Keşke luyindama veya marcao yu alsalardı ilaç gibi gelirdi liverpoola hatta donk bile dijk etkisi yapardı onlar için kısa süreliğine. Ozan henüz çok genç sayılır ve yanında hendersonla yapacağı hiç bişey yok freni patlamış kamyon gibi düşüşte liverpool. İşi zor inşallah tutunur ben yine de güveniyorum ozana.

Çok ama çok yavaş kaldı birkaç pozisyonda ve yenilen son golde. Ozan bu kadar yavaş bir oyuncu değildi. Umarım kısa sürede toparlar yoksa bu hantallıkla EPL'yi geçtim Bundesliga'da orta sıra takımlarında ancak forma bulabilir. Henüz 21 yaşında, stoper için çok genç bir yaş. Klopp'un güvendiğini biliyoruz, onun da desteğiyle yarıştan kopmuş bir Liverpool'da daha az baskıyla daha sağlıklı bir gelişim gösterecektir bu sezon.

Henüz premier lig temposuna uygun görünmese de

İlk golde Alissonun her zamanki armutluğunu, ikinci golde de Salahın Belhandavari kaybettiği topu göz ardı etmemek gerekiyor

Yaptığı hatalar tecrübesizlik, amatörlük, yetersizlikten değil pozisyon bilgisizliğinden. Çıkıp ayaktan top vererek yedirse bu kadar göze batmazdı. Maçta en az 3-4 tane gollük hatası var sonuncusunda yedirdi. Sürekli jeneriklik gol çıkaran kaleci gibi büyük kalecinin de makbulü az büyük kurtarış yapandır. Bu yüzden Muslera gibi adamların kurtardığı 10 topun 9'u üstüne gelir gibi görünür. Stoperlerin de aynı olay. Dijk'in 3-4 yıldır Liverpool'da yaptıklarından Ozan'ın yarım sezonluk Galatasaray performansı kadar video çıkmaz. O zaman genç oyuncu diye çıktı ama 2 yıllık Almanya turlarında da oyununa gram bir şey eklememiş. Oğlan Stuttgart'ı kümeye çıkaramadı, Schalke tarihinin en kötü döneminin kemik elemanlarından biri oldu. Potansiyeline eyvallah da böyle bir kariyer gelişimiyle yoklukta da olsa Liverpool yapması muazzam bir menajerlik başarısı. Galatasaray'dan kaçarken menajerinin sözüne uyduğu kadar varmış.

2-3 sonra sene premier lig alt sıra takımlarından birinde bulur kendini orda da tutunamazsa süper lig kapısı görünür yavaştan

İngilizden beter bizimkiler destek olacaklarına köstek oluyorlar.

Maçı izledim çok iyi oynadı O kaleci müsvettesi aptallık etmese böyle konuşmazlardı

Geri
Üst Alt