rakip eline para verip 2 ekmek 1 süt almaya yollayabilirmiş gibi takılıyo sahada

luyi gibi aniden mi doğruluyosun,kavgamı çıkartıyosun,elmander gibi kafayı yarıp bandajlamı oynuyosun,servet gibi maskeylemi oynuyosun artık bişey yap farkındalık oluştur kendi adına silik durma sahada

ilk geldiği gibi formsuz değil toparladı ama şu silikliği aldırmayabilir bonservisini

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'da forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, "Bir defans oyuncusu olarak tehlikeyi önceden sezmeli ve olacakları görmelisiniz." dedi.

Ozan Kabak, kulübün internet sitesinde yer alan röportajında, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Forma giydiği maçlardan önce rakip takımın forvet oyuncularını araştırdığını belirten 21 yaşındaki stoper, "Kulüp çalışanlarımızdan rakip forvetlerin videolarını istiyorum. Böylelikle rakibimin hangi ayağının daha güçlü olduğunu ve yeteneklerinin ne olduğunu maçtan önce biliyorum. Bu, bana çok yardımcı oluyor çünkü rakip oyuncuların sonraki hareketlerini tahmin etmek daha kolay oluyor. Bir defans oyuncusu olarak tehlikeyi önceden sezmeli ve olacakları görmelisiniz." diye görüş belirtti.

Ozan, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen takım arkadaşı Virgil van Dijk ile sık sık konuştuklarını vurgulayarak, "Defans oyuncularının birbirlerini daha iyi anladığını düşünüyorum. Van Dijk bu konuda bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili bazı küçük ipuçları verdi. Bu tavsiyeler, oyunuma çok yardımcı oluyor." şeklinde konuştu.

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Almanya Bundesliga'da ve Premier Lig'de forma giyerek önemli bir tecrübe kazandığını aktaran Ozan Kabak, "Henüz 18 yaşımda, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray için oynuyordum. Liverpool gibi her maçı kazanmak zorundaydık. Çok sayıda taraftarınızı her hafta mutlu etmeniz gerekiyor. Senden çok şey bekliyorlar ve bu da erken olgunlaşmanıza yol açıyor. İşte ben tam da bunu yaptım." değerlendirmesinde bulundu.

Leicester City deplasmanında Liverpool formasıyla çıktığı ilk maçta kaleci Alisson ile yaşadıkları anlaşmazlık üzerine yenilen golün ardından çok üzüldüğünü anlatan milli futbolcu, şöyle devam etti:

"75. dakikaya kadar her şey yolundaydı. Ancak futbolda talihsizlikler de var ve bir talihsizlik yaşadık. Ama bence futbolda ne olduysa onu unutmalısın ve devam etmelisin. Geçmişi hemen unutmalısın. Ben de aynen öyle yaptım, o anı unuttum. O maçtan sonra da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum."

Takım arkadaşları ve teknik direktör Jürgen Kloop'un kendisine çok yardımcı olduğunu söyleyen Ozan, "Elbette kolay olmadı. Takıma gelir gelmez katkı sağlamam ve yardım etmem gerekiyordu. Aynı zamanda şehre ve dile alışmam gerekiyordu, üstelik her şey benim için çok yeniydi. 20 yaşında bir delikanlı için bu kolay değil ama iyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum ve sadece futbola konsantre oluyorum." ifadelerini kullandı.

Liverpool şehrindeki hayatından da bahseden Ozan Kabak, salgın nedeniyle dışarıda vakit geçirmek yerine evde kitap okumayı ve televizyon seyretmeyi tercih ettiğini kaydetti.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'da forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, "Bir defans oyuncusu olarak tehlikeyi önceden sezmeli ve olacakları görmelisiniz." dedi.

Ozan Kabak, kulübün internet sitesinde yer alan röportajında, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Forma giydiği maçlardan önce rakip takımın forvet oyuncularını araştırdığını belirten 21 yaşındaki stoper, "Kulüp çalışanlarımızdan rakip forvetlerin videolarını istiyorum. Böylelikle rakibimin hangi ayağının daha güçlü olduğunu ve yeteneklerinin ne olduğunu maçtan önce biliyorum. Bu, bana çok yardımcı oluyor çünkü rakip oyuncuların sonraki hareketlerini tahmin etmek daha kolay oluyor. Bir defans oyuncusu olarak tehlikeyi önceden sezmeli ve olacakları görmelisiniz." diye görüş belirtti.

