- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 1.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen aynen işte boşuna kutsal kitap demiyorlar zatenOrta dünya evrenini seviyorsan mutlaka okumalısın, dili biraz ağır ama okunuyor her türlü. Yüzüklerin efendisi üçlemesi, silmarillion'da toplam 10-15 sayfa falan tutuyordur, o kadar geniş bir kitap yani.
Orta dünya evrenini seviyorsan mutlaka okumalısın, dili biraz ağır ama okunuyor her türlü. Yüzüklerin efendisi üçlemesi, silmarillion'da toplam 10-15 sayfa falan tutuyordur, o kadar geniş bir kitap yani.
Aynen aynen işte boşuna kutsal kitap demiyorlar zaten![]()
![]()
Bilader sen bizim lobidashımızı niye meşgul ediyon. dün reisiniz @Ozan Tokgöz bana kafayı takmıştı sen de talimatı " @Mehmet Arslaner 'i kafala" şeklinde mi aldın :38573:
Yok film yok kitap. Ha bak biz çok kültürlüyüz. Cumburlop BPL ye transfer. Yok yea...ley:
Eneee reiside dahil olmuş olaya. @B. Arda Aycan ... Yetiş gardaş...
Erman Türker Kafana taşı yedin, ne taşı be ! Kaya yedin kayaYüzüklerin efendisi mevzusunda iki tür orta dünya sever var. Birinci kısım film yayınlanmadan önce bu aleme kendisini kaptırmış ve Peter denen tombalak hergelenin tribüne oynadığını düşünen kesim ki, bu kesim arasında ''Silmarillion''u okumamış adam yoktur. Diğer kısım ise filmle birlikte ''Orta Dünya'' coğrafyasına giriş yapmış. Legolas ve Arwen gibi şişirme karakterlerle kendisinden geçmiş kesimdir ki, bu çakma orta dünya severlerin büyük çoğunluğu kitaptan bihaberdir. Neyse bu mevzu geniş mevzu içimi dökmeye başlarsam bu başlık felç olur. Ben kendimi durdurayım![]()
Olum bak yine dereceye girmezsem bi dahakine bu şarkıyla katılıcam yıkıcam ortalığı ongele..ley:
https://www.youtube.com/watch?v=1mNnaJS52S8
@Erman Türker Kafana taşı yedin, ne taşı be ! Kaya yedin kaya![]()
Aynen öyle bendeniz filmlerle orta dünya coğrafyasına giriş yaptım efendim var mı bir itirazı olan?Yüzüklerin efendisi mevzusunda iki tür orta dünya sever var. Birinci kısım film yayınlanmadan önce bu aleme kendisini kaptırmış ve Peter denen tombalak hergelenin tribüne oynadığını düşünen kesim ki, bu kesim arasında ''Silmarillion''u okumamış adam yoktur. Diğer kısım ise filmle birlikte ''Orta Dünya'' coğrafyasına giriş yapmış. Legolas ve Arwen gibi şişirme karakterlerle kendisinden geçmiş kesimdir ki, bu çakma orta dünya severlerin büyük çoğunluğu kitaptan bihaberdir. Neyse bu mevzu geniş mevzu içimi dökmeye başlarsam bu başlık felç olur. Ben kendimi durdurayım![]()
Olayın Erman ile ne ilgisi var. Tetikçiye bak heleAdam ''Orta Dünya'' fanı mıyım dedi ?
![]()
Aynen öyle bendeniz filmlerle orta dünya coğrafyasına giriş yaptım efendim var mı bir itirazı olan?Ayrıyetten tombalak dediğiniz Peter Jackson'ın yönetmenliğini ve Gandalf The Grey veya Mitrandir olarak nam salmış Ian Mckellen'ın oyunculuğunu son derece beğenen bir sinemasever olarak karşınızdayım! Gelin bakalım orta dünya entelleri saldırın haydi
![]()
![]()
Aynen öyle bendeniz filmlerle orta dünya coğrafyasına giriş yaptım efendim var mı bir itirazı olan?Ayrıyetten tombalak dediğiniz Peter Jackson'ın yönetmenliğini ve Gandalf The Grey veya Mitrandir olarak nam salmış Ian Mckellen'ın oyunculuğunu son derece beğenen bir sinemasever olarak karşınızdayım! Gelin bakalım orta dünya entelleri saldırın haydi
![]()
![]()
LOTR konusunda açık konuşayım çok çirkefimdirNeyse Porsuk olduğun için tutuyorum kendimiMehmet'e istediğini vermeyeceğim
![]()
Tamamdir puanlarin hepsi elime ulasti saat 20:00'da aciklamaya basliyabiliriz![]()
Mikserlik yapma sen de hemen fırsattan istifadeAllah verdikçe veriyor,verdikçe veriyor. HAHAHAHA
LOTR konusunda açık konuşayım çok çirkefimdirÖyle ki BPL birliğinin temelini dahi dinamitler bu iş :asd22: Ona göre bir daha bu konular açılmasın lütfen
Kitabı okuyan okumuştur filmini izleyen izlemiştir bitmiştir kapanmıştır
![]()
![]()
Ben de öyleyimdir o yüzden uzatmayalım kardeşim. Hatta ''Fantastik Kurgu Edebiyat'' konusunda hiç müsamaham yoktur. Bu cihetle bu mevzuyu unutalım![]()
Mehmet nasılsın ? Bugün ne almaya karar veremedin kardeşim![]()
20:00 öncesi olmaz mı?19:30 gibi başlasan.