- 18 Temmuz 2009
- 81.645
- 238.436
- 5.093
Yalnız yaptığı faullere faul çalınmasına nasıl şok oldu
Fenerden alışık çalınmamasına.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TS maçında high kick vurdu taraftarın birine ve neredeyse cezasız yırttı. Bence şok olması normal, alışmış kudurmuştan beterdir. 2 yılda yaptığı her şey mübahtı Fenerde.Yalnız yaptığı faullere faul çalınmasına nasıl şok oldu
Batsuhayi ye saygı duy. Ben beğendim kendisini o saçma faulü dışında. Buna çarpan amele sumugu gibi yere yapisiyorTS maçında high kick vurdu taraftarın birine ve neredeyse cezasız yırttı. Bence şok olması normal, alışmış kudurmuştan beterdir. 2 yılda yaptığı her şey mübahtı Fenerde.
Ula Kerem'e demediğini bırakmazsın, bula bula bunu mu buldun bugün beğenecek.Batsuhayi ye saygı duy. Ben beğendim kendisini o saçma faulü dışında. Buna çarpan amele sumugu gibi yere yapisiyor
Topcumuza bu demen çok ayıp. Ki ben çok istemiyordum bunu. Enerjisini begendimUla Kerem'e demediğini bırakmazsın, bula bula bunu mu buldun bugün beğenecek.
Valla çok diri. Ben beğendim.Fiziği çok iyi hatta BAY ve Davinson dışında net herkesten iyidir .. Topla becerisi de gayet iyi ama çok laubali takildi bugün ..
Eh sen de bu dedin.Topcumuza bu demen çok ayıp. Ki ben çok istemiyordum bunu. Enerjisini begendim
Geçen maç son dakika kurtardı bizi. Daha çok kurtarır bu çorba sistemleEh sen de bu dedin.
Faydalı bir herif ama biraz cenabet gibi. Bizde kırar bunu inşallah
Kurtarmasına kurtarır da, gol ihtiyacı olmadığı vakit Icardi ile birlikte ikili forvet işi sıkıntılı gibi.Geçen maç son dakika kurtardı bizi. Daha çok kurtarır bu çorba sistemle
Yav şu maçta öndeyken su yaptığı şey sacmalikti zaten. Benim güvenim yok kendisine zaten. Oyuncu değişiklikleri fiyasko.Kurtarmasına kurtarır da, gol ihtiyacı olmadığı vakit Icardi ile birlikte ikili forvet işi sıkıntılı gibi.
Okan'ı mı diyon.Yav şu maçta öndeyken su yaptığı şey sacmalikti zaten. Benim güvenim yok kendisine zaten. Oyuncu değişiklikleri fiyasko.
Sara yi mertensin yerinde oynatsın orda 5_6 maç üst üste oynarsın. Orta saha düşmanı midirr nedirOkan'ı mı diyon.
Biraz yeni bir şeyler denemeli artık, bir kaç aydır ezbere kaçıyor yine komple.
Bu Sara çok pis elimizde patlayacak hissi var bende maalesef. İnşallah tam tersi olurSara yi mertensin yerinde oynatsın orda 5_6 maç üst üste oynarsın. Orta saha düşmanı midirr nedir