- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Şaka maka son puanlar Emrah'ın ise bırak şampiyonluğu benim derece bile elden gidebilir![]()
![]()
Doğru Emrah ile 5.'liğe göz kırpıyor gibi hissediyorum 3.'lükten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka maka son puanlar Emrah'ın ise bırak şampiyonluğu benim derece bile elden gidebilir![]()
![]()
Ne zamandan beri![]()
Hezimetin etkileri bunlar az evvelde @Erman Arslaner vardı görmedik sanılmasın :asd22:Ağabey ben zaten Porsuk'um![]()
Hezimetin etkileri bunlar az evvelde @Erman Arslaner vardı görmedik sanılmasın :asd22:
Kedi lobisi seçime gidiyor. Resmen adaylığımı koyuyorum!
Ne özenmesi bildiğin Emrah Jr. oldu başımıza kaç yarışmadır senin haberin yokTuncay bana özeniyor
-Tapatalk-
Ne zaman. Bizim niye haberimiz yok. Sende "Öz Kedi Lobisi" , "Has Kedi Lobisi " "Yeni kedi Lobisi" falan diye başka lobi karşiim.
Kelle istiyoruz kelle.Sana saygım sonsuz abi. Ama bu iş böyle yürümez. Bir günde iki yarışmanın yapılmasına izin verdiniz, birçok lobidaşımız dışarıda kaldı, sesimizi çıkarmadık. Ama bu utancı daha fazla kaldıramam.
Ey kutsal kedi lobisinin üyeleri seçim istiyor musunuz? İstiyorsanız beğenmeniz yeterli. Lobi üyelerinin yarısından çoğu beğenirse eğer, seçim yapılır. Kimse de gıkını çıkaramaz.
Kelle istiyoruz kelle.
Emrah Yıldırım ben adamı gözünden anlarım, seni sevmeyeni ıslak odunla dövmek gerek![]()