44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem ilk 3 BPL'den çıktı adminin eli tutulmaz.Kendilerine ek olarak 1 ay süreyle büyük avatar kullanma hakkı veriyorum :D avatarlarınızın büyük halini gönderebilirsiniz @Ahmet KOLKOPARAN @Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin :D
@Erman Türker sen pm atmazsan sevinirim abi :D

Buyur Emrah kardeşim....

son-rd1e1.jpg

Araya kaptırırım belki :asd22:

Son düzenleme:
Ayberk bey cidden anlamıyorum sizi, doğum gününüzü kutladık,şampiyonluğunuzu kutladık, her daim Ozan ve Erman'dan ayrı tuttuk... Hata mı ettik?

Estağfurullah Mehmet Bey. Teveccühünüze layık olma gayesiyle yapmış olduğum esprivari dokundurmanın şahsınızla uzaktan yakında ilgisi olmadığını bizzat ve ehemmiyetle belirtmeyi üzerime vazife bilirim.

Ozan ve Erman'ın avatarı neden büyütüldü ? İlla anayasa mahkemesine mi gidelim yani... Büyük haksızlık.

Vay be. Lobimizi Medya, Fener, TFF, Hükümet kıskacındaki Şanlı GALATASARAY gibi görüyorum.

Ama bu GALATASARAY zincirleri kırıp yeniden o layık ve alışık olduğu zirveye dönecektir.

Ahmet KOLKOPARAN
(Aslan seçim meçim dese de hala KEDİ LOBİSİnin resmi eş başkanlarından biri olan mühim zat)

Vay be. Lobimizi Medya, Fener, TFF, Hükümet kıskacındaki Şanlı GALATASARAY gibi görüyorum.

Ama bu GALATASARAY zincirleri kırıp yeniden o layık ve alışık olduğu zirveye dönecektir.

Ahmet KOLKOPARAN
(Aslan seçim meçim dese de hala KEDİ LOBİSİnin resmi eş başkanlarından biri olan mühim zat)

Aynen abi... Malamat ettiler bizi, yargı yolu bile kapalı. Mecbur yer altına çekileceğiz yapacak bir şey kalmadı.

Tebrikler Ayberk Çetin, Ozan Tokgöz ve Erman Türker :)

Ozan'ınki de gitgide büyüyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt