44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne hız ? 2 günde 2 ESC :)

Neyse artık bir sonrakine :38573:

@Tuncay Tum

Puanlarımı gönderdim. Ozan benle uğraştığından ilkinde gönderdim mi göndermedim mi hatırlayamadım, 2 kez göndermiş olabilirim :D

Son düzenleme:
Merhaba Ayberk bey nasılsınız ? :D

Züktün moralimi nasıl olalım :D Bu arada radyo dinleyesim geldi hakikaten.Yalnız şöyle kapsamlı frekanslar ve aynı zamanda o bahsettiğimiz güzel programlar yok sanırım.

Artı sana birşey de soracağım : Trt Okul'da "Ne Dinliyoruz Ne Anlıyoruz" programını izliyor musun ?

Züktün moralimi nasıl olalım :D Bu arada radyo dinleyesim geldi hakikaten.Yalnız şöyle kapsamlı frekanslar ve aynı zamanda o bahsettiğimiz güzel programlar yok sanırım.

Artı sana birşey de soracağım : Trt Okul'da "Ne Dinliyoruz Ne Anlıyoruz" programını izliyor musun ?

Denk gelirsem izliyorum. TRT'de yayınlanması enteresan değil mi ?

Artı haksız ithamlarda bulunuyorsunuz efendim :D Ben sizin moralinizi koruyup kolluyorum :D

Denk gelirsem izliyorum. TRT'de yayınlanması enteresan değil mi ?

Artı haksız ithamlarda bulunuyorsunuz efendim :D Ben sizin moralinizi koruyup kolluyorum :D

Evet enteresan. Mehmet Ali Kılıçbay kendini zor tutuyor,kimseyi de konuşturtmuyor :D Ahmet İnam sessiz falan da aslında laf çakıyor kendisine ki zaten Cengiz Güleç de bu durumdan hoşnut,zaten yakın da arkadaşlar,güçbirliği etmişler :D

Son düzenleme:
Yarışmanın toy ve kendisine lobi arayan yarışmacılarının neden BPL'yi seçmeleri gerektiğini anlatan kısa bir video. Sektör dediği Eurovision sektörü. Net bir anlatım olduğunu düşünüyorum... :oley:

https://www.youtube.com/watch?v=ubcdT3hAIJI

Puanlamamı yolladım, Alpay'a %100,Ozan ve Ayberk'e ise %45 puan kaptırdığımı düşünüyorum, Murat ve Erman'a ise 1 puan bile vermediğime eminim.

Bu gece benim gecem, bu gece BİZİM gecemiz.

Şarap ve kediler değil, rakı ve gerçekler kazanacak.:oley:

Kemerlerinizi sıkı bağlayın artık haklarimiz yenilmiycek koltuklarinizdan ineceksiniz

Son düzenleme:
BP. Alpay Asma mı yapsam adımı? Bal Porsuğu olduğumuz belli olsun. :oley:

Samantha Fox'ta yerlere yattım zaten :D Bu kadar stratejik davranılmaz :D Touch me touch me ha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt