezillik, çok güzel bir şekilde saklandıkları için çocuk ben şimdi ne yapayım durumuna düştü kaç sefer.

O varane 18indeyken Tt arenada ozandan beter durumlara dustu :)

Dün maicona acayip tav oldum her ayağına gelen topu bu çocuğa attı. Zaten hızlı rakipleri kovalayan bu çocuktu Maicon denen herifi yürüyen geçiyor çünkü.
Kramp girdi bi süre sonra üzüldüm orada.

Dün kötü oynadı diye eleştirdim evet baskıyı tecrübesi itibari ile kaldıramadı bi yerde patlak verdi o da penaltı oldu.
Ama bu çocuğun yanına akıllı ve usta bir stoper ağabey almamak yönetimin basiretsizliğidir devre arasında.

Eleştirilere birşey demiyorum ama art niyetli yorumlar can sıkıyor.Ne yani altyapıdan çıkan her çocuğa semih vol2 emre çolak vol2 falan mı diyeceğiz ezberden

Şu da var, stoperler hata yapmaz ise nasıl gol bulacak takımlar? Dün mesela Bursa takımının sol beki Belhanda denen futbolcu müsveddesine çok kolay orta yaptırdı, stoper ise Eren'in arkasında kaldı. Bek oyuncusu daha iyi bassa veya stoper Eren den o kadar uzak olmasa o golü nah atardık.

Önemli olan en az hata ile oynamak ve bu çocuk bunu elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyor. Üstelik takımda olan bir Maicon, bir Ahmet'e göre daha da iyi yapıyor.

Zaten onu diyorum , adam CL seviyesinde real madridle o hatalari yapiyor ve 7 senedir yapiyor

Bizim de ya ozan bu hatalari yapsa da israr etmemiz lazim , ya da bu hatalara tahammulumuz olmayacak veya takima yeterli gormuyorsak "sirf genc" diye buna risk almak diye cengaverlik yapmamak lazim

Aslinda benzer seyleri soyluyoruz ama ben kriterin yas olmadigini dusunuyorum

18 nde pipisiyle oynayanlar bu çocuğa saldırıyor. Aslan gibi devam edecektir.

Ozan hata yapsa da takımın 2.stoperi boşa laga luga yapmayın 8 milyon euro gömdüğümüz senede 2,2 milyon verdiğimiz stoperi de görüyoruz herifin koşma diye bir şeyin varlığından haberi yok, pozisyon almayı bilmez, hamle bilmez, kendine yürür anca sahada.

Son düzenleme:
Hata yapması önemli değil. Penaltı pozisyonu için bir şey demiyorum ama topla oynadığı pozisyonlarda çok ürkekti. Daha sakin ve basit oynamalı.

Potansiyeli yüksek bi oyuncu ama kesinlikle çevikliğini arttırması lazım hamle zamanlamasının iyi olması için. Hızı iyi

Alt yapı ve milli maçlarda izlediğim kadarıyla bu yaşda sahaya sürülürse çok zorluk çekeceğini ve yetersiz kalabileceğini düşündüm.Fakat beni olumlu yönde çok şaşırttı.Özellikle fizik olarak çok gelişmiş. Bursa maçında üzerine inanılmaz bir yük bindi. Takım savunması rezalet. Rakip hücum oyuncuları ellerini kollarını sallaya sallaya defans oyuncuların üzerine gidiyor.Bence maçta yaptığı çoğu hatalar tecrübesizliği ve ortasaha ve defans oyuncuların inanılmaz yetersizliğinden kaynaklanmıştır.Bu adam henüz 18 yaşında bu inanılmaz bir durum.

En büyük eksiği ceza sahasında çok dengesiz girişler yapıyor.Hamle zamanlamamalarını falan daha iyi ayarlaması lazım.Ama bunları düzelteceğini ve en aza indireceğini düünüyorum.

varane ilk basta ne kadar hata yaptigini biliyorsunuz degil mi? Hata yapa yapa, Pepe+Ramos dan ögrene ögrene bugünlere geldi

Bizimkisi Mariano+ Maiconun sacmaliklarini düzeltmeye calisiyor

Bu çocuk uzun zaman sonra alt yapımızdan çıkarabildiğimiz tek doğru düzgün futbolcu. 18 yaşında çıkıp çatır çatır oynuyor hata yapabilir eleştirebilirsiniz eyvallah ama olayı abartıyor bazı kişiler. Hani tek maçta harcadılar çocuğu üstelik o tek maçta takım olarak çok kötüyken Ozan Kabak maçın ilk yarısında Serdar 'la birlikte oynarken sahanın en fazla topla buluşan (55), isabetli pas atan (32), top kapan (4) ve uzaklaştırma (4) yapan oyuncusuydu

İkinci yarı da kötü değildi ama kritik hata yaptı diye millet maçın tüm suçunu 18 yaşında gayet de olumlu işler yapmış bir çocuğa yıkıyor.

Olum saçmalamayın her şey bir kenara 18 yaşında gencecik alt yapıdan bir stoper çıkarmışız çıkıp çatır çatır oynuyor adamın daha 2 ay öncesine kadar kariyerinde ilk 11 başladığı maç yoktu bugün takımın banko stoperi gibi oynuyor hata yaptı diye yerlere vuruldu ulan dünyanın en mükemmel stoperi dediğimiz Sergio Ramos hiç mi hata yapmıyor ? hiç mi penaltı yaptırmamış bu güne kadar ?

Umarim Schalke macinda oynar

Maicon'a kalmayalim

ŞL'de oynamaması hayrımıza olur ilk etapta, Bu çocuğu ateşe atmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt