Ajax veya hollanda gibi ne alt yapimiz ne oyun kulturumuz var kiyas işini gecelim o yuzden.

Bu cocugun kotu oynayacagi maclar olacak elbet ama bence bugun kotu degildi
Yine 10yas buyuk abilerinin gotunu kurtarmak icin ordan oraya kostu

Bir kerede bu cocugun gotunu kurtarin yav.
Sivasli topcuyu kacirdiginda maicon veya nagatomo kademeye girsin mesela

De Ligt gibi genc yasina ragmen olgun oynayan ve buyuk potansiyeli olan kac tane stoper var m8 tell me kiyaslama olmamis

Biri hollanda alt yapisindan, oynadigi takim her sezon en az 1 tane oyuncu A Takima aliyor, bizde son 10 sene de Arda, Semih ve Emre Colak cikti. Biri basaksehirde yedek oturuyor, digeri sparta prag'da oynamiyor ve Emre Colak ise araplarda.

Ozan da her mac uzerine koyarak devam ediyor.

ewt ama ben mental karakteristiklere bağlı bedensel yetiler falan anlamında söyledim

yani kabak ajax altyapısında olsaydı yine de pek birşey farketmezdi büyük iht.

genel olarak

baya bi odun sankim
bu maç iyice aşikar oldu sadece..

Maicon denen zırtapoz ile oynayınca düşmeyen adam mı kaldı ki?

Serdar ile oynarken daha iyi oynuyor. O da müzmin sakat. Yanına çabuk ve tekniği 1 tık daha iyi birini bulursak defans toparlar.

sol stoper oynadı,sağ stoper oynasa o 2 golü yemeyedebilirdik.marianonun acıklarını kapatıyodu hep.yine iyi oynadı ama bi daha sol stoperde görmek istemiyorum

Son düzenleme:

Geçen sezon Ozan'ın ilk maçı olan Malatya maçında Donk'un Ozan için yaptığı depar. Şimdi de Ozan'ın Mustafa oyuna girsin diye topu biran önce dışarı atması kaderin güzel bir cilvesi.

ozan topu oyuna en iyi sokan stoperlerden biriydi hala öyle,ama takımdakiler maloz oldugu için bugunki gibi ileri cıkıslarını az görüyoruz.odun demek fazla saçma olmus .mariano,maicon,ahmet ve ömerle falan oynuyo bu cocuk.yazık günah

Söyle birsey var yukarida da bir kac kez bahsedilmis, bu cocuk oynamaya basladigindan beri digerlerinin arkasini topluyor halbuki digerlerinin Ozan'a göz kulak olmasi gerekirken.

Bence o kadar da kötü degildi, bekledigimiz ve tanidigimiz Ozan dan biraz uzak kalinca direk kötü geliyor gözünüze.

Söyle birsey var yukarida da bir kac kez bahsedilmis, bu cocuk oynamaya basladigindan beri digerlerinin arkasini topluyor halbuki digerlerinin Ozan'a göz kulak olmasi gerekirken.

Bence o kadar da kötü degildi, bekledigimiz ve tanidigimiz Ozan dan biraz uzak kalinca direk kötü geliyor gözünüze.
yav yine iyi oynadı.gollerde hatası da yok.fernando ,mariano ve maiconun halt yemesi.bence ciddi bi psikologa ihtiyacı var taraftarın ya da gidip manchester cityi tutsunlar

hata yapacaksa bu çocuklar yapsın 35 yaşındaki selçuk hata yaptı götü dayadi topu kaptırdı soźlerini duymayalım.

Stoper bölgesinde çok boşluk oluyor. Bi tarafa yigiliyorlar sürekli. Sol stoper de oynadı maicon devesinin hatası büyük ihtimal. Robinho nun golde fernando nun da hatası var.
İyiydi ama 18 yaşındaki bi adam 11 oyuncumuz oldu. Bu bile uzun yıllardır tatmadogimkz duygu. Aynen devam.

D. A

Bazen alan tutmak yerine hamle yapacam diye gereksiz risk alıp defansı boşaltıyor ikidir dikkatimi çekiyor, yanında uyfa gibi bir adam olsa çok iyi olacak. Böyle böyle öğrenecek, bugünde kötü değildi.

ewt ama ben mental karakteristiklere bağlı bedensel yetiler falan anlamında söyledim

yani kabak ajax altyapısında olsaydı yine de pek birşey farketmezdi büyük iht.

Evet de De Ligt dunyanin en iyi stoperlerinden olacak cok net... Van Dijk - De Ligt - De Vrij harika uclu oldular.

Ozan Kabak Ujfalusi kadar oynasa kafi bizim adimiza...

Dünyanın en iyi stoperinden Türkiye'nin en iyi stoperi olacak kişiye hediye gelmiş

Geri
Üst Alt