Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ayrica evet fanatik sayilabilecek bir Galatasaray taraftariyim ama umarim bir an önce yurt disina iyi bir takima gider de kurtarir kendini. Bu ülke futbolundan bir nane olacagi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrica evet fanatik sayilabilecek bir Galatasaray taraftariyim ama umarim bir an önce yurt disina iyi bir takima gider de kurtarir kendini. Bu ülke futbolundan bir nane olacagi yok.
Artı olarak topla ilişkisi Semihten çok daha iyiSemih ile arasinda benim acimdan en önemli fark bu cocuk kolay kolay yikilmiyor, düsmüyor. Bu da bana göre özellikle bir stoper icin en elzem özellik.
Baglilik olarak.
galatasaray bireylerden önce gelir. gelsin 20 milyon üstü bi teklif gönderelim avrupaya, hem ozan hem bizim için iyi olurAyrica evet fanatik sayilabilecek bir Galatasaray taraftariyim ama umarim bir an önce yurt disina iyi bir takima gider de kurtarir kendini. Bu ülke futbolundan bir nane olacagi yok.
Bosver abi, bu ülke futbolundan hic bir nane olmaz.galatasaray bireylerden önce gelir. gelsin 20 milyon üstü bi teklif gönderelim avrupaya, hem ozan hem bizim için iyi olur
biz o zaman ne halt yemeye bu forumdayızBosver abi, bu ülke futbolundan hic bir nane olmaz.
Bu gidis ile kendi aramizda oynayip dururuz.
sevdamız galatasaray mücadelemiz sonuna kadar. ülkeden bi halt olmaz orası doğru ama biz kendimizi kurtarmaya bakalımBizden de bu kafa ile bir sey olmaz maalesef.biz o zaman ne halt yemeye bu forumdayızsevdamız galatasaray mücadelemiz sonuna kadar. ülkeden bi halt olmaz orası doğru ama biz kendimizi kurtarmaya bakalım
bizim yönetimler taraftarın vizyonuna 3-4 numara küçük kalıyor artık. elbet yeni jenerasyonun vizyonu zamanla yönetimlere de yansıyacak. şuan g.tü kurtarsak yeter benim içinBizden de bu kafa ile bir sey olmaz maalesef.
Bayern Münih degilmiydi oCity scouti bizim bjk maçını stadda izlemişti insta da gördüm. City belki bizimkileri ondan davet etti, satış önceliğini istedi büyük ihtimal eğer öyleyse. Şimdi sizde kalsın ama teklif gelirse satılacak olursa ilk bize gelin demiş olabilirler. Bunun karşısında ufak tefek anlaşma yapılmış olabilir, kiralık oyuncu falan
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bayern Münih degilmiydi o
Galatasaray Düşmanlarının .........
Instagram da takip ediyorum Rodrigues in arkadaşı bi Hollanda li scouti var city nin, Garry ile de buluştu mac günü. Akşam da bizim maçı izlediBayern Münih degilmiydi o
Galatasaray Düşmanlarının .........