- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.786
- 5.198
son macı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aaaa öyle deme kloopdan ıyi futbol bilir bunlar futbolcudan anlarlar o adam ışık görmüş bunlar görmez ey kloop sen kimsin ne bileceksin sen ne taktik bilirsin ne teknik sadece gaz verirsinVan Dijk bile 24-25 yaşlarında Celtic'ten Soton yaptı. 27 yaşında Liverpool'a geldi. Bi durun 20 yaşındaki adamı ilk PL maçından sonra hemen gömüyorsunuz.
Ben sadece bu maça bakmadım.Liverpool da bu kadar defans sıkıntısı yaşadığı dönemde durduk yerde dümdüz ortalama bi stoper aldı öyle mi? Günümüz futbolunun gerektirdiği her şey var Ozanda. Çok daha iyi yerlere gelecek.
Bi maçta sıçtı diye yazılıyor bu yorumlar biliyorum. Klasik Gsc. Taylanın konusuna girip Beşiktaş maçından sonra neler yazılmış görebilirsin.
Bu çocuk iyi ve daha iyi yerlere de gelecek.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Schalke haritinde bununda agzina etti. Ikisininde mahfetti. Mckennie son anda kactiBen sadece bu maça bakmadım.
Almanya'ya geldiğinden beri takip ediyorum.
Stuttgart da fena değildi, yine çoğu maçta 4lük oldular.
Schalke da bence çok geriye gitti.
Pozisyon bilgisi de daha oturmamış.
Bir de şu tükürük olayından 5 maç aldı.
Mesela Merih'le aralarında dağlar kadar fark var.
Şu an Liverpool için çok erken.
Gscimbom mobil
Fb medyasi iste. Hainmis felan. Adam gitmek istemedi yönetim zorladi. Daha fazla veren kulübe gittivardynin şabana döndürmediği stoper sayabilirmisiniz acaba
ne meraklısınız çocuğu gömmeye ya gelmiş türkiye ANDORRA maçında fln izlediğiniz merih magandasını övmek için birbirinizin üstüne fln tırmanıyorsunuz
umarım iyi oynar ve bazı taraftarcıkları şabana çevirir sezon sonunda
Almanya'da kaç maçına baktın renktaş ?
Bence ortalama bir stoper.
Stuttgart da yine iyi oynuyordu ekstra gol katkısı veriyordu.
Schalke da koca bir sıfır, hatta şöyle diyebilirim, bir sezon daha kalsa geri dönme ihtimali doğardı.
Hiç bir zaman Merih ve Çağlar kadar iyi olmayacak.
Yine de kendisine başarılar dilerim.
Yolu açık olsun.
Gscimbom mobil
Oyle Terim neyini gorduku oynattı bunu. Futbolcudan anlamıyor demek ki. Kloop zaten hoca degil olsa almazdı Ozanı.Aaaa öyle deme kloopdan ıyi futbol bilir bunlar futbolcudan anlarlar o adam ışık görmüş bunlar görmez ey kloop sen kimsin ne bileceksin sen ne taktik bilirsin ne teknik sadece gaz verirsin
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi