- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.756
- 2.868
Osmanlı gibi çöküşe geçtiler şimdi de veziri azam'ın kellesini istiyorlarO değilde Aslan ciddi oy toplamış. Kedi lobisi fena karışmış beyler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osmanlı gibi çöküşe geçtiler şimdi de veziri azam'ın kellesini istiyorlarO değilde Aslan ciddi oy toplamış. Kedi lobisi fena karışmış beyler![]()
Şimdilik çok şükür düzeldi yine büyüdü lakin dediğin gibi zalım admin bu sağı solu belli olmaz
Kürsü işgalimiz fena sonuçlar doğurmaya başladı![]()
Burada da bir biz kaldık,kimse muhabbete girmiyor; sen,ben,Emrah,Erman sadeceKoskoca avatarlar göz korkutmuş olsa gerek
![]()
Ne yalan söyleyeyim hem senden hem kendimden tırstım![]()
Lana Del Rey'im küçük kaldı yanınızda beyler.
Onu da büyütsek ya biraz.ley:
Lana bence çok ergonomik bu boyuyla. Bir oraya bir buraya hop hop![]()
Arda ağabey tek başına Arap Baharının devamını sağlıyor şu an resmen sonu benzemez umarım halk isyanda halk sokakta gelişmeleri merakla takip ediyoruz.
Öyle deme abi evimin kadını yapacağım ben onu ama.:red:
Selamlar,
İlk 3 BPL'den çıkmış :red:
Neler oldu biz yokken böyle.
Ben bile tırstım kendimdenNatalie ilk defa bu kadar itici geldi ahahaha
Hakikaten senin avatar çok fena oldu OzanNe yalan söyleyeyim hem senden hem kendimden tırstım![]()
Bir iki dokunuş yaptım bazıları bizi unutmuş yeniden hatırlattıkSelamlar,
İlk 3 BPL'den çıkmış :red:
Neler oldu biz yokken böyle.
Hakikaten senin avatar çok fena oldu OzanAyberk yine Natalie ile kurtarıyor da seni ne yapsak bilemedim
![]()
![]()
Basit bir yetkimi kullandım imzayı kaldırdım.Daha kompleks olanlarını kullanmamı ister misin![]()
nerese ifade ozgurlugu he neredeGenç Fenerliler geldi aklımaSizinkiler sokakları yakıyor. İsyan var, iç savaş çıktı. Kedi kediyi boğazlıyor. Durum fena.