#44 Michy Batshuayi

Adam su maci iple cekiyordu aga resmen oyuna girmedi... rezalet yaw.. adam paylasim bile yapmamis.. yine bir adami küstürdü okan bey
Mac 62. Dk 3-1 olmus yani bats girse 5 tane yiyecek degildik..
Neye küsüyor pardon?
Son ana kadar osimhen çok etkiliydi.
Dijku ve çağlar ile, üstüne amrsbat ile tek boğuştu bana mısın demedi.

Bats ı alsaydı da tribünleri mi hareketlendirseydi?

Küsmek gücenmek falan yok, burası gönül eğlendirmek yeri değil.

Bunlar profesyonel oyuncular ve hoca bugün doğru bir karar verdi.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam su maci iple cekiyordu aga resmen oyuna girmedi... rezalet yaw.. adam paylasim bile yapmamis.. yine bir adami küstürdü okan bey
Son değişikliği 94te çizgiden top çıkaran adamı alarak yaptığı için özür dilerim hoca adına

şımarıklığınız gerçekten baydı, eleştirilen şeylere bak ya

Kadıköy'de 1-3 öndeyiz o dakikada hoca çağırsa bile ben oyuna girmesem daha iyi boş yere ortam gerilmesin demiş bile olabilir.

Trip atan bir oyuncu değil geçen sene trip atanlar gittiği için şu böylesi müthiş bir arkadaşlık ortamı var.

Bence mantık tam tersi işlemeli
Zaten 3 farkla 2 farkla öndeyken neden oyuna alıp ifb taraftarı önünde yıpratalım
Hadi fark 1 e düşmüş olsa hücumcu elzem deyip alırsın, diğer türlü ne gerek var

İcardi de bu maçı iple çekiyordu? İcardi bile girmedi oyuna bats mi girecekti

Ben hocanin bilerek oyuna almadığını düşünüyorum. Fark nasıl olsa 2 taraftarı gaza getirmenin anlamı yok diye düşündü. Hem takımı hemde oyuncusunu düşündü bence. Bravo hocam.

Neye küsüyor pardon?
Son ana kadar osimhen çok etkiliydi.
Dijku ve çağlar ile, üstüne amrsbat ile tek boğuştu bana mısın demedi.

Bats ı alsaydı da tribünleri mi hareketlendirseydi?

Küsmek gücenmek falan yok, burası gönül eğlendirmek yeri değil.

Bunlar profesyonel oyuncular ve hoca bugün doğru bir karar verdi.

Bence yanlis.. yaw tribünler gaza gelse ne olacak??
En fazla madde atacaklar sanki maci kazandiracaklardi sikecilerei te allahim ys

Bence yanlis.. yaw tribünler gaza gelse ne olacak??
En fazla madde atacaklar sanki maci kazandiracaklardi sikecilerei te allahim ys
94.dkda Nelsson topu çizgiden çıkardı.

Fb lehine beleş penaltı veren bir hakem vardı sahada.

Tribünlerin havaya girmesiyle bu maç 3-3 bitebilirdi.

Ne keyifle uyumuştur dün gece

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla ben de dün girmesini bekledim ama kabul etmek gerekir michy de fiziken geçen yıl fener'de bıraktığı yerden çok uzak geldi. young boys maçlarında bence çift santrafor işi ultra saçmaydı ama hoca onun fizik gücüne güvendi, daha çok pozisyona girse de icardi kadar bile alan kapatamadı. önünde osimhen gibi adam varken şu an doğrusunu söylemek gerekirse ne icardi, ne de batshuayi ondan süre almayı hak etmiyor.

ha geçen sene fener'de de özellikle 2. yarıda açılıp büyük takıma transfer yaptıracak işlerini yapmıştı. bizde de inşallah kafayı futbola verip o fizik gücünü yakalarsa 2. yarı fener derbisinde iç sahada şovunu yapar diye umuyorum. şu an için hamle oyuncusundan fazlası olduğunu iddaa etmek hayalcilik olur. hep hamle oyuncusu olsa da katkı verir ben kendisinin kalitesine inanıyorum, güveniyorum ama o hamleyi 80'de değil, 55'te yaptıracak bi oyuncu olmak istiyosa kendisinin de daha fazla çaba sarfetmesi gerek.

Michy oyuna girseydi ifb taraftarı futbolcuları gazlar ve kesin bir çirkeflik yaşanırdı.
Zaten takımımızda sarı kartlı futbolcu sayısı çoktu. Kesin oradan bir kırmızı denk gelirdi
Hem de Michy'i ıslıklarla, hakaretlerle yıpratırlardı, gerek yok. Bunlardan her şey beklenir. Zamanında ırkçılık da yapmadılar mı ? Eski futbolcularına bile yapar bunlar.

Atilla’nın marifeti. 3-0 olsaydı girerdi bu adam kim bilir kaç gündür bunun hayalini kuruyordu. Ama maalesef girebileceği bir ortam olmadı Kaan’da sakatlanınca. Gönlünü bir şekilde yapmak lazım.

Keşke maç sonu Bats için ayrı bir paylaşım yapıldaydı.

Paok veya Antep maçında krala formayı teslim etmek lazım öyle vinicius gibi kenarda oturup 10 dk oynayacak adam değil maraton uzun

Eyvallah uzulur uzulmesine, bisey diyemem. Bu guzel bisey.

Trip atacaksa taraftarin tepkisi farkli olur burasi Fenerbahce degil.

Geri
Üst Alt