Ilk yarida sag kanatta 3 kisi basti ustune taraftar full islik
butun adamlar markajda yine de cikti oradan
Gencler ezilir kaldiramaz diyenlere kapak niteligindeydi

adam stoper tabi hata yapacak. Chiellini dün ne hata yapti, ramos, boateng,hummels habire hata yapiyorlar. Ozan da manyak özgüven var. 3 kisi birden saldirsa bile sakin kalip geciyor

yakında genclerin cogunu izleyip mest olacaksınız.elbet eren vs oynamayacak .çok az daha sabır
ozani müthis buldum yine. serdar iyi kötü yedek olarak idare eder. bir tane saglam yabanci stoper almak lazim. ilaveten alt yapidan ahmeti sutlayip bir tane rotasyon seviyesinde eleman bulabilirsek iyi olur. ozan gibi her sene ilk 11e adam cikaramayiz ama en azindan yedek olacak isimleri bulalim yavastan.

ozani müthis buldum yine. serdar iyi kötü yedek olarak idare eder. bir tane saglam yabanci stoper almak lazim. ilaveten alt yapidan ahmeti sutlayip bir tane rotasyon seviyesinde eleman bulabilirsek iyi olur. ozan gibi her sene ilk 11e adam cikaramayiz ama en azindan yedek olacak isimleri bulalim yavastan.

Altyapıdan gelecek topçular > Cengiz ve Apo'nun alıcağı isimler

transfer falan istemiyorum defolsunlar yeterli

Eren kadar hatalı penaltı pozisyonunda.Sırtı kaleye dönük futbolcuya yine ayakla müdahele edip en direk vuruşa sebep oldu.Biri şu çocuğa her topa girmemesini söylesin artık

Ben de faul diyordum da Erman faul degil demis.hata yapmamis olabilir.

Açıklamasını yaptı adam
Top ayakla oynama mesafesindeyken kafasını sokan tehlikeli hareket yapmış oluyormuş yani düdük çalınacaksa bizim lehimize çalınmalıymış

valla ozan sol stoperde oynar.ısık kaan ve ogun sol ayaklı mı bilmiyorum ama şu an a takıma stoper olarak en yakın ogün ve gökay

O kısım biraz muallak değindiğim kısım sürekli bir topa müdahele isteği var.timing olayını ayarlamadığı zaman sıkıntı çıkartıyor.çalışarak ve oynadıkça bunları aşması mümkün

Devre arasında gidici gibi,daha fazla parlamadan alırlar bunu avrupa takımları. Bizimkilerde paraya ihtiyaç var vs diyerek satarlar.

Çift vuruş felan yok burada buna o düdüğü çalanın götüne sokacaksın düdüğünü pozisyon temiz kafayı sokan rakip.

Kural net pozisyon temiz
9aa463329b46604a624d98a23986e48c.jpg

Galatasaray Düşmanlarının .........

İnşallah bizimkiler bu dar ekonomik durumda Ozan 'a 3 kuruş teklif geldi diye satmak gibi bir hataya düşmezler

Bu çocuk bu kadar tecrübesiz haliyle bile çok net sahaya varlığını yansıtıyor hani defansta bir Ozan Kabak oynadığını hissettiriyor herkese

Ozan 'a sonsuz güveniyorum hata yapabilir bugün dünyanın en iyi stoperlerini sayın desek herkesin söyleyeceği 3-4 adam Ramos-Chiellini-Boateng 'in filan bu hallerinde ne hatalar yaptıklarını gördük maalesef böyle stoper adam ya Semih gibi kaçak dövüşecek ya da Ozan gibi risk alacak doğrusuyla yanlışıyla oynayacak bence Ozan en doğrusunu yapıyor bu maçta da geçen maçlarda da takım içinde en çok sorumluluk adam Ozan 'dır

Geri
Üst Alt