- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Ben alacağımı aldım vallaeğitimli gözler(ben mesela) çok şey çıkarır oradan.
Alacağını aldın söylediğin gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben alacağımı aldım vallaeğitimli gözler(ben mesela) çok şey çıkarır oradan.
İyi bir şey söylemiştim aslında![]()
Daha da beter (Temsili)Maniyi okuduktan sonra yine ve yeniden Erman (Temsili)
![]()
@Ayberk Çetin Manilerini severek takip ediyorum, burun kıvıranlara aldırış etmeyiniz. Güzel bir söz vardır;Eşek hoşaftan ne anlar?
Bu arada yeni farkettim; Ozan'ın avatar insani boyutlara inmiş, güzel olmuş.
İyi bir şey söylemiştim aslında![]()
O çok güçlü derinliği de gördük bugün hamdolsunBak işte bunlar hep sığlıkyarın öbür gün neye uğradığınızı şaşıracaksınız, en rahat hissettiğiniz anda vuracağım sizi. Ah keşke 44. yarışmayı kazanmasaydık diyeceksiniz.
Yok beğenmemek demeyelim de biz ona senin manilerin benim bünyedeki reaksiyonu farklı oluyor demek kiBenim gibi 2 dk'da mani ve şiir yazabilme kabiliyetine sahip birini beğenmeyen Erman'a teessüflerimi iletirken,yine düşününce seninkisi onun yanında övgüsel bir dışa vurumun varoluşçu felsefenin zart sanatından zurt sanatı gibi kaldı ağabey sağolasın.
Arda abinin arkasından o kadar attık ama cevap vermedi olmadı bu![]()
Yok beğenmemek demeyelim de biz ona senin manilerin benim bünyedeki reaksiyonu farklı oluyor demek ki![]()
![]()
Arda abinin arkasından o kadar attık ama cevap vermedi olmadı bu![]()
Bak o işe yarayabilirTamam Erman,bir dahakine manilerimi daha simetrik hale getiririm kardeşim![]()
Yarışma öncesi çok tutan reklam filmimizi yine paylaşalım ki, yeni katılacak arkadaşlar bu sektörde kimin sözünün geçtiğini hatırlasınlar.
https://www.youtube.com/watch?v=ubcdT3hAIJI
Tanıtım filmimiz çok manidar bir şekilde tam anlamı ile şu tabloyu yansıtıyor;Yarışma öncesi çok tutan reklam filmimizi yine paylaşalım ki, yeni katılacak arkadaşlar bu sektörde kimin sözünün geçtiğini hatırlasınlar.
https://www.youtube.com/watch?v=ubcdT3hAIJI