pozisyonun çift vuruş ile alakası yok. tekrar izleyin napsın kaldırmasınmı ayağını. diz hizasında kaldırıyor çocuk
Ayak mesafesindeki topa ayakla girdi diye mi hatalı.
O pozisyon tartışmalı o konuda ben kararsız kaldım.ozanın hareketi gereksiz bunu kabul etmek lazım.Ortadaki her topa atlanacak diye birşey yok.ozan bazı maçlarda tehlike olmasa bile müdahele etmeye çalışıyor sıkıntı burda

Bu çocuk artık genç falan değil, bildiğin ilk on bir oyuncusudur. Olmuş bitmiş biridir. Helal olsun. Yürüyedur Aslanım benim, ileride kaptanımız olacaksın.

O pozisyon tartışmalı o konuda ben kararsız kaldım.ozanın hareketi gereksiz bunu kabul etmek lazım.Ortadaki her topa atlanacak diye birşey yok.ozan bazı maçlarda tehlike olmasa bile müdahele etmeye çalışıyor sıkıntı burda

Tartışılacak bir şey yok top kafa seviyesinde değil giriş temiz.

hakemin art niyetine denk geldi, onun dışında şanssızdı. 30 cm havadaki bir topa ayakla müdehale etmesin de daha ne yapsın? üstelik çok dikkatliydi topa abanmadı. rakibin çömelerek kafasını yerdeki topa sokmaya çalıştığını farkederek ayağını geriye çekmesine rağmen eyyama uğradı

gereksiz eleştiriden kaçınalım,yanına ogün calıskanları,gökay güneyleri koyalım

Son düzenleme:
Maicon'u satıp, şu çocuğun yanına sağlam birini alırsak yürür gider.

Dtb4JovXcAI_oeq.webp

Tas gibi top oynuyor cocuk yav daha ne istiyor sunuz.

Yine kac tane kritik müdahele de bulundu.

Tas gibi top oynuyor cocuk yav daha ne istiyor sunuz.

Yine kac tane kritik müdahele de bulundu.
bu hafta mecbur gencler oynayacak,ozana yapılan yunus ve atalaya da yapılacak.ki 2000 jenerasyonu kadar mükemmelliyetçi bi jenerasyon bulamayız.ozan altyapıda kaybetmeye alısık değildi.berabere bile kalsalar kafayı yiyolardı

Gayet iyi, 0 hatasız oynayacakta değil arada elbet hataları olabilir.

Ben hala yanına iyi birinin alınması isteğindeyim. Maicon ve Serdar ile olmaz. Özellikle sol ayaklı biri çok iyi olur.

Geri
Üst Alt