Sezon sonu bedava kapalim.iste
Böyle deriz ama sonra mesela 1.5-2 milyon maaş talebi olsa çoğu kişi burun kıvırır, istemez. Başka yerde alabileceğinin çok azına gelmesi gerekir, çünkü yerlinin de yerlisidir! Ama yabancı herhangi bir oyuncu söz konusu olduğunda, Avrupa' da kazanabileceğinin 2-3 katı maaş verilmesi makul karşılanır...

Böyle deriz ama sonra mesela 1.5-2 milyon maaş talebi olsa çoğu kişi burun kıvırır, istemez. Başka yerde alabileceğinin çok azına gelmesi gerekir, çünkü yerlinin de yerlisidir! Ama yabancı herhangi bir oyuncu söz konusu olduğunda, Avrupa' da kazanabileceğinin 2-3 katı maaş verilmesi makul karşılanır...

Ben bizim takimdaki maas degensine bakarsak, 2 milyon Euroyu rahatca verirdim. Belese diye 2 milyon imza parasi'da verebilirsin. Zaten Almanya'da bonuslar ile net 1,8-1,9 civari aliyor diyorlar. On bakarsak benim dedigim rakam belki yetmeyebilir.

Hele bugün Ispanya, Ingiltere ve Italyandan isteyenleri cikmaya baslamis. Hoffenheim uzatmayi istiyormus, ama bu isi zor duruma sokabilir diyorlar. Üstüne alman vatandasligini kapacakmis. Sanki 1-2 ülkede NON EU yabanci kisitlamasi var. Alman olarak ordanda yirtmis olur.

Bir yerde okumuştum Alman vatandaşlığına da geçecekmiş diye.

Eğer bu doğruysa Avrupa transferi daha kolay olur non-eu oyuncu olarak sayılmaz artık çünkü.

Sol stoper Hajdari'nin içeri çevirip Ozan'ın gol attığı 2. gol diye hatırlıyorum.

İsviçre'den o sol stoperi 5 milyon €'ya aldılar. Apo'nun rotasyonuna alsak sanki ne olurdu...

adam türkiye'ye gelmek istemiyor. sakatken bile teklif yaptık şimdi galatasaray'a fayda sağlayamam zart zurt diye bahane uydurup gelmedi. gidişini sevmemiştim ama tutunma çabasına saygı duyuyorum, formasını da geri aldı sakatlıktan sonra. bi gün yolumuz kesişir illa ki şu an çok zorlamanın lüzumu yok, çok meraklıysan elinde arda ünyay var onu değerlendirirsin.

Bizim eski eleman değil mi bu arkadaş?
Neler yapıyor şimdi nerelerde bize gelmesini isteyecek ne yaptı

Bundesliga'da müthiş bir sezon geçiren adamın yerine Arabistan'da ne yaptığı belli olmayan çakma milliyetçinin tercih edilmesi büyük skandal.

Yabancı sınırı önümüzde potansiyel bir engel olacaksa gerekirse bonservis verip almamız lazım. Bu sezon değil belki ama gelecek sezon mesela.

Geri
Üst Alt