Ozan, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen takım arkadaşı Virgil van Dijk ile sık sık konuştuklarını vurgulayarak, "Defans oyuncularının birbirlerini daha iyi anladığını düşünüyorum. Van Dijk bu konuda bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili bazı küçük ipuçları verdi. Bu tavsiyeler, oyunuma çok yardımcı oluyor." şeklinde konuştu.

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Almanya Bundesliga'da ve Premier Lig'de forma giyerek önemli bir tecrübe kazandığını aktaran Ozan Kabak, "Henüz 18 yaşımda, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray için oynuyordum. Liverpool gibi her maçı kazanmak zorundaydık. Çok sayıda taraftarınızı her hafta mutlu etmeniz gerekiyor. Senden çok şey bekliyorlar ve bu da erken olgunlaşmanıza yol açıyor. İşte ben tam da bunu yaptım." değerlendirmesinde bulundu.

Leicester City deplasmanında Liverpool formasıyla çıktığı ilk maçta kaleci Alisson ile yaşadıkları anlaşmazlık üzerine yenilen golün ardından çok üzüldüğünü anlatan milli futbolcu, şöyle devam etti:

"75. dakikaya kadar her şey yolundaydı. Ancak futbolda talihsizlikler de var ve bir talihsizlik yaşadık. Ama bence futbolda ne olduysa onu unutmalısın ve devam etmelisin. Geçmişi hemen unutmalısın. Ben de aynen öyle yaptım, o anı unuttum. O maçtan sonra da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum."

Takım arkadaşları ve teknik direktör Jürgen Kloop'un kendisine çok yardımcı olduğunu söyleyen Ozan, "Elbette kolay olmadı. Takıma gelir gelmez katkı sağlamam ve yardım etmem gerekiyordu. Aynı zamanda şehre ve dile alışmam gerekiyordu, üstelik her şey benim için çok yeniydi. 20 yaşında bir delikanlı için bu kolay değil ama iyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum ve sadece futbola konsantre oluyorum." ifadelerini kullandı.

Liverpool şehrindeki hayatından da bahseden Ozan Kabak, salgın nedeniyle dışarıda vakit geçirmek yerine evde kitap okumayı ve televizyon seyretmeyi tercih ettiğini kaydetti.

Bilinçli, yeni nesil futbolcu tipi.

Aynen devam et aslanım benim. Allah yolunu açık etsin.

21 yaşında adamın bugüne kadar banko oynadığı takımlara bak allasen; Galatasaray, Stuttgart, Schalke ve Liverpool :tbr:

Çok büyük iş :tbr:

Opsiyonu cekmeyecekmis Liverpool.

Tek bir stoper alacaklarmis, ve Konateyi almayi düsünüyorlarmis.

Şaşırmadım. Her maç en az üç gollük hata yapan bu elemanın Liverpool'da oynaması bir mucizeydi yahu. Yallah Crystal Palace'a. Galatasaray'dan devre arası kaçarcasına gitmesini hiçbir zaman unutmayacağım.

iyi işte konate yerine leipzig'e geçer. zaten nagelsmann da gidecek, bir tık düşük hedef için muazzam bir potansiyel her türlü.

Bilinçli, yeni nesil futbolcu tipi.

Aynen devam et aslanım benim. Allah yolunu açık etsin.

21 yaşında adamın bugüne kadar banko oynadığı takımlara bak allasen; Galatasaray, Stuttgart, Schalke ve Liverpool :tbr:

Çok büyük iş :tbr:

Biz hariç hiç birisinde tatmin edemedi.
Tercihler hep yanlıştı.
19 yaşında bir genç küme düşme savaşının devre arasında geldi.

Schalke da oynadığı yarım sezon çok kötüydü. Liverpool'da defans yokken gelip 3 gün sonra ilk 11 de olması beklendi.

Ozan'ın gelişimi daha tamamlanmamışken, bu kadar kaos ortamına girmesi hiç doğru değil.

Onun için doğru adres Stuttgart değil, Gladbach Frankfurt felan olabilirdi.
Hatta bir yarım sezon daha bizde kalması gerekiyordu.

Bunları Ozan giderken de yazmıştım.
Bence şu an ki haliyle Çağlar ve Merih'ten çok geride.
Bunda en çok etken de takım tercihleri.

Klopp ta çabuk vazgeçmiş, bakalım yeni adresi neresi olacak.

Gscimbom mobil

Adam 21 yaşında ne olmasını bekliyorsunuz :D
Yok hata yapıyormuş yok bizi yarıda bırakmış. Teklif geldiğinde gidecek tabi, alt yapıdan çıkıp milyon € kazandırdı takıma ne yarı yolda bırakması.
Çok beğenilen Van Dijk bu yaşta ne yapıyordu acaba?

