Tum sezonu sakat geçirdi.

Para vermek riskli şuan
Ozan' ı çok sever ve beğenirim, yeniden takımda görmeyi de isterim. Ancak çok ağır sakatlık geçirmiş, ne zaman tam randımanla dönebileceği meçhul, üstelik sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış oyuncu için konuşulan bonservis bedelinin ödenmesi doğru olmaz ki parlak çıkışının ardından gittiği hiçbir yerde beklentileri tam karşılayabilmiş de değil. Sakatlanmadan önce denk gelip izlediğim bir maçta belinin epey kalınlaştığını ve dolayısıyla da hantallaştığını gözlemlemiştim ayrıca. Oradaki sözleşmesini uzatırsa, bahsedilen civarı rakam satın alma opsiyonu olmak üzere kiralamak bir seçenek olabilir. Direkt satın almak için bedel daha düşük olmalı. Kulübü de tutmak istemeyecektir muhtemelen.

Bonservis baya düsük olmali. Hocalarina göre ilk bahar antrenmana baslayacakti ama sezon bittiginde halen antrenmana cikmamisti. Mart ayinda capraz bag sonra menisküsden de kücük bir ameliyat olmus diyorlardi ve isler kötü giderse, hazirlik kampini kacirir ve anca Agustosa dogru sahaya döner diyorlardi.

Uygun maliyetli kulübü bilen yürekten oynayacak bir isim sakatlık sorunları incelenmeli olumlu rapor çıkacaksa alınabilir diye düşünüyorum bir şansı hakediyor gibi

Makul şartlarla Ozan alınır, üzerine Pavlovic-Laporte gibi bir ekleme de yapılırsa stoper rotasyonu gayet sağlam hale gelecektir; gerektiğinde Kaan da var.

Cuesta ve Nelsson' un nereye hangi şartlarla paketleneceği önem arz ediyor. Metehan da gitmeli, çok yetersiz.

Birsey olmaz bundan ya yerli topcu yok baska
nacizane yakin donemde bold bir yorum yapmistim kendisine dair . *sakatlik durumu dolayli mesafeliyim geri donusune .

genel arti eksi 'sin den bagimsiz , yasadigi *sakatliklar ve sureleri de dikkatler den kacmamali .

bizim sozlukte bir renkdasimiz da bugun su mesaji eklemis ;
son 4 sezonun 3'ünde 80 günden uzun süren *sakatlıklar yaşamış. 81 gün, 144 gün ve son sakatlığı 393 gün olmak üzere. kendisini beğenirim yerli kontenjanından da gelmesini isterim fakat sürekli sakat. 1 seneyi aşan sakatlığı da endişe verici.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar.

nacizane yakin donemde bold bir yorum yapmistim kendisine dair . *sakatlik durumu dolayli mesafeliyim geri donusune .

genel arti eksi 'sin den bagimsiz , yasadigi *sakatliklar ve sureleri de dikkatler den kacmamali .

bizim sozlukte bir renkdasimiz da bugun su mesaji eklemis ;

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar.
Tek artisi 24 yasinda v3 altyapidan gecmis olmasi da yani gorunen koy kilavuz istemez. Ihtiyqcimiz olan bir donemde gidecem de gidecem diye israr eden birine gel evladim affettik mi diyecez?

Geri
Üst Alt