su cikis bedeli 12-15 mio ya ondan sonra hangi cehenneme gidiyorsan git

7,5 milyonsa bizde 1 sene kiralik da kalmasin. Ben yazin +15 milyona satip 1 sene kiralik tutabilirsek güzel olur düsünüyordum ama oda artik olmaz.

herkese sordum yurtdışından, bu piyasada 20ye satılırsa dünyanın en enayi kulübü olursunuz dediler genelde

şimdi yönetim transfere kaynak yaratmak için bu çocuğu itibarsızlaştırıyor

he bide neymiş bu ligten kimseye 20 vermezlermiş

cenk tosun 22
ndiaye 16

ozan 18 yaşında 7.5 milyon, bravo müthiş başarı

benfica ve portoda olsa abartmıyorum en az 35e satılırdı bu yetenek

eğer sözleşme yenilemeden giderse 5 sene sonra başakşehir ya da diğer gs'den avrupaya gidenler gibi döndüğünde fenere gider

Dortmund Rennes den daha profesyonel mac yapmamis 17 yasindaki cocuga 5 milyon bonservis ödeyecekmis, biz sampiyonlar ligi oynamis adami 7,5 milyona satiyoruz. Saka gibi.

Dursun senin ta

Burda en büyük suc suanki yönetimin, baktin yilidzi parliyor derhal baski uygulayip yeni bir sözlesme verilecekti, belliki ozanin menajeride bu isin icinde onada sus payi birseyler verecektin bak ozaman nasil yeni sözlesme yapilirdi. ama bizim yönetimin de isine geldiki pek israrci olmadi, bügünü kurtarmak adina 7.5 milyonu kabul edecekler onuda allah bilir hangi cöplere verecekler.

ama burda ozanada laf düser, tamam bütün haklar elinde gidersen kimsede birsey diyemez ama en azindan belki daha fazla kazandirarak giderbilirsin ve kimse arkandan konusamaz ve helal olsun 7.5 getirse gidebilirdi ama bilerek direndi icin 10milyon kazandirip gitti gibisinden

bundesliga 2de kölnde oynayan 21 yaşındaki stoper mere için konuşulan rakamlar 30 milyon bu arada

7.5 Milyonu getir ve kaybol, Sözleşme uzatmak istemedikleri belli hemen kıçı kalkmış gibi, Altyapı,aidiyet vs gibi kavramlar boş bunların hepsi profesyonel zihniyette elemanlar ve kaçıp gitmek istiyor muhtemelen bu eleman.

Karektersiz cikti, yok ben soyle galatasarayliyim yok ben boyle severim kulube hepsi bok cikti.

7,5M pesin getir ve s. git

yabanci alacaksin sadece

Son düzenleme:
forumda fenerliler yönetimin algı operasyonunu kullanarak oyuncularımıza hakaret ediyorlar ve ortalığı karıştırıyorlar

yönetime duyurulur

birisi hemen yukarda burda

Gerçekten söylendiği gibi olduğundan pek emin değilim.

Ben maalesef Galatasaray yönetimlerine (şimdikiler ve geçmiştekiler) pek güvenmiyorum. Yalan söylemeyi çok seviyorlar.

O yüzden açıklamadaki ifadeler kesin doğru olmayabilir. Bizimkiler beceriksizliklerini örtmeye çalışıyor olabilirler.

Sürekli oyuncular suçlanıyor bizde. Hepsi mi arızalı ?

Gerçekten söylendiği gibi olduğundan pek emin değilim.

Ben maalesef Galatasaray yönetimlerine pek güvenmiyorum. Yalan söylemeyi çok seviyorlar.

O yüzden açıklamadaki ifadeler kesin doğru olmayabilir. Bizimkiler beceriksizliklerini örtmeye çalışıyor olabilirler.

Sürekli oyuncular suçlanıyor bizde. Hepsi mi arızalı ?
Oyuncuyu suclamamis

Ortada suc yok

Ne heriflersiniz ya

Banlayin beni

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt