44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ne hiz arkadas, tekrar bir eurovision olmus kacirdik be, cok da saglam bir sarki ayarlamistim , neyse saglik olsun katilan arkadaslara bol eglenceli ve heycanli bir yarisma dilerim

Günaydın beyler , BPL'nin zafer günü olup CL'nin denize döküleceği bir gün olması dileğiyle

@Tuncay Tum puanlarımı gönderdim ,
BPL için hayırlı olduğunun kanaatinin fevkindeyim

Bu ne aymazlık, bu ne kendini bilmezlik, bu ne yahu? :mad: Bir gecede iki Eurovision yapıldığı nerde görülmüş? Şüphesiz bu şahsıma ve bağlılık yemini ettiğim kedi lobisine karşı yapılmış bir operasyondur. Dikkat ettiniz mi bilmem ama kedi lobisinin iki çilek transferi bendeniz ve Tolga'nın yarışma dışında kalması ne kadar tuhaf öyle değil mi? Buna rağmen porsuklar tam kadro + admin takviyesi yapmışlar. Ha yine de üstünlük kurabilecekler mi? Avuçlarını yalarlar! Baldır. Arda Aycan önderliğinde çetin ama son zaferle dolu bir yarışma olacağından eminim. Yarışmada yer almasam bile dışardan tam destek, tek yürek olmaya devam!

her allahin günü eurovision yarismasi mi yapiyonuz

ne zaman girsem eurovision konusu en üst sirada :)

bu ne hız böyle ,
iletiyi yeni gördüm kayıtlar bitmiş , şarkılar gönderilmiş bile

Başta lobim olmak üzere herkese başarılar. Gece uyumuşum kaçırdık kayıtları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erman Türker mention atmışsın eyvallah :hat: pc bozuk olunca görmedim, erken uyumuşum... Katılamasam da tabiki bal porsuklarının kazanması için elimden geleni yapacağım :oley:

Baldırlı bacaklı kliplerle aklı çelme çalışmaları arz-ı endam etmiş playlistte :D Samantha Fox demek ha :D Hey gidi günler hey :D

Bilen bir abimiz yada kardesimiz yardimci olabilir mi
Playlisti telefondan dinlemeye çalışıyorum acmiyor.
Bilgisayardan ve tabletten Gsc ye giriş yapılamıyor ne yapcam şaşırdım.

Bilen bir abimiz yada kardesimiz yardimci olabilir mi
Playlisti telefondan dinlemeye çalışıyorum acmiyor.
Bilgisayardan ve tabletten Gsc ye giriş yapılamıyor ne yapcam şaşırdım.

Bildiğim kadarıyla normal tarayıcıdan izlemek için eklenti istiyor. Ama Google Play'den youtube kurarsan izleyebilirsin o zaman.

Puanlarımı yolladım :hat:.

Şu an yarısına geldim playlistin güzel parçalar var sanırım bazı şarkılara puan veremeyeceğim için üzüleceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt