- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 881
- 1.738
alırım bi dal
ama çok geç sanki
ama çok geç sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekilin açın Türkiye'nin önünüYeter artık trafolara kedilerin girmesinden bıktık. Trafolara girme sırası porsuklardaAç önümüzü Emrah
![]()
Ağabey sen artık yedi uyurlar ve kıtmir hikayesinin bir parçasısınEmekli ikramiyeni geçen yarışma aldın ve bitti
![]()
Oynanan oyunu görüyorsunuz değil a dostlar. Beni bildiği halde geçen yarışmaya almadı şimdi de yarışmadan çıkarmakla tehdit ediyor.
Nerelere gidem nerelerden atam kendimi...
Şarkımı attım millet. Foruma duyurayım elin kolun bağlansın.
2 dk önce görsem alırdım rütbeni. Yarın o yarışmadan benim istediğim biri şampiyon çıkmazsa veda edebilirsin foruma Tuncaycım
-Tapatalk-
Bir de benim pm lere geri dönüş yapsan ne kadar bahtiyar olurdum bilemezsin kardeşimYazdim reis![]()
2. yarismayi isteyerek buyuk hata yaptiniz.Sizi cig cig yiyecegiz porsuklar.
![]()
Kediler icin rutbem feda olsun adminim![]()
![]()
Bir de benim pm lere geri dönüş yapsan ne kadar bahtiyar olurdum bilemezsin kardeşim![]()
Kedi lobisi dururken porsuklari sampiyon yapamam adminim bunu belirtmek isterim![]()
![]()
Önemliden değil de onayla da kafam rahatlasın ondan diyorumAbi kayitlar dolsun hepsine birde bakayim diyorum ama seninkiler onemli galiba bakiyorum abi![]()
Daha bu sabah emekli olduğumu iddia etmiyor muydun sen![]()
İşte tamam onu diyor ya zaten ağabeyDaha bu sabah emekli olduğumu iddia etmiyor muydun sen![]()
İkramiyen hesabına yatmamıştı onu da aldın bitti artık faal şampiyonluk döneminJübileni şaşalı bir başlıkla yaparız ağabey merak buyurma. O kadar hukukumuz var
![]()