Bizden giderken 19 yasindaydi. 11 M euro para kazandirdi. Teknik ekip ihtiyactan ve daha cok para edebileceginden gitmesini istemiyordu. Yonetim israrla istemesinden gitti ve gelen parayi Falcao ve Diagne ye gomdu.

Bizden giderken 19 yasindaydi. 11 M euro para kazandirdi. Teknik ekip ihtiyactan ve daha cok para edebileceginden gitmesini istemiyordu. Yonetim israrla istemesinden gitti ve gelen parayi Falcao ve Diagne ye gomdu.
e Ozan'ın suçu nerde burda? Sana Almanya'dan köklü bir firmadan iş teklifi gelse ne yaparsın?
Eleştirilecek kısım 11 milyona satılması değil, bu bana göre başarı. Sonuçta yarım sezon oynamış bir genç oyuncu.
Ayrıca Ozan yerine Marcao, Lyundama alındı. Diagne başka konu.
Yönetim sempatizanı değilim ama olaylara bu şekilde bakmak gerektiğini düşünüyorum.

Adam 21 yaşında ne olmasını bekliyorsunuz :D
Yok hata yapıyormuş yok bizi yarıda bırakmış. Teklif geldiğinde gidecek tabi, alt yapıdan çıkıp milyon € kazandırdı takıma ne yarı yolda bırakması.
Çok beğenilen Van Dijk bu yaşta ne yapıyordu acaba?
Gitsin ama doğru yere gitsin.
Gittiği adresler onun için en olmayacak takımlar.
19 yaşında yarım sezon a takımda oynayan stoperin, ne işi var bir ayağı çukurda olan Stuttgart'da.
Schalke keza öyle, Liverpool da stoper yokken direkt 11'e gitmesi.

Bunlar onun gelişimi açısından iyi yerler değil.
Bir nevi de son 2 sezon da hiç ilerleyemedi.

Gscimbom mobil

İnşallah çok başarılı olur. Gurur duyarım, Lille kendisi için mükemmel tercih olabilir. Almanya da daha iyi bir kulübe transfer olabilir.

e Ozan'ın suçu nerde burda? Sana Almanya'dan köklü bir firmadan iş teklifi gelse ne yaparsın?
Eleştirilecek kısım 11 milyona satılması değil, bu bana göre başarı. Sonuçta yarım sezon oynamış bir genç oyuncu.
Ayrıca Ozan yerine Marcao, Lyundama alındı. Diagne başka konu.
Yönetim sempatizanı değilim ama olaylara bu şekilde bakmak gerektiğini düşünüyorum.

Benim bu yazimdan `Ozan Kabak` sucludur anlamini cikariyorsan bravo...
Istese gecmisteki Emre Okan abileri gibi bilerek kulube tek bir kurus para kazandirmadan gidebilirdi , boyle bir olanagi olmasina ragmen bunu da yapmadi.

Gitsin ama doğru yere gitsin.
Gittiği adresler onun için en olmayacak takımlar.
19 yaşında yarım sezon a takımda oynayan stoperin, ne işi var bir ayağı çukurda olan Stuttgart'da.
Schalke keza öyle, Liverpool da stoper yokken direkt 11'e gitmesi.

Bunlar onun gelişimi açısından iyi yerler değil.
Bir nevi de son 2 sezon da hiç ilerleyemedi.

Gscimbom mobil
Doğru yer konusu göreceli bir şey bana göre. O konuda haklısın haksızsın diyemem.
Nasıl bir ilerleme bekliyordun? Hangi seviyeye çıkması gerekirdi?

Benim bu yazimdan `Ozan Kabak` sucludur anlamini cikariyorsan bravo...

Istese gecmisteki Emre Okan abileri gibi bilerek kulube para kazandirmadan gidebilirdi , boyle bir olanagi olmasina ragmen bunu da yapmadi.
net olarak ne demek istediğini yazarsan, net bir şekilde anlarım, sonuçta yazı ile anlaşıyoruz. Ozan konusunda hem fikiriz o halde. (y)

Doğru yer konusu göreceli bir şey bana göre. O konuda haklısın haksızsın diyemem.
Nasıl bir ilerleme bekliyordun? Hangi seviyeye çıkması gerekirdi?
Mesela pozisyon bilgisini geliştirebilirdi.
Basit bireysel hataları azaltabilirdi.
Aksine bu konular daha da kötüye gitti.

Stuttgart'da takım savunması çok kötüydü, çoğu maçta 4-5 yediler.
Schalke'da bireysel hataları tavan yaptı, üstüne bir de yerde yuvarlanan futbolcuya tükürdü.
5 maç ceza aldı.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt