......
eaf89850549b5b1676e91b18fbe7ebf1.jpg
9ff7bc29eeb97a03c70cc5d7c5e42b1d.jpg

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bu adami simdi elistirmek cok mantiksiz, yaninda mal gibi kamyon var. Yaninda, lider stoper Cahill, Kompany tarzi adam lazim.

Güzel oynadı rica ediyorum. Bu çocuğun yanındaki adam her maç değişiyor. Net söylüyorum asla eleştiriyi kabul etmiyorum. Bizim efsanemiz olacak bu çocuk. Tabii kalırsa..

Tecrubeli bir stoperin yaninda onemli bir deger olarak parlayabilir. Ideal bir stoperde olmasi gereken hemen her ozellik var gibi duruyor.

çok vasattı bugün ama mustafa kapı oyuna girsin diye yaptığı hareket 10 numaraydı.

genel olarak

baya bi odun sankim
bu maç iyice aşikar oldu sadece..
bence tam tersi. Tamam ara sira odun gibi giriyor (bence normal 18 yasinda daha ve bir stoper icin bebe yasidir ). Ama genel olarak nerede nasil duracagini girecegini biliyor. Topla iliskisi de iyi (feghe yapilan foul öncesi güzel götürdü topu felan filan)

bence tam tersi. Tamam ara sira odun gibi giriyor (bence normal 18 yasinda daha ve bir stoper icin bebe yasidir ). Ama genel olarak nerede nasil duracagini girecegini biliyor. Topla iliskisi de iyi (feghe yapilan foul öncesi güzel götürdü topu felan filan)

bilemiom moit

ajax'taki de ligt bundan bikaç ay büyük , lakin 10 yaş büyük gibi topa dokunuş ,ilk hamle vs. babında

Bir maçta da takımın en iyisi oluvermesin, sağlık olsun. Bugün bana göre en büyük hatası kendini kaptırıp rakibin peşine takılması idi, bu yüzden alanını bir kaç kez boş bıraktı.

Fegin foul ile durduruldugu pozisyonda oldugu gibi ara sira ileri cikislari hosuma gidiyor

Joder!!

bilemiom moit

ajax'taki de ligt bundan bikaç ay büyük , lakin 10 yaş büyük gibi topa dokunuş ,ilk hamle vs. babında
De Ligt gibi genc yasina ragmen olgun oynayan ve buyuk potansiyeli olan kac tane stoper var m8 tell me kiyaslama olmamis

Biri hollanda alt yapisindan, oynadigi takim her sezon en az 1 tane oyuncu A Takima aliyor, bizde son 10 sene de Arda, Semih ve Emre Colak cikti. Biri basaksehirde yedek oturuyor, digeri sparta prag'da oynamiyor ve Emre Colak ise araplarda.

Ozan da her mac uzerine koyarak devam ediyor.

Özcimbomlu oldugu bılınıyor umarım buyuk topcu olur dogustan gsli

Devra arası Ozan'ın yanın stoper şart oğlu şart 1 tane yetersiz Ahmet 2 tane bomba Maicon ve Serdar ile oynuyor çocuk. Gökay ne durumda bilmiyorum ama kupa maçında iyiydi keşke sans verilse paramızı saçmayız

Geri
Üst Alt