6 pasta yapmadi hata bir kere de takim arkadaslari gotunu kurtarsin şu cocugun.
Fernando geriye kosarken kaleye degil de sutu ceken adami marke etseydi gol olmazdi.
Kendisi de uzuldu ztn goruntulerde gorduk.
Saglik olsun

Bu çocuk bizim ülkedeki diğer potansiyelli genç oyuncularımızın aksine son derece aklı başında ve mütevazi bir havası var. Bu sebepten ötürü ben kendisini çok daha fazla geliştirebilecek vizyona sahip olduğunu ve bunu başaracağını düşünüyorum, Emre Mor gibi olmayacaktır bence bu çocuğun kariyeri istikrarlı bir şekilde yükselecek.

Neyse sağlık olsun Ozan. Olur böyle şeyler daha 18 yaşında çocuk elbet hata yapa yapa öğrenecek

Zaten bu kadar iyi oynayıp bir de hata yapmayan versiyonuna Chiellini diyorlar

Hata yapacaksa Ozan yapsın sesimi çıkarmam. Ah keşke Ozan 'ın takım arkadaşlarını kurtardığı kadar takım arkadaşları da Ozan 'ın arkasını temizlemeye uğraşmış olsalardı hiç bu hataları konuşmuyor bile olurduk ...

Hata yapsa bile sürekli oyunun içinde iki mücadelelerden hiç kaçmıyor araya giriyor, top kapıyor güzel şeyler yapıyor. İyi bir savunma hattı ile çok daha güzel şeyler yapar

Sözlesmesini uzatirsak maasini kaca yükseltmeliyiz? Son zamanlarda ilk defa böyle bir bucuk sene sözlesmesi kalmis bir yetenekli oyuncumuz var. Bir de büyük takimlar pesinde. Zamaninda Semihe 400-500 bin tl maas falan mi ne ödemistik yanlis hatirlamiyorsam. Ozana en az 5 mislisini vermelisin gibi geliyor bana

Hatasız kul olmaz. Direkt kaleciyle karşı karşıya kalmadı portolu zaten nagatomo olması lazım muslerayı tutacağına önünü kesmeliudi pasın. Kalecimiz penaltı yaparım diye çıkmayıp açıyı daraltmadı. Bu gol de ozanın yüzde 50 dir hatası, japon ve musleraya da kalan yüzde 50 hatayı pay ederim ben

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün öğle vakti Gençlik Ligi maçını da izledim. İki takımda da fazla sayıda yetenekli oyuncu var ama hiçbirini böyle bir maçın atmosferi, tansiyonu içinde hayal bile edemem. Bu kardeşimiz daha 18 yaşında ŞL'nin belki de en azman santraforlarından biri karşısında tek 1 bariz hatayla maç tamamladı. Ki takım sahaya doğru yerleşebilse o bile direkt golle sonuçlanacak kadar fahiş bir hata değildi ama velev ki öyle olsun, bu kadar genç bir çocuğun bu kadar büyük atmosferlerde sahanın en ayrıksı adamlarından biri olmaması bile ciddiye alınması gereken iştir. Marega'ya kaybettiği toptan ziyade tüm hava toplarında rakibinin bir türlü önüne geçemeyip tüm topları aldırması dikkatimi çekti. Bunun nedeni de pek tabii ki fiziki yetersizliği ve pozisyon bilgisi. 1-2 sene içinde kısmetse bunu da geliştirmesiyle çok farklı seviyede bir oyuncu olacaktır. Allah yolunu açık etsin.

O gol oncesi yaptigi hata haric yine iyi oynadi, her mac uzerine koyarak devam ediyor, boyle devam.

Bu memlekette 18 yaşında ki çocuklar evden dışarı çıkarken anasından babasından izin alıyor bu cocuk 50 bin kişinin önünde Cl maçı oynuyor eleştiren taş olur görmezden geleceksiniz bazı şeyleri kumaş sağlam sabır

O yaptığı hatayı dünyanın en iyi stoperleri de yapıyor,fazla özgüvenden kaynaklanan bir durum. Pozisyon hatası yapmasındansa bu tarz hata yapıp ondan ders çıkarması daha iyi.

Vallahi ya futboldan anlamıyorlar ya da nasıl elestiririz diye bahane arıyorlar bu çocuk kendini bozmasın Dünyanın elit siperlerinden olur Allah nazardan saklasin ulan pique sene basında adamları kanser etti öyle fahiş hatalar yaptı bu adam daha 18 yaşında iyi stoper 30 dan sonra gösterir kendini.

Muazzamsın çocuk milyonluk eşekler sezon başından beri hatalar yapıyor, sende onların kıçını topluyordun. Sende bir tane yapmışsın çok mu

Bir olur iki olur üc olur devam eder ama disiplini baştan koymazsan milyonluk esseklerden farkı kalmaz ilerde. Bu cocugu almanyaya yollasak keske

Bir olur iki olur üc olur devam eder ama disiplini baştan koymazsan milyonluk esseklerden farkı kalmaz ilerde. Bu cocugu almanyaya yollasak keske

Hatalarindan ders cikardigini dusunuyorum
Dan dun girmiyor artik
Bu cocuk altyapida yetisen klasik "torpilli" topcular gibi degil.
Iyi egitim almis ahlakli baya da caliskan bir cocuk

Hatalarindan ders cikardigini dusunuyorum
Dan dun girmiyor artik
Bu cocuk altyapida yetisen klasik "torpilli" topcular gibi degil.
Iyi egitim almis ahlakli baya da caliskan bir cocuk
Ben ali yavuzu cok begenıyorum oda öyle umarım onuda görecegiz bi gün.

senden daha fazla para alan hıyar biri penaltı atamıyorsa seninde hata yapman normal.

Geri
Üst Alt