Cok pasif kaliyor ve bazen ölümcül hata yapabiliyor, bence Nelson veya Marcao’dan baya baya geride.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bundesliga ve Premier Lig’de kazandığı tecrübe ile Galatasaray’ımıza faydalı olacaktır.

Önümüzdeki sezon tekrar yuvasına dönmesi kanaatindeyim. Nelsson ile iyi bir ikili olacağını düşünüyorum.
Marcao nun yerini doldurmaya çok uygun bir profil değil gibi hatta Denayer de çok doğru bir profil olmaz. Eğer Marcao satılacaksa Anel Ahmedhodžić var benim adayım o olurdu

avrupa'da oynamaya devam etmek isteyecektir. türkiye'ye dönmek istemeyecektir. keşke dönse ayrıca. epl'de falan yapamamış olabilir fakat bizim seviyemize göre (tr ligi/konferans ligi) oldukça iyi bir oyuncu bence.

bu adamın gelmediği bir transfer sezonu bizim için başarısız geçmiş sayılır.
bonservisini kira artı zorunlu satın alma şeklindede yapabiliriz.Bu fırsat kaçırılmamalıdır.kendisi gelmek istemeyebilir.Ama ikna kabilyeti yüksek ağırlığı olan bir yönetici ve teknik adam ikna edebilir.

Önümüzdeki sezon tekrar yuvasına dönmesi kanaatindeyim. Nelsson ile iyi bir ikili olacağını düşünüyorum.
aslında ikisi aynı tarz adamlar..Çok fazla uyumlu olmazlar diye düşünüyorum.Fakat ssadece ligde mücadele edeceğimiz için lig için gayet yeterli olurlar.Hatta ligin çok üzerinde olurlar.O uyum sorunu çok fazla sorun teşkil etmez.seneye şampiyon olursakda nelssonu satar ozanla uyumlu olacak bir transfer yaparız.

Schalke'nin dusmeden once verdigi sapikca kontratlardan biri buna verdigiydi. Aklimda 4m diye kalmis ama emin degilim.

Schalke Bundesliga'ya yükseldiği için takımda kalabilir.

bizdeyken hata yapınca gençtir diye alttan alıyordum ama şimdi alamam ağzıma geleni söylerim

satın alınmalı opsiyonunlan kiralanılmalı kendine getirilip seneye nelson bir yere satılınılınca bonservisi alınıp takımın vazgeçilmemez oldurulmalı

Geri
Üst Alt