Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Ugur k. az once haberinin internette dolasan soylemlerde gercek disiymis gibi konusuldugunu , ama tekrar dogrulattigini ve 7,5 milyon euroluk cikis maddesinin kesin olarak bulundugunu soyledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyleyse en gec sezon sonu yolcu ederiz. 7.5 bu potansiyel icin cerez parasi. avrupa bu parayi riske edebilirUgur k. az once haberinin internette dolasan soylemlerde gercek disiymis gibi konusuldugunu , ama tekrar dogrulattigini ve 7,5 milyon euroluk cikis maddesinin kesin olarak bulundugunu soyledi
harbiden bu adam tam ayıboğandı 18 yaşında bir herif bunu sokakta görse korkar öylesine ürkütücü herifAslanım benim, 18 yaşında şu fiziğe bak. Semih Kaya rakibin rüzgarından yere savruluyordu. TR altyapısında bu yaşlardaki çocukların ekseriyeti vitaminsiz. 2-3 yıl önceki fotolarına baksaniz bi deri bir kemik çocuk CL'nin azman forvetleri ile başa baş mücadele etti. Yukarıda Gökhan renkdas da değinmiş, sıkıntı gole sebebiyet verecek hatalar yapması değil, bu yaşlarda olur bunlar. Asıl çalışması gereken nokta hava toplarında rakibin önüne geçip vurması ve topun bizde kalmasını sağlaması. Böylece hem atak sürekliliği sağlarsiniz, hem de rakibin baskıdan çıkmasını önler on alandaki oyuncuları geriye kosturmazsiniz. Bunun dışında toplu ve topsuz öne çıkma, oyunun yönünü uzun toplarla değiştirme gibi modern stoperlerde aranan becerilere de eğilmesi lazım.![]()
![]()
Sergen ilk başta bana acayip hantal gelmişti, hatta 5 dk oynadığı Alanya maçından sonra böyle bir yorum yapmıştım da sen karşı çıkmıştın, yanildim. Seni tebrik ederim.müthişti yine
doğrusu böyle bir azmani ekibimizde görmek isterdim, stsl stoperlerine korku salardi. bir de o cüsseye rağmen topla da dripling yapıyor hayvan herif.harbiden bu adam tam ayıboğandı 18 yaşında bir herif bunu sokakta görse korkar öylesine ürkütücü herif
Aslanım benim, 18 yaşında şu fiziğe bak. Semih Kaya rakibin rüzgarından yere savruluyordu. TR altyapısında bu yaşlardaki çocukların ekseriyeti vitaminsiz. 2-3 yıl önceki fotolarına baksaniz bi deri bir kemik çocuk CL'nin azman forvetleri ile başa baş mücadele etti. Yukarıda Gökhan renkdas da değinmiş, sıkıntı gole sebebiyet verecek hatalar yapması değil, bu yaşlarda olur bunlar. Asıl çalışması gereken nokta hava toplarında rakibin önüne geçip vurması ve topun bizde kalmasını sağlaması. Böylece hem atak sürekliliği sağlarsiniz, hem de rakibin baskıdan çıkmasını önler on alandaki oyuncuları geriye kosturmazsiniz. Bunun dışında toplu ve topsuz öne çıkma, oyunun yönünü uzun toplarla değiştirme gibi modern stoperlerde aranan becerilere de eğilmesi lazım.![]()
![]()
harbiden bu adam tam ayıboğandı 18 yaşında bir herif bunu sokakta görse korkar öylesine ürkütücü herif
bu herif yigidi sokakta gorse korkarBizim yiğit de böyle.
Dakika 1.00 daki pası bizim takımda atacak kaç tane oyuncu var önünde ön libero olmayan bir takımda oynuyor
Galatasaray Düşmanlarının .........