Merih ozandan da çağlardan da iyi stoper çoğu kişi yazmış en büyük sıkıntı ayakları o konuda haklısınız.. ben takım kursam ilk sıraya Merihi yazarım her türlü..
Hepsinin yolu açık olsun
Bence Çağlar daha iyi, diğer tüm özellikleri daha iyi zaten de. Fizik ve kesicilikte de kapışır Merihle.

Bence Çağlar daha iyi, diğer tüm özellikleri daha iyi zaten de. Fizik ve kesicilikte de kapışır Merihle.

Çağlarda benim takildigim nokta anlık konsantrasyonu çok bozuluyor mesela dün yediğimiz ilk gol hiç yakışmadı benzer şeyleri daha önce de yaptığı için gözüme batiyor.. Merihten en büyük artısı ters ayağını da muazzam kullanabilmesi çıkışlarda çok rahatlatıyor takımı merihle genelde dan dun oynuyoruz .. Merihi asıl üstün görme nedenim sahaya koyduğu liderlik ruhu yaşının çok üstünde bir sahiplenme duygusu var..
Bence Şenol merih-caglari tercih edecek Çağların yeri zaten sol stoper oynayabildigi için garanti

Son düzenleme:
Çağlarda benim takildigim nokta anlık konsantrasyonu çok bozuluyor mesela dün yediğimiz ilk gol hiç yakışmadı benzer şeyleri daha önce de yaptığı için gözüme batiyor.. Merihten en büyük artısı ters ayağını da muazzam kullanabilmesi çıkışlarda çok rahatlatıyor takımı merihle genelde dan dun oynuyoruz .. Merihi asıl üstün görme nedenim sahaya koyduğu liderlik ruhu yaşının çok üstünde bir sahiplenme duygusu var..
Bence Şenol merih-caglari tercih edecek Çağların yeri zaten sol stoper oynayabildigi için garanti zaten..
Bazen o atlamalı zıplamalı hareketleri saçma sonuçlar da doğuruyor ama.

Merih Çağlar olacağı garanti yav zaten.

Nice mutlu yılları olsun, gururumuz 🥳
Resmi hesabımız kutlamadı Ozanı.Allaha aşkına hangi bunak yönetiyor bu hesabı ya, böyle çok takipçili hesabı bu kadar etkisiz kullanan başka örnek yoktur ya.Hacker yok mu hesabı çalıp hayrına tweet atsın😠😠😠😠 Sana çok kinliyim admin

Ayagi iyi stoper fetisistinin bol oldugu bu gunlerde ragbet goren, yasi dolayisiyla halen daha iyi olma umudu olan, ama an itibari ile cok overrrated bir stoper kendisi. Merih'in yedek oturmasi tam bir sacmalik. Caglar ile aralarinda da ucurum var.

Ekşide vs hata yapsında eleştirelim diye bekleyen rakip takım taraftarları var. Onların zorunu anlıyorum, sırf GS altyapısından çıktı bu çocuk diye çamur atıyorlar. Fakat sizin zorunuz ne bu çocukla onu anlamıyorum.

Hicbir zorum yok renkdas. Stoper olarak kendisini hic begenmiyorum. Donk ile aralarindaki tek fark Ozan'in henuz 20 yasinda ve halen iyi bir stoper olabilecek yillari olmasi. Suan icin cok firin ekmek yemesi lazim. Gorunen o ki, bizden gittikten sonra kendini pekte gelistirmemis. Ayrica alt yapimizdan cikmis olmasinin konumuzla alakasini cozemedim. Emre Belozoglu'da bizim alt yapidan cikma.

Hicbir zorum yok renkdas. Stoper olarak kendisini hic begenmiyorum. Donk ile aralarindaki tek fark Ozan'in henuz 20 yasinda ve halen iyi bir stoper olabilecek yillari olmasi. Suan icin cok firin ekmek yemesi lazim. Gorunen o ki, bizden gittikten sonra kendini pekte gelistirmemis. Ayrica alt yapimizdan cikmis olmasinin konumuzla alakasini cozemedim. Emre Belozoglu'da bizim alt yapidan cikma.
Donk ile kıyas yapman hatta aralarında yaş harici fark görmemene cevap bile vermek istemiyorum, gülünç. Zira Donk stoper bile değil. Yazdığın yorumlar ekşide salyasını akıtarak her maç Ozan Kabak'ı eleştiren kuşlar gibi. Sana kuş ithamında bulunmuyorum yanlış anlama. Yaptığın yorumlar onlar gibi kinci. Yoksa biz de biliyoruz, Ozan'ın ''çok'' fırın ekmek yemesi gerektiğini.

Yedekte oturmasını saçmalık olarak gördüğün Ozan'dan 2 yaş daha büyük Merih'i de geçen Porto maçında yaptığı penaltıda gördük. Ozan'dan 3 yaş büyük Çağlar'ın daha dün yediği çalımı da gördük. Neyse ben bu 3'lüyü kıyas yapmayacağım. Hepsi çok iyi stoperler ve Avrupa'da uzun yıllar top koşturacaklarına inanıyorum sakatlık yaşamadıkları takdirde. Fakat Ozan yazdığım gibi henüz o ikiliden 2-3 yıl daha genç. Stoper bölgesinde oynayan 20 yaşında bir çocuk için önemli bir zaman, değil mi?

Altyapı konusunu da zaten seninle ilgili söylemedim. Rakip taraftarların çocuğa olan kininin altında bizim altyapımızdan çıkmış olması yatıyor. İyi oynaması, başarılı olması onlar için bir şey ifade etmiyor. 20 yaşında son epl şampiyonu Liverpool'a gitmesi gibi.

Geri
Üst Alt