44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az evvel e-mailime gelen mesaj;

Sayin B. Arda Aycan,

Buradaki ozel mesaj kutunuz GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Sitesi ve Forumu Kotanizin 90%'ina ulasmistir . Bu mesaj sizi uyarmak icin gonderilmektedir. Ozel mesaj kutunuza buradan ulasabilirsiniz:
https://www.gscimbom.com/forum/private.php

Iyi gunler,
GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Sitesi ve Forumu

Tahmin edin bakalım kimden bu kadar mesaj :D

...

Son düzenleme:
Az evvel e-mailime gelen mesaj;

Sayin B. Arda Aycan,

Buradaki ozel mesaj kutunuz GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Sitesi ve Forumu Kotanizin 90%'ina ulasmistir . Bu mesaj sizi uyarmak icin gonderilmektedir. Ozel mesaj kutunuza buradan ulasabilirsiniz:
https://www.gscimbom.com/forum/private.php

Iyi gunler,
GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Sitesi ve Forumu

Tahmin edin bakalım kimden bu kadar mesaj :D
Ahahhahahah :D

Şu skandal mesajları bir sileyim ya... Otomatik mesaj düzeltmeyi kaldıramadım bir türlü. Android tabletler'de nereden kaldırılıyor o seçenek bilen var mı?

Son düzenleme:
Mesaj silme kaldırıldı mı?

Edit: Beyler ''Sil'' seçeneğini yok piyasada...

Son düzenleme:
Postu silemezsin ama editleyip yazdığını kaldırabilirsin :)

Eskiden silebiliyorduk diye hatırlıyorum. Neyse düzelteyim şunları da gideyim yarım kalan dizimi tamamlayayım yahu! Sinirlerim bozuldu gece gece :)

Bu arada fox tv'de aşk yeniden diye bir dizi var onu izliyorum, eğlenceli bir dizi tavsiye ederim.

İyi geceler beyler, şampiyon yatar :D

B. Arda Aycan Ağabey, gelen kutusuna yaptıklarımdan sonra dayanamadı yattı :D Biz de iyi geceler diliyoruz kendisine :asd22:

Eskiden silebiliyorduk diye hatırlıyorum. Neyse düzelteyim şunları da gideyim yarım kalan dizimi tamamlayayım yahu! Sinirlerim bozuldu gece gece :)

Bu arada fox tv'de aşk yeniden diye bir dizi var onu izliyorum, eğlenceli bir dizi tavsiye ederim.
Postları silme yetkisi sadece mod ve adminlerde var diye biliyorum :)

İyi geceler beyler ben de yatıyorum :)

Cümleten iyi geceler :D anlamış olduk ki gece 4'ten sonra sapıtmaya başlanıyor.

Puanlar gönderilmiştir.

Herkese iyi geceler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt